View Full Version : Ало, МОДа там ли си?
МОД, виждам че ти е забавно, обаче прекаляваш, защо се ебаваш с форума толкова яко? Оставам с впечетлението че екипа има нещо общо или всичко общо с това. Просто аз не те разбирам. Аде пиши е темата и ми обясни защо тоя педерунгел още пише теми? Сигурен съм че аз и всички други потребители ще се радват да научат. Ако ще заркивате форума, закривайте го, поне не се ебавайте с хората!
Ц,Ц,Ц,Ц. Ей, лапищак. На кой се отаряш ве? Боклук недорасъл. Много на отворен се праиш по форумите, обаче ако те срешна на улицата и ша напълнищ гащите! Майкати е пумяр а баща те е ебал до кръв!
kindergarden
06-10-2007, 15:08
awe modove are napravete ne6to po vuprosa s viruz i onia drugia kreten za6toto ve4e naistina zapo4nax da se 4udia dali niamate ne6to ob6to s tova ](*,) ](*,) ](*,)
shadow4e
06-10-2007, 15:11
awe modove are napravete ne6to po vuprosa s viruz i onia drugia kreten za6toto ve4e naistina zapo4nax da se 4udia dali niamate ne6to ob6to s tova ](*,) ](*,) ](*,)
Ебати хората... Не само модовете, ами и админите имат нещо общо с това. Наели са таен агнет, който да им създава работа =D> Разкри световна конспирация. =D> Много сме умни, дори не можеш да зацепиш, че са един и същи човек. Вируз флууди още из форума, защото вижда, че има и по-глупави от него.
kindergarden
06-10-2007, 15:14
of aman ot prostaci naistina nz ama tva e ve4e tupo toia samo spami vzemat da mu bloknat ipto ama ne te si triat temi na volia mi 6tom im xaresva da si namirat rabota ok ](*,) ](*,) ](*,)
Кво да праиш. Човек да го хване тоя и да го бие докато не си върне обяда. Даже ми се струва, че това е мод с друг акаунт. Ама тяхна си работа, просто губят популярност
alkobalko
06-10-2007, 15:16
Разкрихте ни, всички модератори и администратори решихме да си създадем още работа, тъй като предишната не ни беше достатъчна. Решихме, че можем да си спестим няколко часа от личния живот и другите задължения, за да трием тези гадости.
Как въобще ги измисляте тези глупости. На кой нормален човек му е приятно да ги гледа тези неща, за да обвинявате нас.
Samanta Jones
06-10-2007, 15:18
бе докат не баннат оня viruz ли къв беше аз тука повече не пиша и не влизам :smt067 :smt074 :smt065 :smt070 :smt068
kindergarden
06-10-2007, 15:22
Извинявай МОД, обаче... как да се изразя... Има едно нещо което се нарича бан, неможе да не сте го чували. Ако не сте, проверете в някой наръчник. Та като научите какво е, може да баннете въпросния вируз, и повече няма да триете теми, хитро, а?
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> kak ne se se6tat :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
alkobalko
06-10-2007, 15:24
Чували ли сте за променливо айпи или прокси сървър? Защо си мислите, че не сме обмисляли бана и дори пробвали?
shadow4e
06-10-2007, 15:26
Защото знаят само "БАН по Айпи". Аз поне като не разбирам не се обаждам с глупави идеи. Та то някои дори не разбарха, че 3-мата са един и същи човек...
Аве пич, ти сигурно се мислиш са голяма работа, а? Да пишеш глупости по форумите, дам, аве ти си за нобелова награда, , абе що невземеш да се кандидатираш за президент, тогава можеш да си пишеш по цял ден глупости по форумите, ммм звучи добре нали. Пич, много хора няма да получат отговор на проблемите си защото ги избутваш с разни малоумни теми, абе ти си голям герой, баси, ще ме научиш ли и мене? Балък си ти голям балък, ама карай, може и природно да си ограничен, все тая
Чували ли сте за променливо айпи или прокси сървър? Защо си мислите, че не сме обмисляли бана и дори пробвали?
Като е с променливо айпи или прокси защо не баннете целия сегмент пак после да се оправят той и доставчика му .. винаги има решение...
Аве те да изтрият само акаунта, пак ще е нещо
shadow4e
06-10-2007, 15:31
И за какво да му трият само акаунта? Това и без това му е 4-тият май.
Първо - нищо негубят, и второ все някога ще му писне да си прави нови. И незнам дали могат, веременно да спрът достапа до "регистрирай се" тогава нема да може да се регистрира отново, докато се образоват и не го баннат по някакъв друг начин
Като е с променливо айпи или прокси защо не баннете целия сегмент пак после да се оправят той и доставчика му .. винаги има решение...ТОЯ ИМА ЕБАХТО ПЕДАЛСКО - НАРКОМАНСКАТА СНИМКА!
Ей пишлеме грозно земи изчезни от тука... а ако имаш против снимката ми това съм аз и мога ти кажа че не съм педал айде чезвай..
Ами гъз, тогава преполагам че ще сложат задължително регистриране
Като е с променливо айпи или прокси защо не баннете целия сегмент пак после да се оправят той и доставчика му .. винаги има решение...ТОЯ ИМА ЕБАХТО ПЕДАЛСКО - НАРКОМАНСКАТА СНИМКА!
Ей пишлеме грозно земи изчезни от тука... а ако имаш против снимката ми това съм аз и мога ти кажа че не съм педал айде чезвай..
МЯЗАШ МИ НА НАРКОМАН... А МОЖЕ БИ СИ ЗАОМБИРАН ОТ СЛУШАБЕТО НА МНГО ЧАЛГА!
СЛУШАНЕТО НА ЧАЛГА ВИ ПРЕВРЪщА В ШИБАНИ ИДИОТИ!!!
Хах чак ме стресна ве... наркоман от чалгата пхахахахахахахах ти ме разцепи .. зомбирал може си само ти дето седеш и флоудиш в форума ;)
МЯЗАШ МИ НА НАРКОМАН... А МОЖЕ БИ СИ ЗАОМБИРАН ОТ СЛУШАБЕТО НА МНГО ЧАЛГА!
СЛУШАНЕТО НА ЧАЛГА ВИ ПРЕВРЪщА В ШИБАНИ ИДИОТИ!!!
Mi i ti po prikazki mqza6 na nekoi bavnozagrqva6t ama ...
Сега ще обсъждаме кой на кой прилича, или как ще разкараме вируз?!
И кво са? Вие сте първият форум, в който някой лайнар открил проксито се е развихрил.?!
Като не можете да се справите, търсете сериозно съдействие. А дотогава спрете регистрациите и възможността за писане от страна на гости! После триете неговите акаунти. Това е минимумът, който можете да направите.
ProstoAz
06-10-2007, 16:26
3 и 11 точка от правилника!
От сега предупреждавам - всяка тема на подобна тематика ще бъде директно изтривана!