Влез

View Full Version : Съвет..

06-10-2007, 18:24
Здравейте, може би има много теми като моята, но сега искрено се нуждая от вашето мнение. Преди 2 седмици се запознах с моето момиче, с което супер много си допаднахме. Проблема е, че тя е от друг град и лятото ще си замине, но не за цялото ами за месец, месец и половина. Говореше ми, че за пръв път от толкова време иска да остане това лято, за да е с мен. Както тя, така и аз се влюбихме един в друг. Тя заминава след 5 седмици и искам да и подаря нещо специално, за да й покажа, че държа на нея, макар и да го знае това. Мисля нещо сребърно със сърчице (много обича такива неща) или някаква гривна, но не знам точно каква. Ограничето на парите е до 100лв. Давайте съвети, моля :)

hoseto_
06-10-2007, 18:40
ами човече при подобна ситуациа бащата е направил следния подарък на маика. Просто и е дал една снимка, а на гърба на снимката пише: "Нека тези 2 очи да са навсякъде с теб и при изневяра да ти шепнат: Спри, тебе има кой да те обича'.

sasha_90
06-10-2007, 18:42
Ми да бижуто е добра идея,но предполагам няма момиче което да не се зарадва на голям букег червени рози :-D .

06-10-2007, 18:44
ами човече при подобна ситуациа бащата е направил следния подарък на маика. Просто и е дал една снимка, а на гърба на снимката пише: "Нека тези 2 очи да са навсякъде с теб и при изневяра да ти шепнат: Спри, тебе има кой да те обича'.

Благодаря, много ми хареса тази идея. За цветята вече стана прекалено изтъркано, пък и съм го правил :)

Госта_нерегистриран
06-10-2007, 18:44
Да дори този вариант може да я трогне пове4е .