View Full Version : какво да направя?
здрасти,аз и едно момче се харесваме,идвамата си казахме един на друг че се харесваме повече от приятелство но по скайпа..........
на другия ден се видяхме (само двамата) но не успяхме да се забиеме........може би защото никой не подхваща темата за разговор -харесваш ми..така да го кажа..
но в съото време няколко пъти сме си засичали погледите (по-закачливи )
и се цункаме по бузката ...иска ми се да го хвана и да го нагушкам и да го нацелувам ......сигорна съм че и той го иска ама явно и на двамата не ни достига смелост....... :(
моля ви кажете ми какво да направя другия път като се видим за да може да се получи най-после нещо.
мерси ви мноого (предварително!):smt008
моля некфи задници недоклатени да не ми пишат глупости от сорта на "ти тъпа ли си" или нещо такова...
Бъди по нахакана и давай смело пък к'вото стане . Ще направиш ти първата крачка и к'во от т'ва. Просто отиди при него и го прегърни и му кажи "с мен ли си ? "
Следващият път като се видите защо не го целунеш?Така и така е ясно, че се харесвате, а трябва някой да направи първата крачка.
Хвани му ръката като излезете и готово.После отново ако няма смелост той,го целуни ти и всичко ще тръгне. :wink:
Uptown_soldier
06-11-2007, 10:41
здрасти,аз и едно момче се харесваме,идвамата си казахме един на друг че се харесваме повече от приятелство но по скайпа..........
на другия ден се видяхме (само двамата) но не успяхме да се забиеме........може би защото никой не подхваща темата за разговор -харесваш ми..така да го кажа..
и се цункаме по бузката ...иска ми се да го хвана и да го нагушкам и да го нацелувам ......сигорна съм че и той го иска ама явно и на двамата не ни достига смелост....... :(
моля ви кажете ми какво да направя другия път като се видим за да може да се получи най-после нещо.
моля некфи задници недоклатени да не ми пишат глупости от сорта на "ти тъпа ли си" или нещо такова...
Намекни му, за вас двамата и бъди малко по-палава (не не бъди лигава и не се дръж като к*р*а, защото това може дао го отблъсне).
a za6to ne si ? ako go be6e nagu6kala nama4kala ili kakto tam kazva6 6te6e da raz4upi6 obstanovkata i 6tqhte da se "zabiete"
Ми много ли е сложно щом и двамата се аресвате??? Няма нищо трудно
мерси на всички :smt008
сега в петък ше се видим и съм решила да напрявя някой неща дето ми казахтее
мерси ви пак :-)
pink_champagne
06-12-2007, 09:59
Просто си го кажи.Подхвани я тая тема и това е.Сигурна съм,че той няма да ти откаже да си поговорите. Или пък направо действай с "мачкането", но внимай неговите сигнали да не се окажат фалшиви.Иначе успех!!!
mechtaq_za_teb
06-12-2007, 10:16
Mi zashto prosto ne podhvanesh tazi tema sledvashtiq pyt kato se vidite.Vse pak i dvamate se haresvate,koeto e super.Vzaimno e i moje da se polu4i neshto.Davai smelo :-D
SeXy_JuLLs
06-12-2007, 10:40
Не очаквай да тръгнете още след първата среща.Дай го малко по-така - женски трикчета,свалки,например седни до него и го прегърни,или пък го целуни леко поустните за раздяла...или ти и знаеш там кфо прилагаш във флиртовете по принцип ;) и не забравяй да ни уведомиш за резултата :P
:) мн ясно че ше ви каа кфо е станало :)
охх мноо го харесвам и той мен сигорна съм в тфа
направо като се сетя за него и сърцето ми тупка супер якооооооо
даже една нощ не можах да спя ...спама съм 3 часа сигорно шото не ми излизаше от главата/...
нямам търпение да дойе петъка :) :smt008
ее хорица забихме сееееееее
сичко миса точноооо :)
asi_basi
06-16-2007, 10:28
Hahaha zabihte se a ? Em bravo :)) E kak stana ?
миии как стана........ видяхме се
начи като си хазахме здрасти той ме хвана ми цунка по устата... (без език)
после си вървяхме говорихме и тн...... но без свалки :(
той ми беше поискал да му напраа една гривна и аз като му дадох гривната той пак ме цунка по устата (без език) ....после докато си вървяхме ..аз му хванах ръката...но пак не се забихме :-D ии след тва си седнахме ние на едни стълби...... и нешо се закачахме ...тогаа ми каза
"ела да те цункам" и аз тогава му завъртях един език :evil: доста дълго вр се целувахме :P (мн яко се целува :smt007 )
и така.... после си бяхме заедно още няколко часа.....трябваше да тръгва :( и така :)
мн се кефа ...супер мн си го обичкам и харесвам .. :-) и виждам че и той ме харесва.........
имало е некфи моменти дето като ме гледа гледа и ми вика "ау леле момиче като ме погледнеш напраооо сърцето ми спирааааааа" :-D :-D
мн се кефа
и пак МЕРСИ НА ВСИчКИИИИ :smt008 :smt008
миии как стана........ видяхме се
начи като си хазахме здрасти той ме хвана ми цунка по устата... (без език)
после си вървяхме говорихме и тн...... но без свалки :(
той ми беше поискал да му напраа една гривна и аз като му дадох гривната той пак ме цунка по устата (без език) ....после докато си вървяхме ..аз му хванах ръката...но пак не се забихме :-D ии след тва си седнахме ние на едни стълби...... и нешо се закачахме ...тогаа ми каза
"ела да те цункам" и аз тогава му завъртях един език :evil: доста дълго вр се целувахме :P (мн яко се целува :smt007 )
и така.... после си бяхме заедно още няколко часа.....трябваше да тръгва :( и така :)
мн се кефа ...супер мн си го обичкам и харесвам .. :-) и виждам че и той ме харесва.........
имало е некфи моменти дето като ме гледа гледа и ми вика "ау леле момиче като ме погледнеш напраооо сърцето ми спирааааааа" :-D :-D
мн се кефа
и пак МЕРСИ НА ВСИчКИИИИ :smt008 :smt008
shivacheva
07-08-2007, 09:25
Браво!Поздравления...добре се е получило според твоите обяснения...дано да сте заедно дълго...и все такива целувки да си лепите... :-D :-D :-D :wink:
miloto_girl_4e
07-08-2007, 09:29
Виждам, че всичко е завършило с happy end за ~egoistiC, такаче ще сложа катинарче на темичката :-D