PDA

View Full Version : Превъзбуда

06-11-2007, 09:23
Имам един проблем:
Когато видя мъж или дори само като си помисля така се възбуждам, че немога да се овладея случвало ми се е дори да правя глупости от сорта да правя секс с първия срешнат, да изляза гола на улицата, да духам на публично място и т.н. направо си е болестно състояние
Моля помогнете : Как да се оправя? Как да преодолея това?

06-11-2007, 10:36
Накарай 100 негра да те иззнасилат да видиш после как нема да погледнеш мъж :D

Levane
06-11-2007, 10:39
Еми намери си едно гадже и се ебете цял ден... ида ти мине... а мен ми се струва че си още малка.. и за това става така само малките не могат остискат на мъжете...

Coccolino
06-11-2007, 10:42
хахахаххх ай стига с тъпи теми че чак ми писва...аз ша зема да направя нов форум...ти ако правиш тей до сега вашите да са та пратили в маснастир. Излизаш пред вас и духаш на някъф...да да ....как ли пък не...
Е може и да си сбъркана...и ако темата е вярна се извинявам.Отиди на психиатър...

06-11-2007, 12:50
Имам един проблем:
Когато видя мъж или дори само като си помисля така се възбуждам, че немога да се овладея случвало ми се е дори да правя глупости от сорта да правя секс с първия срешнат, да изляза гола на улицата, да духам на публично място и т.н. направо си е болестно състояние
Моля помогнете : Как да се оправя? Как да преодолея това?
СТАНИ ПЛАТЕНА К***А И ХОДИ НА АДРЕСИ. ХЕМ ЩЕ ИМАШ ПАРИ ХЕМ ЩЕ СИ ЗАДОВОЛЕНА. ПРИЕМАЙ АДРЕСИТЕ КОИТО КОЛЕЖКИТЕ ТИ ОТКАЗВАТ ЩОТ ИМ СЕ СТРУВАТ БРУТАЛНИ И ВСИЧКИ ЩЕ СА ЩАСТЛИВИ

Sh@d0w
06-11-2007, 13:04
Как да се оправя?

сама не можеш да се оправиш..дай си адреса и некой друг ще те оправи :-D