Влез

View Full Version : 1вя- път на мом4етата

h1ьь
06-11-2007, 13:20
Зна4и вапросът ми е следния...Кажете наи-важните неща за девтените мом4ета..Кажете нещо важно за първия пат и ..разкажете вашия първи пат как бе6е ....и мерси за отговорите предварително !

ODB36
06-11-2007, 13:46
ми понякога при първия път на момчетата се случва да не го дигнат от притеснение

gotina_teenka
06-11-2007, 13:57
Не съм момче - не знам...ама според мен на повечето изобщо можеш и да не разбереш, че им е първи пътллл е ако освен разбира се не ти кажат

чаровниче
06-11-2007, 14:08
Зна4и вапросът ми е следния...Кажете наи-важните неща за девтените мом4ета..Кажете нещо важно за първия пат и ..разкажете вашия първи пат как бе6е ....и мерси за отговорите предварително !

Не се пише "ПАТ", а "път".

То и аз съм зле в правописа, ама чак такива грешки...
хаха ти ако му гледаш всичките грешки не е само тая "въпросът" "девствените"

cacegka_3a_cekc
06-11-2007, 14:27
Не съм момче - не знам...ама според мен на повечето изобщо можеш и да не разбереш, че им е първи пътллл е ако освен разбира се не ти кажат

as pak mislq 4e si my li4i na edno mo4e kogato e destveno...ne e overen...a i mn barzo svar6va pri parviq pat :smt016

06-11-2007, 14:47
ti kogo seftosa che razbirash tolkowa :)

Lestat357
06-11-2007, 14:51

as pak mislq 4e si my li4i na edno mo4e kogato e destveno...ne e overen...a i mn barzo svar6va pri parviq pat :smt016

За бързо свършване може да има още поне 1k причини и фактори, но не очаквам ти да ги знаеш. Като ти гледам възрастта - попрочети си догодина учебникът по билогия например или потърси малко "useful info" още сега и тогава пак пиши!

@h1ъъ - търсачката! :wink: Жокерче - една от последните такива теми беше пусната от Levane.

WaKo
06-11-2007, 14:58

Точно пък тогава не свършваш бързо, а по-скоро обратното - по-вероятно е да го вдигнеш доста трудно от притеснение, а това не се съчетава с бързото свършване.

young_rich_famous
06-11-2007, 15:08

Ти как го разбра, като си приспала с всичките девствени от твоето даскало ли :D Иначе ако това на аватара си ти, си мн сладка :smt007

`Death`Whore``
06-11-2007, 15:11
Като жена, която е била с девствен, ще ви кажа как се разбира, но не става при съвсем всички. Разбира се по това, че мъжът е прекалено внимателен...което е нормално и след няколко пъти се оправя, но наистина като че ли вагината е от стъкло и може да се счупи.

love_girls
06-11-2007, 18:28
Сръбни едно за отскок, но не прекалявай!
Важното е да си с момиче, което знае какво прави и най-важното е нека знае, че ти е за първи път!
Не си помагаш ако й кажеш, че си бил със 100 и тя да очаква да станат нещата, а ти да почнеш да се излагаш и изведнъж да не ти стане!
Другото което препоръчвам е романтична обстановка, притъпена светлина и повече целувки и любовна игра (доколкото можете да си позволите) и най-вече преди да го вкараш нека да го чувстваш твърд ;)
Абе при всеки е индивидуално , само се пазете ;)

Jamalska
06-11-2007, 19:32
Наистина при първия път обикновено следва преждевременна еякулация.И не винаги успява да го вдигне.Поне при моя мъж беше тъй...Първия път като опитахме не успя...адски се притесняваше,и то даже и след първия път.Отне известно време докато свикна
1 питие наистина би свършило работа за дане се сдухва психически и това да му се отразява физически.

06-11-2007, 20:12
при мен лично всичко си беше екстра! Дори и обстановката не беше от най-романтичните и аз не исках да го правиме,ама приятелката ми нещо беше на друго мнение!И 2мата бяхме девствени тогава и наистина мн се притеснявах да не я "счупа", ама нямах проблеми нито с ерекции нито с продължителност:P МНОГО доволен останах накрая:D

cnvrs44
06-12-2007, 08:24

Тъй ли що пък не го знаех това,не сме били уверени аз пък мога да ти кажа че лично за моя първи път нито съм врършил много бързо,нито мацката остана недоволна даже после повторихме процедурата и си беше много приятно.Тия глупости не ми ги говорете всичко зависи от държанието.Може да е девествено едно момче,но вобще да не разберете и при мене беше така мацката си нямаше на идея,но и аз не съм се притеснил кой знае колко и знаете ли защо..., защото не съм се комплексирал никога от това и не съм мислил за секса като нещо толкова сложно. :)

Sevt
06-12-2007, 08:32
Дигнах си го супер лесно, свърших за абсолютно нормално време, бях самоуверен, всичко беше супер, момичето дори и не разбра :)

06-12-2007, 11:34
Дигнах си го супер лесно, свърших за абсолютно нормално време, бях самоуверен, всичко беше супер, момичето дори и не разбра :) ai da ne bude6 tolkoz yveren :smt005 :smt005 :smt005

cacegka_3a_cekc
06-12-2007, 11:35

Ти как го разбра, като си приспала с всичките девствени от твоето даскало ли :D Иначе ако това на аватара си ти, си мн сладка :smt007

mi ne prosto parviq mi pat be6e s destveno mom4e...i zn 4e mn barzo svar6i...da na avatara sam as :-)

Levane
06-12-2007, 11:36

Не бади толкос сигорна ... не съм съгласен не им личи ... поне на някой ако е някав притеснителен ще му проличи..

cacegka_3a_cekc
06-12-2007, 11:40

Не бади толкос сигорна ... не съм съгласен не им личи ... поне на някой ако е някав притеснителен ще му проличи..

as kazvam za moite vpe4atleniq...ne nalagam tova kato etiket za vis4ki destveni mom4eta...neme razibraite pogre6no.. :(