View Full Version : Как да забравя лошите неща?
Как да забравя лошите неща? Как да забравя първия албум на Джъстин, който ми напомня за една отвратителна и шибана година?
Uptown_soldier
06-11-2007, 15:22
Как да забравя лошите неща? Как да забравя първия албум на Джъстин, който ми напомня за една отвратителна и шибана година?
Постарай се да не мислиш за тях. Мога да ти кажа два метода, който не съм опитвал (все още не ми се е налагало).
Много ценна техника за побеждаването на негативните и ограничаващи мисли, които могат да ти попречат да се изявяваш на най-високо ниво, е методът за изключване на съзнанието. Когато негативна мисъл нахлуе в съзнанието ти, първо трябва да я усетиш и да имаш силно желание да я премахнеш. За да направиш това, отърви се от навика на негативното мислене като правиш неща, за да се откъснеш и сложи забрана на модела на ограниченото мислене. Когато лошата мисъл дойде, ощипи се и си кажи: “Аз съм силен и лошите мисли си отиват”. Или може да крещиш или да правиш каквото и да е нещо, което да отвлече вниманието ти от негативната мисъл. Като практикуваш тази техника, ще усетиш забележително намаляване на отрицателните мисли, постигайки пътя си към съзнанието на истинския победител.
Отлична техника за визуализация: ако се притесняваш за нещо, напиши думите на тревогата си на лист хартия. Запали го и гледай как думите изчезват в пламъците. Брус Лий, великия майстор на бойни изкуства е използвал тази техника редовно.
Дано ти помогнат.
Значи в примерът даден от мен това означава да напечатам от интернет обложката на албума на Джъстин тимберлейк от моята най-гадна година и да го изгоря?
Uptown_soldier
06-11-2007, 15:36
Напиши думите на тревогата си на лист хартия, а не обложката на албума. Освен това когато слушаш Джъстин и си спомниш, за старите преживявания, си помисли, че може би така е трябвало да стане или, че всичко вече е свършило и е време да продължиш напред. Не е хубаво да живееш в миналото си.
Ами аз току що си изтрих всички негови песни и се чувствам малко по-добре. И като скъсах снимката на очилатата особнячка, която ме остави (в друга година от гореспоменатата) и ми стана весело.
Uptown_soldier
06-11-2007, 15:51
Ами аз току що си изтрих всички негови песни и се чувствам малко по-добре. И като скъсах снимката на очилатата особнячка, която ме остави (в друга година от гореспоменатата) и ми стана весело.
Радвам се, щом съм помогнал.
Лошото е, че ще трябва да изтрия всяка песен от периода 2002-2005 включително... :wink:
Uptown_soldier
06-11-2007, 16:16
Лошото е, че ще трябва да изтрия всяка песен от периода 2002-2005 включително... :wink:
Аз лично не бих го направил, но ти решаваш.
Абе ще го направя, и без това мисля, че най-готините песни са от 90-те и от 2006 до сега. Тези от 2002 до 2005 ми навяват само лоши спомени. А тези от 80-те ми се струват гейски вече, надраснах ги.