View Full Version : нежна или перверзна
K*I*F*L*I*4*K*A
06-11-2007, 15:35
Към момчетата ми е въпроса!!!
Какви момичета предпочитате-нежни или перверзни?
Защото искам да му направя подарък(сещате се за какво става въпрос),ама нз как да се държа! :roll:
И знам,че ще аз би трябвало да го познавам най-довре,но никоя външна информация не е излишна!!!!
Мерси предварително!!! :smt058
определено в началото нежни а след това первезни ... абе и от двете помалко :::
love_girls
06-11-2007, 16:52
И според мен е по добре да почнеш нежно и да преминеш към перверзна , просто действай импулсивно и ще усетиш как му допада, а и ти го каза че най-добре го познаваш, ако досега си действала нежно пробвай да си перверзна (със сигурност ще му допадне)!
Успех с изненадата ;)
krem4et0
06-11-2007, 16:57
Айде бе-нежна. не знам кой мъж няма да се възбуди, ако си вкараш езичето в ухото му и не му кажеш с възможно най-сластния си глас:"изч**й ме"
malkoto_sladur4e
06-11-2007, 18:02
Opredeleno znam,4e mom4etata haresvat i ot dvete po mnogo! :) :) :)
Uptown_soldier
06-11-2007, 18:04
Към момчетата ми е въпроса!!!
Какви момичета предпочитате-нежни или перверзни?
Защото искам да му направя подарък(сещате се за какво става въпрос),ама нз как да се държа! :roll:
И знам,че ще аз би трябвало да го познавам най-довре,но никоя външна информация не е излишна!!!!
Мерси предварително!!! :smt058
Нежно первезни.
Айде бе-нежна. не знам кой мъж няма да се възбуди, ако си вкараш езичето в ухото му и не му кажеш с възможно най-сластния си глас:"изч**й ме"
yeee e tva e istinata
shadow4e
06-11-2007, 21:06
Перверзна, а нежна след като свърши :wink:
Май съм единствен ама..нежна ;)
lesstats
06-12-2007, 07:04
еми перверзна ако ще е за една нощ само
ако става въпрос за нещо дълго -нежна
е щом ще му правиш подарък, значи по-добре перверзна...аз лично си падам по добри момичета по принцип :)
krem4et0
06-12-2007, 08:23
еми перверзна ако ще е за една нощ само
ако става въпрос за нещо дълго -нежна
Това няма нищо общо. Аз съм супер перверзна стане ли дума за секс, а с моя сме близо 3 години заедно. Мисля, че даже пред познат човек можеш да се отпуснеш мнооооооооооооого повече!
MindGames
06-12-2007, 08:31
Перверзно разбира се...тряя се счупите от секс и тва е :)
`Death`Whore``
06-12-2007, 12:14
Това няма нищо общо. Аз съм супер перверзна стане ли дума за секс, а с моя сме близо 3 години заедно. Мисля, че даже пред познат човек можеш да се отпуснеш мнооооооооооооого повече!
И аз съм така.
Нежно первезни.
+1 :wink:
Много ясно че перверзни!!! Всеки мечтае за такава жена!!!
shadow4e
06-12-2007, 13:05
Аз съм такава, ама повярвай ми определено не всеки мечтая за мен :D
krasivata_luvica
06-12-2007, 13:05
Перверзна, а нежна след като свърши :wink:
Нежно первезни.
+1 :wink:
mmmm DA :smt007
Виж сега всички мъже са перверзни.Това мога да го заяви без капка колебание,всеки е в различна степен перверзен един в по-малка степен друг в по-голяма,но моето мнение е пробвай да си перверзна до тогава,до когато усетиш че нещата се изплъзват.И аз обичам перверзни жени които да правят щуротии но до един момент после влизам и аз в главната роля ! :D :D :D :-D
Josefinne
06-12-2007, 17:20
Май всички сме единодушни, но по-скоро нежно - перверзни. Мъжете не обичат курвите, не обичат и лиглите .
K*I*F*L*I*4*K*A
06-12-2007, 17:23
Виж сега всички мъже са перверзни.Това мога да го заяви без капка колебание,всеки е в различна степен перверзен един в по-малка степен друг в по-голяма,но моето мнение е пробвай да си перверзна до тогава,до когато усетиш че нещата се изплъзват.И аз обичам перверзни жени които да правят щуротии но до един момент после влизам и аз в главната роля ! :D :D :D :-D
jalko 4e sum zaeta :-D
~LiPs oF aN aNGeL~
06-12-2007, 18:03
Според мен трябва да го изненадаш.Ако си добричка по принцип тази вечер бъди перверзна.И обратното.Иначе ако аз бях на твое място щях да го скъсам направо :-D
your_fantasy
06-12-2007, 18:11
Май всички сме единодушни, но по-скоро нежно - перверзни. Мъжете не обичат курвите, не обичат и лиглите .
добре казано :)
yeee e tva e istinata
`Death`Whore``
06-12-2007, 20:39
И как ще е курва, след като е твоята жена?
krem4et0
06-13-2007, 06:18
И аз това се питам. Не може винаги да си примерна. Трябва някъде да разпуснеш и мисля, че това може да стане с любимия човек в леглото. В крайна сметка пред него, ако не ти паднат задръжките, къде и кога?
gangbang
06-13-2007, 06:20
В крайна сметка пред него, ако не ти паднат задръжките, къде и кога?
Пред любовника :wink: :lol:
krem4et0
06-13-2007, 06:27
100 на 100 омъжени тука няма. Следователно "мъжа ми" при повечето е гаджето, а това предполага да няма друг. Поне за мен е така. Той ми е мъж, любовник, приятел..............абе много работи съвместява!
бееее от двете по много ама като свършите бъди нежна
`Death`Whore``
06-13-2007, 07:38
Трябва човек да е доста тъп, за да реши, че след секс трябва да е брутален и груб. :-D
PLAMENKO
06-13-2007, 07:41
нежна.. :!: :!:
InvaiDeR
06-13-2007, 10:35
... абе и от двете помалко Whistle
Е хубо де ако някой ден ти дотегне нещо,ако искаш някоя главна роля в филлма аз съм насреща ! \:D/ :-k
Е хубо де ако някой ден ти дотегне нещо,ако искаш някоя главна роля в филлма аз съм насреща ! \:D/ :-k
ми може..... :wink: :smt016
K*I*F*L*I*4*K*A
06-13-2007, 12:20
ми може..... :wink: :smt016
marina star
06-13-2007, 12:24
badi nestandartna i razli4na 6tom 6te e podarak
Трябва човек да е доста тъп, за да реши, че след секс трябва да е брутален и груб. :-D
aham i az sum na su6toto mnenie :smt005 :smt005 :smt005
badi nestandartna i razli4na 6tom 6te e podarak
=D> DA i az taka mislq
i 6te dopulnq su6to 4e moje6 da si oble4e6 ne6to qko(ama e po-vajno tova otdolu :-D )
aide kusmet :wink:
а ве сее1 е :)
abe ne e taka :roll:
AzureDiamond
06-14-2007, 15:55
Според мен и от двете по малко :smt016 ама и зависи в ква ситуация де
В крайна сметка пред него, ако не ти паднат задръжките, къде и кога?
Пред любовника :wink: :lol:
xa xa xa xa и аз това си мислех
а по темата,трябва да го изненадаш с нещо необичайно за теб
с нещо,което той не е очаквал от теб :D
М не знам,аз съм със склонности към доста перверзна :evil: и на моя определено му се харесва,а по природа съм нежна душичка и такава ми е същността,ама дойде ли ред за сексуална изява,човек се преобразява :twisted:
BrokenInnocence
06-15-2007, 13:12
Определено трябва да намериш средата м/у двете... и от двете в равни количества.
М не знам,аз съм със склонности към доста перверзна :evil: и на моя определено му се харесва,а по природа съм нежна душичка и такава ми е същността,ама дойде ли ред за сексуална изява,човек се преобразява :twisted:
ти се изкара идеалната жена :smt007
e kakvo mu e na momi4eto :-s
krem4et0
06-15-2007, 14:50
Че и аз съм такава. В крайна сметка сексът освен проява на интимност е начин за сваляне на напрежението, разтоварване, отпускане...............
Че и аз съм такава. В крайна сметка сексът освен проява на интимност е начин за сваляне на напрежението, разтоварване, отпускане...............
napulno sum suglasna :D
ThePainIsReaL
06-17-2007, 17:30
Нежно первезни.
Аз бих казала, че перверзно нежни звучи по-добре :-D , макар че и твоята идея ми се нрави
Нежно первезни.
Аз бих казала, че перверзно нежни звучи по-добре :-D , макар че и твоята идея ми се нрави
:smt005 :smt005 :smt005 e to kakva e razlikata :-s :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
K*I*F*L*I*4*K*A
06-17-2007, 17:55
Moderated by krem4et0
т.9 от Правилника
hahahahha
a po temata-emi nai-dobre da si i ot dvete po malkooo....ili po mnogo :-D
TOM I JERI
06-18-2007, 18:12
PERVERZNAAAAA
Знаете ли, в главата си имам представата за кремчето като едно добро послушно момиче, примерно и любвеобилно, и като видя някакъв такъв коментар не само космите ми настръхват :twisted:
Аз съм такава, ама повярвай ми определено не всеки мечтая за мен :D
Е, ти пък - всеки. Един ти стига. Като те гледам, вече 2 години си с този човек. Или се лъжа?
100 на 100 омъжени тука няма. Следователно "мъжа ми" при повечето е гаджето, а това предполага да няма друг. Поне за мен е така. Той ми е мъж, любовник, приятел..............абе много работи съвместява!
А като се ожените става просто "съпруг", нали? Тръпката се губи. :P
Не забравяй къде се намираме. Форумите на teenproblem са точно да се занимаваме с изключително тъпи хора. Имена няма да споменавам. (и това не се отнася за дамата, започнала тази тема, други имам предвид)
K*I*F*L*I*4*K*A
06-19-2007, 12:57
Не забравяй къде се намираме. Форумите на teenproblem са точно да се занимаваме с изключително тъпи хора. Имена няма да споменавам. (и това не се отнася за дамата, започнала тази тема, други имам предвид)
:-D :D :smt016 :wink: =D> \:D/
оу,поласкана съм :smt005
VerryBerry
06-19-2007, 13:02
perverzna... \:D/
krem4et0
06-19-2007, 13:09
shizzle аз съм си сладко и добро момиченце на 22 години. В темата го казах-в сексът се отпускам, забравям задръжки, приниципи и морал и се раздавам до край на любимия ми човек. Едното не пречи на другото. А и съм червенокоса-огън жена! 1 секс е истински, дори и когато си говорите мръснишки, го правите с отношение към другия, дори и да сте в най-смешната поза на света се чувствате омфортно, дори и да сте нежни или перверзни е без значение, защото сте дваматаи се наслаждавата не сливането на телата ви. Просто съм на мнение, че мъжете са доста първични същества, а и обичат предизвикателствата. Никой нормален мъж няма да е впечатлен, ако 1 момиче(жена) му се лигави в леглото и всяка втора нейна реплика е"о, мило, много те обичам". 1 мъж се чувства мъж не като предизвиква нашата нежност, защото то по природа не е истинско предизвикателство, а когато вади на показ най-първичното от прагматичното съществоІЖЕНА!
shizzle аз съм си сладко и добро момиченце на 22 години. В темата го казах-в сексът се отпускам, забравям задръжки, приниципи и морал и се раздавам до край на любимия ми човек. Едното не пречи на другото. А и съм червенокоса-огън жена! 1 секс е истински, дори и когато си говорите мръснишки, го правите с отношение към другия, дори и да сте в най-смешната поза на света се чувствате омфортно, дори и да сте нежни или перверзни е без значение, защото сте дваматаи се наслаждавата не сливането на телата ви. Просто съм на мнение, че мъжете са доста първични същества, а и обичат предизвикателствата. Никой нормален мъж няма да е впечатлен, ако 1 момиче(жена) му се лигави в леглото и всяка втора нейна реплика е"о, мило, много те обичам". 1 мъж се чувства мъж не като предизвиква нашата нежност, защото то по природа не е истинско предизвикателство, а когато вади на показ най-първичното от прагматичното съществоІЖЕНА!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
to4no taka e
BRAVO na krem4eto
INLOVE_f
06-19-2007, 13:19
В отношенията съм нежна, а в леглото по-перверзна и досега оплаквания няма :-D :-D :-D
Абе зависи от момента :) .Ако става въпрос за постоянно, понякога на човек му трябва едно, друг път друго и като дойде момента ще разбереш каква трябва да си.Но по темата, все пак става въпрос за рожден ден... Както каза момичето по-горе : Първо нежна , после перверзна :D
Аз съм нежен, затова искам тя да е мното перверзна!!!
tin4eto91
06-19-2007, 20:02
ami spored men zapo4va6 nejno,a posle perverzno i zavar6vate nejno.moito mnenie 4e cqlata rabota mn zavisi ot nastroenieto
korabokroshenec
06-19-2007, 21:07
перверзна! :-D