View Full Version : Приятелката ми недостига до оргазъм,защото се стяга?
Значи приятелката ми има проблем неможе да достигне до оргазъм на 18г. е и е имала доста опит но досега никога не е свършвала по време на секс!Онази вечер като правихме секс и тя само седеше и лежеше общо взето само аз се потих и днеска като я питам как е тя ми казва че има мускулна треска защото по време на секс си стяга цялото тяло.
казах и да не се стяга,но тя каза,че е от самосебе си и неможе да не се стяга по време на секс!
Та въпроса ми е дали от това стягане не е достигала до оргазъм досега и дали дамите във форума имат същия проблем?
Благодаря.
fire_magic
06-11-2007, 16:43
za takyv problem ne znam,no vqrno ako ide na psihiatyr moje nesto da i vyzdeistva na misleneto i nz...seksolog li...no ne na genekolog...egati i problema.. :?
krem4et0
06-11-2007, 16:44
Когато съм на ръба и аха да свърша чувствам огромно напрежение на цялото тяло. Краката ми треперят, всички мускули се пълнят с кръв и изобщо си е доста сериозно напрежение за тялото.
Когато съм на ръба и аха да свърша чувствам огромно напрежение на цялото тяло. Краката ми треперят, всички мускули се пълнят с кръв и изобщо си е доста сериозно напрежение за тялото.
лошото е че тя през цялото време е стегната и не стига до ръба :?
казва че се е опитвала да се отпусне обаче неставало.
za takyv problem ne znam,no vqrno ako ide na psihiatyr moje nesto da i vyzdeistva na misleneto i nz...seksolog li...no ne na genekolog...egati i problema.. :?
Трай си там, Малчо!
fire_magic
06-23-2007, 18:17
лошото е че тя през цялото време е стегната и не стига до ръба :?
казва че се е опитвала да се отпусне обаче неставало.
mi mnogo e pritesnena :wink: