View Full Version : Ako moje nqkoi da mi pomogne
Q nqkoi ako znae da mi kaje kak moga da poznaq 4e sam bremenna :( po princip ne trqbva za6toto s priqtelq mi za posleden pat go pravihme predi 2 meseca i ot togava mi idva 2 pati i si be6e normalno (kara po 8 dni) !No sega mi zaksnqva s 5 dni i me e mn strah :( ne moga da si kupq test za bremennost nito pak da hodq na genekolog :( napravo 6te se pobarkam ve4e !!! Korem4eto me boli ve4e 5 dni no toi ne idva i ne idva ! Kajete mi kakvo da pravq molq vi 8-[
krisi_pisi
06-11-2007, 19:25
korem4eto moje da te boli zashtoto moje da ti idva...emi kato nemojeshda si kupish nakrai nqkoi priqtelka ili priqtel da ti kupqt i da ti go dadyt ako problema e 4e te e sram da si kupisha sama :)
Ъъъъъъм...
За последен път си правила секс с приятеля си преди два месеца.
Оттогава си имала две менструации.
Как може да ти мине през ума, че може да си бременна???
Виж ся... не се шашкай за глупости. Само стрес си докарваш.
И няма такива неща като "не мога да ида на гинеколог". И защо да не можеш? Първа стъпка - личен лекар -> направление -> час при гинеколог -> посещение при гинеколог.
Имай в предвид, че цикълът може да закъснява поради 100 други причини. Моят съвет е ако до седмица-две не се появи, да идеш на специалист и да се реши проблема.
Q nqkoi ako znae da mi kaje kak moga da poznaq 4e sam bremenna :( po princip ne trqbva za6toto s priqtelq mi za posleden pat go pravihme predi 2 meseca i ot togava mi idva 2 pati i si be6e normalno (kara po 8 dni) !No sega mi zaksnqva s 5 dni i me e mn strah :( ne moga da si kupq test za bremennost nito pak da hodq na genekolog :( napravo 6te se pobarkam ve4e !!! Korem4eto me boli ve4e 5 dni no toi ne idva i ne idva ! Kajete mi kakvo da pravq molq vi 8-[
Сигурно си бременна наистина и понеже бебето ще е бавноразвиващо затова се самозачева на втория месец чак.
ъм честно казано ми се струва че имаш друг проблем, а не бременност. отивай на личния и даже не се замисляй. няма нищо страшно. то си е доктор, не яде хора. айде успех. ;-)