PDA

View Full Version : Имам двама приятела

06-12-2007, 08:12
Имам двама приятела и скам да правя секс и с двамата едновременно, но незнам как да ги навия. Правила съм и с двамата по отделно, но искам и с двамата. Моля дайте предложение как да ги навия

MindGames
06-12-2007, 08:18
Звъниш на единия - "ела до нас" .. Звъниш на другия - "ела до нас" .. като дойдат и като се видят двамата..незнам тряя се усетят...е и ти ако кажеш из*укайте ме яката ... едва ли ще кажат "ъ,таа пъ!" ](*,)

06-12-2007, 08:22
Оох позната ситуация...и с двамата ми най-добри приятеля се чукам,а и те са най-добри приятели..Ама незнам..и аз искам да ги навия,но надали ще се съгласят.Особенно единият е изключително консервативен и при тази мисъл,направо му се повръща..Оф,какви са тези неща дразнещо е! :smt019 :smt019

DzVErA*
06-12-2007, 09:37
лелелеел и аз искам такива приятелки ве ;)

06-12-2007, 10:34
Покани ги на гости отиди в другата стая съблечи се и отиди при тях.
Направи им малко стриптииз и започни да им разкопчаваш панталоните или нещо такова.
Ако и това не стане ги напии и започни да им духаш и на двамата.
Тогава ще стане със сигурност

sinful`girl
06-12-2007, 18:33
Говори и с двамата,че искаш тройка и ако се навият,навият,ако не .... ще се разминеш :)

Uptown_soldier
06-12-2007, 18:37
Имам двама приятела и скам да правя секс и с двамата едновременно, но незнам как да ги навия. Правила съм и с двамата по отделно, но искам и с двамата. Моля дайте предложение как да ги навия

До колкото съм грамотен, май се пише приятелЯ, а не приятелА.

Heaven
06-12-2007, 19:31
Имам двама приятела и скам да правя секс и с двамата едновременно, но незнам как да ги навия. Правила съм и с двамата по отделно, но искам и с двамата. Моля дайте предложение как да ги навияще паднеш и от двата стола,викам аз :lol:

the^one
06-12-2007, 20:20

До колкото съм грамотен, май се пише приятелЯ, а не приятелА.

Мисля ,че най-правилното трябва да бъде двама приятелИ.

А по темата -да ти имам проблемите!

frozenrose
06-12-2007, 22:19
А те знаят ли един за друг??? :wink:

06-12-2007, 23:35
Много си зле мойто момиче #-o такива като теб курвички сами ясни нети стига и един и искаш двама даги въртиш на малкия си пръст как не те е срам изобщо незнам [-X как ги гледаш в очите и им казваш обичам те :-k [-( а дали изобщо ги обичаш или просто си поредната която си играе с тях и ги върти и разиграва :| знаеш ли аз ако бях на твое място бих се по замислил малко защото ако бях на мястото на приятеля ти (на един от тях) и ако узнаех за тва напраВо един хубав бой ще ти дойде добре ...не тва няма дати стигне защото ти ще продължаваш да си играеш така с други момчета поскоро мисля че някой трябва да те постави на мястото ти и дати разбие самочувствието и тогава ще те видим кво ще правиш ...сто процента си някоя лека и незнае кво иска ми само някой да я ебе типично за курвите ...ае долнопробна му работа няма какво повече да добавя тва си е моито мнение и подобре вземи им кажи истината и не разигравай хората така защото не е мн хубаво така нали? после мъжете като въртят жените те били виновни аре бе стига филми така че просто бъди искренна ако ли не прав ти път ...то живота щети го върне рано или късно така че ...Всичко се връща девойко .... :smt011

alkobalko
06-13-2007, 04:11
Ти може да искаш много неща, важното е дали те го искат. Събери ги и поговори с тях.

love_girls
06-13-2007, 05:43
Първо поговори със всеки от тях по отделно, какво мисли за идеята.
Ако приемат идеята значи остава да ги събереш (запознаеш ако не се познават) и да почнеш да ги прилъстяваш :wink:
Пробвай позата "switch" - това с бест френда го измислихме когато спахме с една обща - накарай ги да легнат на леглото до тебе а ти да си посредата, хвани им хубавците с едната на единия с другата на другия и няма начин да не стане работата ;)
Айде успех с груповите изпълнения.
Сега аз искам съвет , как мога да накарам някоя мацка да се навие на тройка с мен и приятелката ми :-k
:smt006

gangbang
06-13-2007, 06:01

Говори с всеки по отделно до колко е навит да си те поделя с другия и после ги събери и двамата и се нае6ете. Не е сложно :D

m1t3
06-13-2007, 07:48
Предложи им размяна :)
Първо ти и 2мата след това 1ния с тебе и приятелка и другия пак така :)

06-13-2007, 08:03
Навии ги да те треснат във всички дупки по най-бруталния начин, та след това една седмица да неможеш да седнеш.