PDA

View Full Version : spe6no se nujdaq ot pomo6t, jibota mi e pulna ka6a!

06-12-2007, 08:44
tova koeto 6te vi razkaja moje da vi se stori golqma glupost, no za men e seriozen problem. ot dosta vreme sam vlubena v edno mom4e, daje savsem iskrenno moga da kaje 4e go obi4am, problema e tam 4e s nego hodihme posle se razdelihme, v kraina smetka sled okolo polovin godina ili daje malko pove4e mu priznah 4e o6te imam silni 4ustva kum nego. ne moga da kaja kak go prie, za6toto samata az ne znam, no gore-dolu togava toi re6i 4e iska da spi s men, az ne se 4ustvah gotova za tova mu kazah 4e predpo4itam da iz4akame malko. v kraina smetka edin den se saglasih, no v daden moment prosto osaznah 4e ne moga da go napravq i se otkazah. sled tozi den po4ti ne spiram da mislq za tova koeto moje6e da se slu4i i dori do nqkakva stepen sajalqvam 4e ne stana, priqtelkite mi sa razdvoeni to4no kato men - 4ast ot tqh smqtat 4e taka e po-dobre i 4e sam 6tqla da sajalqvam pove4e ako be6e stanalo, no ostanalite koito sa zapoznati sas sitoaciqta mislqt 4e ne sam postupila pravilno. v momenta se nujdaq ot savet ili mnenie na nqkoi po opiten koito 6te znae kakvo trqbva da pravq, za6toto naistina obi4am tova mom4e i iskam da si go vurna :cry:

foxy-to
06-12-2007, 08:58
predi da si zadade6 vaprosa pogledna li d koi forum go pi6e6????

06-12-2007, 09:33
защо всички влизате в тоя форум с нагласата че някой ще мисли вместо вас. Еми това си е твое решение по дяволите, какъв съвет можем да ти дадем. Ако искаш спи с него, ако не искаш недей. Всяка втора тема е някакъв подобен безсмислен пост, в което някое момиченце се оплаква от живота. Вие ако с тези глупости не можете да се справите дето наричате проблеми, ще ви питам след няколко години

06-12-2007, 09:54
Здравей! Не мога да съм сигурна, че нещата са така, както ги разбирам аз, но искам поне да си кажа мойто мнение. Не мисля, че той изпитва същите чувства към теб, каквито ти към него. Ако и той беше влюбен щеше да го разбереш и реакциите му нямаше да са двузначни. Когато си му признала чувствата си той сигурно е бил поласкан, но самия факт, че не те е уверил в същото е достатъчо красноречив. Има много причини, заради които да е искал да спи с теб: защото си симпатично момиче, защото мисли, че лесно ще си го получи, при условие, че го харесваш, заради бас или просто заради секса, незнам, но това няма значение. Идеята ми е, че не е защото те обича или има сериозни намерения към теб. Колкото до твойта постъпка мисля, че е правилна. Ако не си напълно убедена, че искаш нещо, значи не го искаш наистина!!! Това го запомни, ще го разбереш след време, когато наистина го искаш, а и не се отнася само за секса, а за всичко в живота. Не съжалявай, просто не е бил тогава момента и човека, с който трябва да ти се случи. Нали си чувала поговорката - Когато печелиш не знаеш какво губиш и когато губиш не знаеш какво печелиш. Горе главата и успех, ще ти се случат и много по-хубави неща