Влез

View Full Version : vqrno li e 4e ako sportuvash i imash akne...???

lubopitnata__F
06-12-2007, 11:03
...sporta moje da pomogne da ti se poiz4isti liceto?Kazvali sa mi go i se za4udih dali tova e vqrno.Kak ako sportuvash tova bi pomognalo i kak mislite?Dali tova e vqrno? #-o :?

charovnata_
06-12-2007, 12:13
mi spored men ne e taka :D

SwEeTSsSnake
06-12-2007, 13:10
Не мисля, че е вярно [-X Нз как спорта ще ти изчисти лицето :-k спорта помага за поддържане на фигурата, а за акнето си трябват специални кремчета :-)

stel4eto__
06-12-2007, 13:13
Така е.Не мога да го обесня точно защо е така,но го знам,че е така! :-D Като спортуваш(без значение какво) се подобрява кръвообръщението и метаболизмът,белите ти дробове се освежават,това важи и за кожата ти...А акнето не е само външен проблем-лечението на акне може да бъде с антибиотици,диети,а не само с кремове.А и спортът не вреди с нищо.
Оф еми не знам дали изобщо беше нужно да пиша това обаче не мога и аз да ти отговоря точно защо,но знам,че помага

beautiful.soul
06-12-2007, 13:47
Спорта наистина помага на тялото ти и на кожата и ставаш по- хубав не само тялото но и лицето:)

Lubopitnata__F
06-12-2007, 19:07
Така е.Не мога да го обесня точно защо е така,но го знам,че е така! :-D Като спортуваш(без значение какво) се подобрява кръвообръщението и метаболизмът,белите ти дробове се освежават,това важи и за кожата ти...А акнето не е само външен проблем-лечението на акне може да бъде с антибиотици,диети,а не само с кремове.А и спортът не вреди с нищо.
Оф еми не знам дали изобщо беше нужно да пиша това обаче не мога и аз да ти отговоря точно защо,но знам,че помагаTo4no tova mi kazaha.Zashtoto sam probvala kakvo li ne...i nqma polza :smt010
I sega mi ostava da po4na da hodq na fitness ili nqkakav drug sport.