View Full Version : luda li sam
ами от около половин година водя полов живот но напоследък започнах много 4есто да се притеснявам да не сам бременна...особено преди да ми доиде ме е страх ако закаснее?а и приятелят ми ме притиснява понякога,казва че неможе да е 100% сигурно и нз,как мислите,напразно ли се притиснявам
ако ползвате предпазни мерки няма защо да се притесняваш :wink:
johnnyknoxville
06-12-2007, 14:57
a nie ot kude da znaem bez nikakwa informacia:?
ахахаха....ами предполагам, че е нормално да се притесняваш, ама ако ползвате предпазни средства много няма за кво :)
PoLiToOo
06-12-2007, 15:41
ахахаха....ами предполагам, че е нормално да се притесняваш, ама ако ползвате предпазни средства много няма за кво :)
:smt023
alkobalko
06-12-2007, 15:44
Ако се празите, няма защо да се притесняваш.
ами от около половин година водя полов живот но напоследък започнах много 4есто да се притеснявам да не сам бременна...особено преди да ми доиде ме е страх ако закаснее?а и приятелят ми ме притиснява понякога,казва че неможе да е 100% сигурно и нз,как мислите,напразно ли се притиснявам
луда си, да, като се филмираш толкова направо се чудя има ли удоволствие в секса, щом постоянно си притеснена, че си бременна
Seducti0n
06-12-2007, 16:10
То тава си е жива параноя.Но споко има и други момичета с твоя проблем.Както казаха преди мен,ако се пазиш няма да има защо да се притисняваш след всеки един полов акт.В противен случай и удовоствието ще изгубиш напълно,освен похабените нерви в притиснение.А на колко си :?: ,само информативно те питам :?:
kindergarden
06-12-2007, 16:19
ako se pazite ne e nujno da se spi4a6 tolkova ama puk ddz moje i da e normalno da si leko pritesnen :-k :-k :-k
Ако ползвате презерватив няма проблеми.
PaRkInSoN
06-12-2007, 18:27
ако ползвате предпазни мерки няма защо да се притесняваш :wink:
sinful`girl
06-12-2007, 18:29
Кат не ползвате презервативи се притеснявай,кво повече да ти кажа. то трябва и малко акъл докато се е****. Карай го да си слага и няма да ет гони параноята постоянно ;)
maybelline
06-13-2007, 07:49
За това са измислени презервативите, противозачатъчните таблетки, противозачатъчните инжекции, противозачатъчните лепенки...абе всичко.Ако се пазите - няма проблем.