Влез

View Full Version : глупаво е ,но моля эа съвет

анелия-я-я-я-я
06-12-2007, 16:43
эдр!Виждам,че помагате на много хора и реших да ви помоля эа съвет :) Энам,че въпросът ми е глупав,но ме мъчи и искам малко помощ.Та ето и проблема:
Има едно момче ,с което се поэнаваме от доста време.В началото любовта беше вэаймна,но после охладня от негова страна.Скоро той искаше да се видим (е преди няколко месеца де) след година отсъствие...както и да е -эарадвах се!Видяхме се,говорихме приятелски и такана нататък.Но сега отдавна не ми я писал и...ох аэ още имам чувства.Иска ми се да му пиша,но последните няколрко пъти не ми отговори и малко се сдухах...Чудя се сега да му пиша ли,а и май съм посъбрала кураж ,мисля да го питам да иэлеэем.Той има гадже,но аэ искам само като приятели...!Та чудя се дали да му се вкл и как да го попитам .... :(
Благодаря ви насйтина много!

ninsy
06-12-2007, 17:05
по скоро му се обади или му пиши някой по заинтригуващ смс тия чатове.. глупава работа

SLADURKATA12
06-12-2007, 17:23
Mila Ani, spored men po-dobre da mu se obadi6 po telefona.Popitai go kak sa ne6tata s nego,kak varvi daskalotoi t.nt.,posle moje da mu kaje6 ,4e 6te ti e priatno da izlezete i da se vidite.Predpolagam,4e 6te se saglasi!!!!!Uspeh!!! :) :) :)

koalka
06-12-2007, 17:25
Потърси го и го попитай директно какви са му чувствата.По-добре така, отколкото да те разиграва.

BeBsItO
06-12-2007, 17:28
:lol: 6ti kaja edna taina :-$ - ni6to ne gubi6 ako mu se obadi6 za kafe....e est kato fr de.6to ima gadje ne se natiskai mn mn. moje tva da e pri4inata da ne ti otgovarq

Анелия-я-я-я-яя
06-12-2007, 17:35
Благодаря ви..
Много се притеснявам обаче...много и най-вече от отговора ,реакцията..неэнам точно как да го питам :(

ninsy
06-12-2007, 17:39
ми как.. обаждаш му се и питаш.."кога ще имаш свободно време и желание да излезеш с мен на по едно кафенце" и така :-)

анелия-я-я-я-я
06-12-2007, 17:47
Тъпото е ,че мисля че не му е до мен :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ninsy
06-12-2007, 17:50
е не мисли много обади му се и ще рабереш.Ако откАже просто не му досаждай той ако иска ще се обади

pink_champagne
06-12-2007, 18:18
Ами обаждаш се и му казваш:"Здрасти,как си?Чудех се отдавна не сме се виждали....какво ще кажеш да излезем някъде. Ако си свободен де. Помисли си..." и тука вече зависи той какво ще каже. Просто се дръж мило и бъди естествена. Не е нужно да си нагласяш думите от преди,щото после може и да забравиш всичко от притеснение или да се омотоеш. Говори каквото сърцето ти казва.Къмет!!!

idealnata_t
06-17-2007, 11:13
ОО НА ТВОЕ МЯСТО НЕ БИХ МУ ПИСАЛА 6ОТО КАКТО ВИЖДА6 НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТЕБ А И 6ТОМ СИ ИМА ГАДЖЕ НЗ ДАЛИ НЕ6ТО 6ТЕ ИЗЛЕЗЕ[u]

alkobalko
06-17-2007, 11:26
Нищо не губиш, ако направиш един последн опит. Обади му се с покана за кафе, вижте се поговорете и т.н. Ако не приеме го приеми като край и продължавай без него.

Just_say_no
06-17-2007, 11:47
На мен варянта за кафето ми допада: "Хей няма с кой да изляза... всички са заети... искаш ли на направим едно кафе? O:) " При мин тва винаги върши работа. Успех. :wink:

MoHuTo
06-17-2007, 13:39
Ами нищо не губиш, ако му се обадиш и го попиташ...така поне ще разбереш..ако ти откаже, просто спри да се занимаваш с него [-(

06-17-2007, 15:27
И аз съм така само че при нас е малко по -различно. По-добре му се обади... и се поинтересуваи как е... но не да му ставаш досадна..нищо повече. Знам, че ти е много трудно, все пак си има и гадже,но нищо има време и за теб. Не губи надежди! :wink: Успех! :wink: