View Full Version : Moderated: Кажете ми какво хапче да пия?
tinki_92
06-12-2007, 17:22
az sum na 16 godini pravix sex s priqtelq mi no imam nqkakvo pre4uvstvie 4e moje da zabremeneq neiskam da xodq na genekolog kajete mi nqkoe xap4e protivoza4atu4no koeto moje da piq pls pomogneta toi svur6i po4ti v men pomognete
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Josefinne
06-12-2007, 17:26
Оф, какво значи "почти свърши в мен"? Ако е свършил в теб - отиди в аптеката, опиши ситуацията и купи каквото ти предлага фармацефтът. Ако не е свършил в теб, т.е. правили сте го без какъвто и да е вид контрацептив, но той го е извадил преди да еякуира , тогава не си разбъзиквай организма и просто бъдете по-внимателни следващия път. Позлвайте рпезервативи, ако той не може да се сдържа. Постинора е опасен, особено ако се вземе в неподходящ момент от менструалния цикъл. На мен лично последният път ми докара хормонален дисбаланс, скъсен менструален период на цикъла и в резултат киста . Това ли искаш и ти? така че внимавай - и със секса , и с противозачатъчните, и със спешните хапченца!
ми ползвай презерватив и няма да имаш такива пречуствия.. ние как да ти кажем кое е най-подходящото противозачатъчно..
лигли срам ги било да отидат на гинеколог и да питат..
az sum na 16 godini pravix sex s priqtelq mi no imam nqkakvo pre4uvstvie 4e moje da zabremeneq neiskam da xodq na genekolog kajete mi nqkoe xap4e protivoza4atu4no koeto moje da piq pls pomogneta toi svur6i po4ti v men pomognete
А имаш предчувствие, че можеш да забременееш, то ако бебетата ставаха с предчувствие бездетни семейства нямаше да има. Ай стига филми вече, трябва да се направи отделен форум, където ей такива бебета да се чудят дали са бременни или не, не само да занимават хората тука с глупости. Какви противозачатъчни да пиели (то кой знае колко вида има), дали да отидели на гинеколог, дали да ползват презерватив с мирис на банан или с мирис на ягодка.
Абе "простинор" е хапчето и наистина тия предчувствия си ги избий.Или си купи тест за бременност :-({|=
PoLiToOo
06-13-2007, 21:46
Абе "простинор" е хапчето и наистина тия предчувствия си ги избий.Или си купи тест за бременност :-({|=
ти не разбра ли, че постинор вече НЯМА!Има Esscapele (май така се пише) което е същото като постинора...само дето е 30 кинта :smt006
dunapren
06-13-2007, 21:50
изпуши 1 кутия червен Viceroy и можеш да си сигурна че няма да раждаш скоро :twisted:
dhjdffgfdfdgh
06-19-2007, 09:02
ESCAPELLE
TigerRulZ
06-19-2007, 09:14
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Сега е момента да изпиеш червеното хапче
krem4et0
06-19-2007, 13:00
Ползвайте презервативи и не му позвалявай да свършва докато е в тебе, дори и с кондом. рискът в тази ситуация е ужасно малък!
sh3_1s_7h3_0n3
06-19-2007, 13:34
Оф, какво значи "почти свърши в мен"? Ако е свършил в теб - отиди в аптеката, опиши ситуацията и купи каквото ти предлага фармацефтът. Ако не е свършил в теб, т.е. правили сте го без какъвто и да е вид контрацептив, но той го е извадил преди да еякуира , тогава не си разбъзиквай организма и просто бъдете по-внимателни следващия път. Позлвайте рпезервативи, ако той не може да се сдържа. Постинора е опасен, особено ако се вземе в неподходящ момент от менструалния цикъл. На мен лично последният път ми докара хормонален дисбаланс, скъсен менструален период на цикъла и в резултат киста . Това ли искаш и ти? така че внимавай - и със секса , и с противозачатъчните, и със спешните хапченца!
въобще не разчитай на това, че ако са правили секс без каквито и да било предпазни средства, няма опасност от забременяване! т'ва, че на някои не се е случило, не означава, че няма място за притеснение...
'гафът' веднъж става...
sinful`girl
06-19-2007, 13:38
А бе вие деца сте много зле,за да нямате такива предчувствия използвайте презервативи,пийте противозачатъчни ..... кво си мислите,че хапчетата от типа на постинор-а се пият като витаминчета,всеки ден ли ?? Еми не,веднъж като изпиеш такова хапче после с месеци не можеш да се нормализираш. Кат не знаете как да се пазите пък недейте да се е*ете !!!
moito momi4e ne se mota teq hap4eta trqq se piqt sled seks bqgai v aptekata i obqsni te 6te ti dadat oba4e sa skapi4ki.misli devoike.nqma ni6to sramno da pita6 aptekarkite de na vseki se slu4va:)