View Full Version : mno zle :(
zdraveite az sam na 15 god moita nai dobra fr sa6to e na tolko,tq e 4oveka koito znae vsi4ko vsi4ko za men tq znae dori i taka da se kaje mai4inoto mi mlqko! 4uvstam se sigurna s neq! :) naposedak obe4e tq zapo4na da se darji po grubo,edva li ne neiska da izleze s men i da se vidime mno po sranna stana , mno po nervna i izbuhliva kogato q popitam ima li ne6tu tq se obra6ta i s takav zaqdliv i sarkasti4en ton mi kazva NEEE. kogato se darji taka ujasno mno me boli az sam sviknala da sam okolo neq i... mno mi e kofti!darji se taka ne samo s men a i ponqkoga i s dr frs . 4udq se za6to ?!. imam 4uvstvoto 4e bqga....
da ne ti puka ot tova mn mn. vse pak si o6te na 15, jivota e pred teb!!! i az sa6to predi vreme bqh izpadnala v podobna situaciq, no v posledstvie vs se opravi. zapomni, 4e na nikoi ne trqbva da ima6 prekaleno mn doveriq, za6toto v edin moment moje da ti zabie noj v garba [-X :cry: :?
da ne ti puka ot tova mn mn. vse pak si o6te na 15, jivota e pred teb!!! i az sa6to predi vreme bqh izpadnala v podobna situaciq, no v posledstvie vs se opravi. zapomni, 4e na nikoi ne trqbva da ima6 prekaleno mn doveriq, za6toto v edin moment moje da ti zabie noj v garba Shame on you Crying or Very sad Confused
da taka e tova no sme zaedno ot stra6no mno vr i postoqnno sme zaedno i az i imam stra6no doverie i kakvo li ne pravq za neq vsi4ko vsi4ko i tq be6e taka samo be6e....... mno me boli mno mi e gadno obi4am si q bezumno mno .qvno tq ne go razbira
Az ponqkoga se darja s16to hladno s moite priatelki. Naranqvam gi mnogo 4esto i te se razo4arovat ot men.Neznam za6to stava taka,prosto moje bi vapros na harakter.
Cvetito_master
06-12-2007, 19:21
emi sq osven q vikni da pogovorite i i kaji kfo izpitfa6 i 4e ti e kofti ot neinoto durjanie i t.n.moe da ima nqkfi problemi i zatfa taka da se e distancirala nz zatfa nai dobre pogovorete na 4 o4i,ae stiskam palci yspehche :smt006
Ами да не би да има някакви лични проблеми?Щото аэ се държа така,когато нещо ме мъчи..!Попитай я,ако има проблемче поговорете...дано да помогне де.А ако не,просто и кажи ,че ти е неприятно!Не си мълчи,щото ще стане по-эле и накрая може би ще се скарате.
Вероятно приятелката ти нещо я тревожи,ядосва,гневи,прите нява. Недей я съди,а се опитай да поговориш с нея. Ако не поддава,значи е по-добре да не досаждаш. Но смятам,че като сте толкова близки,трябва да ти каже. Е,може и да не го стори, ти опитай все пак. Едва ли ще се държи така безпричинно,освен ако не сте се карали,но ти не споменаваш такова нещо,така че съм сигурна 99%,че е заради това,което ти казах и ако поговорите и е склонна да ти каже какво е мъчи ще е най-добре и за двете ви :-)
krasivata_luvica
06-13-2007, 03:41
zdraveite az sam na 15 god moita nai dobra fr sa6to e na tolko,tq e 4oveka koito znae vsi4ko vsi4ko za men tq znae dori i taka da se kaje mai4inoto mi mlqko! 4uvstam se sigurna s neq! :) naposedak obe4e tq zapo4na da se darji po grubo,edva li ne neiska da izleze s men i da se vidime mno po sranna stana , mno po nervna i izbuhliva kogato q popitam ima li ne6tu tq se obra6ta i s takav zaqdliv i sarkasti4en ton mi kazva NEEE. kogato se darji taka ujasno mno me boli az sam sviknala da sam okolo neq i... mno mi e kofti!darji se taka ne samo s men a i ponqkoga i s dr frs . 4udq se za6to ?!. imam 4uvstvoto 4e bqga....
писнала си и :lol: :wink:
govorila sam s neq mno pati tq kazva 4e nqma ni6tu. kazva 4e i e pisnalo seki den da pravi edno i sa6to da e s edni i sa6ti hora da sedi na edno i sa6to mqsto. ok moje i za tova da e 4e sam i omraznala....
no tq se darji taka ne samo s men. naposledak 4esto zapo4na da izliza s edno momi4e koeto ni be6e mno dob fr oba4e ni izlaga za ne6tu , nie razbrahme i estestveno az traa6e da i kaja 4e znaeme,tq si pomisli 4e i go natqkvam i sega postoqnno si izlizat te 2-te na men mi e mn mn tupo i gadno za tva.
moje li malko pove4ko pomo6t? :(:(:(:(:(
moje li malko pove4ko pomo6t? :(:(:(:(:(
Ами какво повече очакваш да ти кажем?Мисля,че няколко реда и то дублирани в сто поста няма да ти помогнат....ти я поэнаваш ,помисли си.Вэеми решението си сама,така е най-добре.Но все пак в такива ситуации няма по-добро решение от раэговорите.