View Full Version : Как да и обясня,че не е това...?
StIgA_Be
06-12-2007, 19:35
Вчера се случи нещо,което и на вас се е случвало сигурно,но как... първо да кажа за какво става въпрос. Значи вчера след училище се прибрах с приятеля си.Бяхме самички вкъщи и се отдадохме на страсти. Нищо не сме правили просто си лежахме и се цлувахме и пообарвахме, мисълта ми е че не се е стигало до секс. Тогава майка ми...Боже от къде се появи тая жена уж беше заключено,нахлу в стаята и ни видя на леглото ми легнали.Бях облчена с потниче и бикини, а той беше гол до кръста и отдолу в дънки. И просто се целувахме. И тя оная като вдигна един скандал. Пък да кажеш,че сме малки - не сме. Аз съм на 17, а той на 18. Как да и обясня сега,че нещо не се е случило?Тя е обедена,че сме правили секс, пък тя е малко консервативна и...ако беше баща ми нямаше проблем,ама сега ме държи на тръни...какво да и кажа??10х предварително.
korabokroshenec
06-12-2007, 19:40
predlagam ti da nahlue6 v tqhnata staq kato gi 4ue6 da se praskat i da i kaje6 4e sa stari za tova :D i si zemi tesla i pironi se zakove6 drugiq put da ne vliza :D
martyivanova
06-12-2007, 19:41
Ми питай я как си се появила ти и дали тя е Дева Мария :) Че е в рамките на нормалното дори и да сте правили секс.Кажи и да се радва че е било у вас както си трябва а ня по улички,коли,хотели и т.н :П :)) хихи
ami 4estno kazano, v mnogo kofti situaciq si se ozovala 6tom maika ti e konservativna. To mai na nikoi roditelite ne biha se zaradvali mnogo da hvanat deteto si da se natiska s nqkoi, pone sudq po sebe si. Ta moqt suvet e: ne i se razpravqi, pogovori si spokoino s neq i ako trqbva se zakulni 4e ni6to ne ste pravili, kaji i 4e trqbva da ti ima pove4e doverie, vse pak si i du6terq, o6te vednuj i kaji 4e ve4e si golqma i v kraina smetka kakvoto i da ste pravili, ne ste go pravili na publi4no mqsto a u vas. Tova 4e tq e nahultala nenadeino govori 4e mn ne pazi li4noto prostranstvo na horata. Btw, ti ot kolko vreme hodi6 s nego, 6toto az s moeto gadje sum ot 2 meseca i moite roditeli mai sa se primirili 4e spq s nego, kude da idat. 6toto ako e minalo pove4e vreme, tq ve4e trqbva da svikva s misulta, 4e pravite sex, puk i da ne e minalo, da se podgotvq. No v nikakuv, nikakuv slu4ai ne i kazvai na edi koi si roditelite mu sa edi kak si, po-liberalni, po go razbirat, ne mu pravqt problemi i t.n. Maikite mrazqt da gi sravnqvat s drugi, vse edno ne se spravqt dobre. Puk 6tom kazva6 4e ba6ta ti ne bi ti napravil problem, govori s nego i mu obqsni situaciqta, neka ako moje i toi da govori s maika ti, mujete sa mn diplomati4ni.
Aide stiga tolkova 4e se olqh, dano sum ti pomognala pone muni4ko
predlagam ti da pogovori6 s neya i da i obqsni6 4e ni6to ne se e slu4ilo, a i da se e slu4ilo ti ne si malka, obqsni i 4e moje6 da re6ava6 za sebe si i 4e ne trqbva da reagira tolkova ostro vse pak si na 17
bulgarche
06-12-2007, 19:48
Мисля че дори и да сте правили секс не би трябвало да се държи така с теб. Ако има нещо против да седне и да поговори. Това че сте лежали не означава нищо. Това че не ти вярва трябва да си е нейн проблем, а не твой. Много глупаво е постъпила че е вдигнмала скандал, дано поне не пред приятеля ти.
emi mn kofti se e polu4ilo no mislq 4e ako pogovori6 s maika ti moje i da se razberete... vse pak ti e maika i tq e 4oveka koito bi te razbral nai-dobre. tova e moeto mnenie. uspeh ti jelaq [-o<
StIgA_Be
06-12-2007, 19:53
Еми значи с приятелят ми сме от 4месеца заедно, а пъс относно до скандала не го направи пред него. Тя като влезе просто напряви дна физиономия. После като разказвах в кфа миша дупка ме е навряла, той вика,че повече няма да го правим у дома.Поне неговите са разбрани хора. Пффф....как можа такава майка да ме роди. Щот съм била по бикини,а той гол до кръста смятайте за кфо си говорим... наистина ще опитам да обясня положението на баща ми...само дето малка ще ме есрам..се пак за секс...ама...ко да се прай то тя е такъв неразбран човек,че...
Ako ba6ta ti e po razbran s nego govori ...
Seducti0n
06-12-2007, 20:25
Извинявай,но какво общо има бащати.Е вярно кофти се е получило,че майка ти ви е засекла с гаджето в момент на интимна близост,но какво толкова не сте деца.По-добре поговори с нея.Това,чее консервативна,неопрвдава безцеремонното и отношение към теб и то когато става въпрос за напълно естествени неща. :wink: Успех,миличка.
Еми значи с приятелят ми сме от 4месеца заедно
ooo maika ti naistina ne znae ot kakvo da mrunka i da se cupi. 4 meseca - trqbva da i e predelno qsno 4e ti pravi6 sex s nego, da nqma da se gledate i da se durjite za ruce. Ne 4e e lo6o, ama..
Mi kato te durji na truni... kaji i na puk che ste praveli na seks.. pone da znaesh zako te durji na truni..;] puk i veche ne si malka..;]
`Death`Whore``
06-12-2007, 20:41
Тя е трябвало да се притесни и извини.
experiment_m
06-12-2007, 20:43
Ако питаш мен по-добре се дръж така все едно нищо особено не се е случило. И да обясняваш нещо, смисъл няма. Ти си била по бикини, а той гол до кръста. Правете го у гаджето и толкова. Пък майка ти я остави да размишлява и сама да се усети, че упреците й не са съвсем на място. \:D/
qjte dreben penis
06-12-2007, 21:08
кажи на майка си че ся е модерно да курвенееш а щерка й се води здухана :smt014
alkobalko
06-13-2007, 04:13
седнете и поговорете като нормални хора. Все пак ти не си много малка и със сигурност не е необходимо да се държи с теб като с дете. Поговорете и и обясни как стоят нещата. Обсъдете това, което я притеснява.
Парво не си малка 17 години си ?! колко трябва да станете майкави да не ви закача ?! ама и тя се притеснява ще и мине просто и кажи очи в очи няма какво да се опитваш да и казваш по някав друк начин дирекно... ако си девствена докажи чрез гинеколог... ;)
StIgA_Be
06-13-2007, 10:23
Ем да,ама няма как да и докажа че съм девствена,след като не съм...
marina star
06-13-2007, 12:43
mi tq ako si e takava nqma kak da q promeni6,razberi i ti nezavisimo na kolko godini si za neq si ostava6 neinata malka da6terq i za neq moje bi e trudno da prieme 4e si se prevarnala v jena i se valnuva6 ot sexa
Нормално е да си мисли това.Не знам как ще я разубедиш, нека си мисли.Какво от това?
gre6kata e tvoq vinagi trqq da se natiskate v mom4eto kak moje toi da iska u vas da se natiskate!