View Full Version : харесва най-добрата ми приятелка...
марийка_90
06-13-2007, 06:23
..Оф предполагам че има такава тема...дори не една,но просто не издържах.Не знаам вече...не намирам никакъв смисъл в жалкия си живот :? ..разбирате ли та аз просто живях заради него,сутрин ставах с мисълта за него..той беше нещото което ме крепеше !!! А сега не знам просто не намирам смисъл в нищо...в безизходица съъм и освен да слушам сдухващи песни не знаам ко ми остава..хах. Иии на всичкото отгоре харесвал най-добрата ми приятелка.Това е наистина огромно мъчение за мен и толкова смесени чувства мъчат главата ми.За съжаление точно те,хората които обичах (и все още де) от цялото си сърце...абее не знам ае оплаках се , дано по-скоро намеря смисъла,истинския смисъл , който да ме крепи. И все пак мисля че щастието рано или късно идва при всеки няма къде да бяга :-({|= .....айде споделете мнения , подобни ситуаций :roll: :smt010
BebeTooOoo
06-13-2007, 06:53
В живота на хората винаги има такива моменти.Просто той няма как да избяга от тях и с една дума това е някакъв изпит за самия него - дали ще може да издържи или е прекалено слаб.В такава ситуация не трявба да се отчайваш.Напротив.Събери сили и продължи напред колкото и да ти е трудно.Бъди уверена в себе си и недей да позволяваш някакво си момче да те превърне в парцал.От думите ти "хората които обичах (и все още де)" става ясно , че още ги обичаш и двамата.Тогава ги остави да бъдат щастливи заедно , пък и ти ще срещнеш някое момче , което да те обича , държи на теб и да те уважава.Просто момента явно не е дошъл.Но ще дойде.Недей да се отчайваш.Живота е пред тебе , недей да го пропиляваш в страдание за момче.Просто съвет.Успех :wink:
mechtaq_za_teb
06-13-2007, 07:03
I az sam izpadala v takava situaciq,a v momenta prejivqvam mn tejko edno mom4e. :cry: Oba4e me podkrepqt priqteli mi,za koeto sam im blagodarna.Bez tqh edva li shtqh da moga da se usmihvam osobeno v takav gaden moment.No pyk jivota e takav.Ima kakto hubavi,taka i loshi momenti.Saveta,koito moga da ti dam e da ne stradash zaradi takiva neshta,a da se radvash na jivota i mladostta si.Sega e momenta da se zabavlqvash.Nedei propilqva tova hubavo vreme v salzi i ot4aqnie.Nqma smisal.Rano ili kysno shtastieto idva pri vseki i tova stava vinagi kogato nai-malko o4akvash.Prosto gore glavata. ;)
Gothique♫
06-13-2007, 07:06
Споко миличка и аз съм в такава ситуация сега,просто ги оставих да бъдат щастливи заедно и продължих напред ще дойде денят в който ще откриеш истинския пич с който ще имате взаимно любов,просто всичко си иска време.Айде успех! :)
~egoistiC~sister
06-13-2007, 07:24
Ама никой не мой се оправи ... намери си друг толко ли е трудно :-s
Няма начин мъчи се да го забравиш!
..Оф предполагам че има такава тема...дори не една,но просто не издържах.Не знаам вече...не намирам никакъв смисъл в жалкия си живот :? ..разбирате ли та аз просто живях заради него,сутрин ставах с мисълта за него..той беше нещото което ме крепеше !!! А сега не знам просто не намирам смисъл в нищо...в безизходица съъм и освен да слушам сдухващи песни не знаам ко ми остава..хах. Иии на всичкото отгоре харесвал най-добрата ми приятелка.Това е наистина огромно мъчение за мен и толкова смесени чувства мъчат главата ми.За съжаление точно те,хората които обичах (и все още де) от цялото си сърце...абее не знам ае оплаках се , дано по-скоро намеря смисъла,истинския смисъл , който да ме крепи. И все пак мисля че щастието рано или късно идва при всеки няма къде да бяга :-({|= .....айде споделете мнения , подобни ситуаций :roll: :smt010
виждам, че си на 16 или 17. Това което си мислиш просто е чиста заблуда. Какво значи живяла си заради него и живота ти вече няма смисъл. На 17 години нямаш ли друго заради което да живееш освен някакво си момче. Я стига сте се филмирали така.
МНого неприатно!Ще те посъветвам нещо много клиширано-гледай напред.Клише или не ,това е най-доброто,което можеш да направиш.Животът е пред теб,след време ще го эабравиш ....а и може скоро да срещнеш някой друг,желая ти го.Не се эатваряй в себе си ,а и вместо тъжни песнички,що не пуснеш и някоя весела...може пък да ти помогне.А и в крайна сметка надали едно момче е целият ти живот!Има още много неща,които да те радват и да дават смисъл на живота ти-приятелите например!Эабавлявай се с тях и не се отчайвай така,не можем да имаме всичко,което пожелаем...
Отново подкрепям какфото речи колегата :mrgreen:
Vladokaaa
06-13-2007, 13:23
Еми то подобно ситуация не ама не разчитай доброото да дойде при тебе и аз така разчитам но или дойде за малко и след това така нареченото добро ти скапва живота :smt011 или изобщо нема да дойде е обнадеждих те др нема кво да кажа успех дано дойде така желаното добро
the_marshal, намали си аватара!
Да се върна на темата-наистина е гадно и неприятно, но чак да казваш, че живота ти няма смисъл и едва ли не е свършил е тъпо!Ти си само на 17(от ника ти съдя, не знам) и живота е пред теб.Дай си малко време и ще го забравиш.А за сдухващите песни-човек обича да слуша такива, когато му е зле, но те определено не му действат добре.
А и той харесва друга, няма смисъл да ти е тъжно чак толкова.Разбирам да сте се разделили и да не можете да бъдете заедно, а се обичате-ето това е гадно, но при тези обстоятелства вярвам, че ще успееш да го забравиш. :wink:
Анонимко :-))
06-14-2007, 13:04
Е, много ясно че ше я харесва... ако е по-хубава от тебе - НОРМАЛНО Е
Ти я вземи се гръмни като си живяла за него до сега а ?
Що не вземете да пиете всичките някакви хапченца успокоителни, антидепресанти, и всякакви други боклуци.
Щом си 90ти набор едва ли още осъзнаваш "За какво си живяла " и за какво живееш ... така че... гледай си учението и да ти е весело сега през лятото, пък да видиш, че ще се намери друг за който ще си мислиш, че си живяла, после друг и после друг и така .. до към 22-23-24-25-26 години, там когато ти дойде .. и тогава ще си решиш, че си
живяла за точно някой си там...
И между другото ... очаквай още много такива истории :-)
Неща от рода на " той харесва най-добрата ми приятелка" съответно " тя-най добрия ми приятел", и всякакви такива авантюрки и сагички и дилеми не са от вчера.. винаги ги е имало и винаги ще ги има ..
На мен лично ми се е случвало на мой много добър приятел, гаджето
да идва вкъщи, и да му обеснява че отива на гости в приятелка ..
Нали, само, че при мене нещатата бяха така че предпочетох да съм коректен с него и да го запазя като приятел ..
А това, че най-добрата ти приятелка пък и тоя дето си "живяла за него" до сега, са решили, така да се разкриват пред тебе...техен избор ... предполагам имаш и други приятелки и други момчета около тебе, така че помисли си сериозно знаеш ли какво е да "живееш за някой"? Помисли си ... дали щом е станало така, това е човекът за теб ....
После си стъпи на краката и върви да се веселиш някъде .. и се огледай и ще разбереш, че не е той единственото момче ...
Айде, че се улях вече...
УСПЕХ!