Влез

View Full Version : 3ка с 2 момичета

Александра
06-13-2007, 08:20
Hi all! Значи, отварям тема, за да ви питам, момчета и момичета, как приемате 3ката с още 2 момичета. То за момчетата е ясно, де. :D
интересно ми е какво мислят момчетата. Ясно, че тва е голямата ви мечта, но можете ли да го поискате от приятелката си? А ако я обичате- 3ката за вас може ли да е само за момента и би ли променила нещата м/у вас?

06-13-2007, 08:25
ми в повечето случаи би променило нещата и то доста сериозно само при поискването... разбира се ако го поискаш така че да се приеме сериозно а не като някаква шега..... а ако обичаш някакво момиче би трявало да не го искаш от нея щот тя ще си помисли че не я обичаш воообще ами ти е само като играчка и вообще не държиш на нея... но при всичкие е различно \100 човека 100 характера\ надявам се да те удовлетвори отговора

vesuuu
06-13-2007, 08:27
дееба закво като съм си вленал в акаунта и като пиша мнение и отива като гост трява да влена още веднъж и тогава ме идентифицира............... ц ц ц ц

`Death`Whore``
06-13-2007, 08:31
Мъжо умира за това. Каза ми, че може и да изчука някоя, но ще му е много по-яко и аз да участвам. Даже е съгласен и да не пипа другото момиче. Колебая се точно заради емоционалната страна. А и за да правя секс, трябва да има поне сериозно физическо привличане, бил той с жена или мъж.

Хихо, ти говориш за сериозни връзки? Ти не си имал сериозна връзка през живота си, момченце. Уж си имаш гадже, а се чукаш с коя ли не и на всичкото отгоре ходиш с други момичета - това сериозна връзка ли е?

Любимото ми семейство е заедно то 9 години и на годишнината от сватбата направи тройка с едно момиче. А не е като да не се обичат.

AlphaPower
06-13-2007, 08:31
Според мен няма абсолютно нищо лошо в тва, плюс това и аз не бих го отказал O:)

`Death`Whore``
06-13-2007, 08:35
Затова все още не съм го направила ;) Все си мисля, че или ще го набия, или ще го намразя.

vesuuu
06-13-2007, 08:36
то троиката е хубава ама помислете си след нея кво следва.-... то няма значение ако нямаш чувства към приятелката си ама ако имаш .......... :smt010

`Death`Whore``
06-13-2007, 08:40
Тройката се прави от 3-ма души, не само от теб, за да има реване после. Приятелката ти ако се съгласи, да понася последствията, тя не е мекотело.

vesuuu
06-13-2007, 08:44
тъй ла тъй ла аз не съм писал за мен лично а по принцип как става ако се обичат ...................

`Death`Whore``
06-13-2007, 08:47
И аз говоря принципно. Нещата са малко по-комплексни всъщност.

vesuuu
06-13-2007, 08:53
така е то зависи най-вече от човека както съм писал по горе

06-13-2007, 09:09
Аз съм на 27 г. и съм била само с двама мъже, но винаги съм правила секс и с двамата едновременно, живеем си и тримата заедно и си се обичаме. Чувствам се направо супер когато до себе си имаш не един а двама готини приятела на които винаги можеш да разччиташ.

alkobalko
06-13-2007, 15:59
Казвала съм не веднъж, че съм твърдо против тройките. Не бих поискала такова нещо от приятеля си, не бих и приела.

koalka
06-13-2007, 16:00
Ако аз съм на твое място не бих го поискала.Все пак рискуваш да си помисли, че предрочиташ някоя друга пред нея.Но ти си решаваш.

Александра
06-13-2007, 20:43
ами, всъщност, аз съм момиче. Приятелят ми го подхвърли вчера. Попита ме дали сериозно не бих искала, като преди това сме се шегували на тая тема и аз нямах против. Само че му казах, че не искам да е с познато момиче, ясно защо.
имам един въпрос към момчетата- всички искате 3ка, а няма ли малко да ревнувате, ако мацката ви не ви обръща толкова внимание, колкото на друт.гото момиче?
Мерси за отговорите, хора!

Александра
06-13-2007, 20:47
Самод а добавя, че почти нямам съмнения в чувствата му към мен, т.е. обича ме. Показвал ми го е, не само ми го казва всеки ден. Попринцип от както се познаваме съм забелязала, че се кефи на идеята за 3ка.

love_girls
06-13-2007, 21:38
Съгласен съм, че когато има сериозни отношения и двамата се обичате тройките са изключени.
Когато обаче имате по свободни отношения и двамата сте на мнение, че това ще разнообрази връзката съм "ЗА" тройката с още едно момиче :)