View Full Version : Изрусяване на ксомите на краката.. .
zZzZzZzZzZzZzZzZzZz
06-13-2007, 13:34
Чували ли сте за изрусяването на космите на краката с кислородна вода? Ако знаете нещо кайето го. Помага ли? Кога трябва да се мажа? И всичко останало.
Благодаря предварително.
Ами мажеш се и излизаш на слънце. С повече мазания ще стане.Но ако не смесиш кислородната вода с амоняк, е възможно космите да станат рижави. Обаче да те питам - не е ли по-добре да си махнеш, вместо да ги изрусяваш, защото на слънце пак си се личат.
HopeLesss
06-13-2007, 15:38
Абе хора, вие съвсем изчаткахте :shock: :lol:
наистина можеш да си изрусиш космите с кисл. вода(питай в аптеките, колко процента е най-подходяща) но аз не бих ти препоръчала да го правиш. Една козметичка каза, че просто няма смисъл и е възможно да станат по-големи и груби. Ако искаш да се отървеш от тоя проблем-космите :arrow: епилатор или кола маска е решението ;)
zZzZzZzZzZz
06-15-2007, 16:20
ne iskam da gi maham napalno.. prosto da ne se vijdat
ОО в стига,махни ги.Това е тъпо.Престави си като си с гаджето си и да те пипне по краката и да набара косми... [-X
Но все тая...ако искаш хората ти казаха как става.
Да ве...че толко не можеш да ги махнеш.
П.П-от кой град си? :shock:
za6to ne iska6 da si gi maha6?i na kolko godini si?
Josefinne
06-16-2007, 15:36
По-добре ги махай. Ако се епилираш или позлваш кола-маска, те ще оредеят, ще станат по-нежни и ще растат по-бавно занапред. В началото боли, но после почти не усещаш (на мен лично ми е досадно, като трябва да се епилирам) :roll:
lLady_MooN_RaiN
06-16-2007, 15:53
Като ги изрусиш, няма да ги скриеш. Те пак си се виждат( особено, ако ти си с черна или много тъмна коса, контрастът ще е просто смешен.). По-добре избери друг начин, има епилатори, вярно хубавите са по-скъпички, но пък се купува веднъж и това е. Има самобръсначки и са пълни глупости, че космите ставали по-големи и по-твърди.Просто изисква редовно поддържане. Има и кола-маска. Някои казват, че боли, и сигурно е така...не съм опитвала. Има и кремчета разни...Премисли всички варианти и обмисли за кой имаш време и средства.Но изрусяването със сигурност не е вариант.