View Full Version : Приятелско предателство-възможно ли е?
Е,що за приятели са щом за постъпили така?Сама си задай този въпрос.Единствено и само ти можеш да прецениш..заслужава ли си ?
Двете неща не вървят заедно, та това са едни антоними.Предлагам ти да ги смениш.Ако те е страх да ги оставиш си е само твое решение, може по-късно да съжеляваш още повече, но ако не опиташ няма и да разбереш.
mesmer
Ами то това е било вид изпитание за техните чувства към тебе и за отношението им,нито един ли не те защити? Според мен е абсурдно да продължиш с тях. Имай малко характер! Ако останеш с тях и не намериш основателна ОПРАВДАВАЩА постъпката им причина,мисля,че само ще ти доказват с времето ''колко много държат на теб''. Аз не бих продължила с тях,може би съм прекалено горда,но така смятам аз. Ти си решаваш.
Принципно приятелите са за да се подкрепят. Останалото е измет която се размотава с теб и се води за такъв.
Cvetito_master
06-13-2007, 17:15
Двете неща не вървят заедно, та това са едни антоними.Предлагам ти да ги смениш.Ако те е страх да ги оставиш си е само твое решение, може по-късно да съжеляваш още повече, но ако не опиташ няма и да разбереш.
napulno sum zad tfa mnenie ;-)