View Full Version : za momi4etata koito piqt hap4eta
pita6tata
06-13-2007, 18:38
zdraveite,dnes izpih parvoto si protivoza4ata4nohap4e,Regulon se kazvat,piqt se 21 dni,7 dni se po4iva ta iskam da pitam momi4etata koito ve4e polzvat hap4eta tezi ili drugi niama zna4enie kak se 4uvstvahte dokato sviknete:ima6e li gadene ili nqkakvi problemi s cikala...vsi4ko koeto se setite da kajete:)blagodarq predvaritelno
Sisilota
06-13-2007, 18:45
няколко въпроса към авторката:
1. не се ли консултира с лекар- гинеколог преди да почнеш да взимаш противозачатъчни?
2. И все пак няма ли листовка в кутийката?
3. А и на колко Си години?
venera i mars
06-13-2007, 18:46
az piq Logest ve4e ot 1god i da ti kaja se 4ustvam dobre.nqmam nikakvi strani4ni efekti.Daje cikala mi ne e bil tolkova redoven i znam dori po koe vreme na denq 6te mi doyde i ne me boli.E vqrno 4e v na4aloto dokato se prigodi tqloto ti kam hap4etata ima leko zacapvane
pita6tata
06-13-2007, 18:51
1:da,predpisa mi gi lekar
2:ima listovka i q pro4etoh,no i tq i lekarkata mi davat samo suhi danni
3:na 16 sam,po4ti 17
i pitam tuk prosto za6toto iskam mneniq ot hora koito sa gi polzvali i sa minali prez parviq period na svikvane na organizma i me interesuva osobenoza cikala:slu4valo li vi se e parvite meseci da ne vi doide naprimer i izob6to vsi4ko koeto sa napravili hap4etata s cikala vi
krem4et0
06-14-2007, 07:13
Аз пия хапчета от доста години и не помня да съм имала странични ефекти от това. нормално е да ти е лошо в началото, да има зацапване, особено при по-ниско дозираните препарати, но тов минава за 1-2 цикъла. С хапчета е сигурно, удобно, без излишни нерви и струват само 10-12 лева, а цял месец си защитена. Естествено това не означава, че всички трябва да ги пият, но 1 момиче определено ще почувства разлика при приема им. Съвет-ако имаш зацапване след първите 1-2 цикъла, силни болки, световъртеж, повръщане и другите симптоми, описани в листовката, обърни се към лекар, защото не е нормално.