Влез

View Full Version : Какво му става!?

06-14-2007, 11:04
Хмм,мисля,че всичко започна,когато спрях да излизам от нас(готвя се за изпити, все пак)Приятелят ми(днес правим 11 месеца)го прие много тежко,не искаше да кандидатствам,не искаше да уча,искаше само да съм с него.Но се примири.Всичко изглеждаше нормално,аз учех,оправях оценки,решавах тестове,той се разхождаше наляво-надясно с компанията,виждахме се за по половин-един час на ден...Но от може би седмица насам,той стана напълно различен човек.Всяка вечер идва в нас към 10,мирише от 5 метра на бира...разказва ми с кой се бил сбил,кой искал да бие,страшно нервен е.Тъй като учи задочно(т.е.-ходи на работа и се явавя само на изпити) през май се оказа,че е имал изпит,но майка му не го предупредила и сега смята като се върне в петък(жената работи извън града)да и се разкрещи,да се изнесе от тях на квартира...Решил е да си дупчи веждата,да си прави татус на гърба и иска да си купува кубинки(в същност аз винаги съм се кефила изключително много на пиърси,татуировки и кубинки,но се кефя на кора,които ги имат,защото наистина ги искат,а не просто заради някакъв си бунт)Глупаво е,държи се страшно зле със всички(не разбирам защо трябва да се прави на лош,на бияч,а в същност е един много добър и чувствителен човек,но като такъв го знам само аз.Другите като го видят и се разтреперват)Вчера много деликатно му намекнах,че не ми харесва промяната в него.Помолих го да дойде в 8 и 30,той дойде в 10 и 30...Човека бил на кафе(той никога не ходи на кафе по свое желание.Трябва да му мрънкам страашно дълго време, за да идем на кафе) и го черпили биричка(от всичко най-много мрази някой да го черпи), и не си чувал телефона.Звънях му над 5 пъти и през главата ми минаха какви ли не мисли-че пак се бие с някой,че най-накрая си е намерил майстора и в момента лежи пребит някъде...такива неща.Най-накрая ми се яви,както винаги вонящ на бира и се държеше доста зле.Обичам го и ми пука за него,не искам да се проваля и да се прави на нещо,което не е.
В същност, не съм съвсем сигурна какъв съвет можете да ми дадете,но просто исках да се оплача на някого. :smt010

kofti_nick
06-14-2007, 11:12
Нещо не е на Кеф човека .. де да знам :-k :-k

cherinka
06-14-2007, 11:13
Ами, смятам, че първо трябва да разбереш причината за промяната му каква е.
Предполагам, че това ще стане само с разговори.
Не знам защо ме навя на мисълта, че ти си причината. Вярно е, че учението и образованието трябва да се слага пред гаджето, но мисля, че ти е било грешка, че си му отделяла по час-два да се виждате, защото ти явно си искала хем да учиш и хем да не си разваляш отношенията с него, ноо.. нещата са се объркали.
Може да се чувства наранен от пренебрежението ти към него. Явно си му липсвала и той е решил да се отърси с алкохол, боища и все някакви такива луди неща.
Попринцип, човек, който е наранен и дълбоко притеснен и страда по нещо, започва с такива работи.

а в същност е един много добър и чувствителен човек
Това рано или късно изчезва в един човек и после е много трудно да си възвърне тези качества.

Както ти казах, опитай се да разбереш каква е причината и му помогни да преодолеете кризата заедно (ако може криза да се нарече).

sherry
06-14-2007, 11:24
Може би чрез алкохола се опитва да се разсее, да не мисли за теб и да се чувства добре. Говори с него, кажи му сериозно, че не искаш да прави такива глупости, че просто сега имаш много за учене, иначе го обичаш и ще се постараеш да се виждате за по - дълго. Дано се усети навреме и не се промени още...

Th3MaN
06-14-2007, 12:00
човек прави така когато има няквкви проблеми. Незнам дали проблемите са свързани с теб или с някой друг но има проблеми. Помогни му да ги реши. Обръщаи му повече внимание. Когато човек има проблеми ако няма кой да му помогне се чувства изоставен и почва да върши такива работи. Да си избива комплексите.

BeBencEto
06-14-2007, 12:01
просто го хвани и му кажи абсолютно всичко,което написа.. може би ще се осъзнае като се види отстрани,на какво е заприличал..

koalka
06-14-2007, 18:12
Може би наистина това да не те вижда, не му се отразява хич добре.Трябва да поговориш с него, да му кажеш, че да се напива всяка вечер не е начина да иска да се разсейва...Кажи му, че го обичаш и се притесняваш за него.

Presley
06-14-2007, 18:19
Може би наистина това да не те вижда, не му се отразява хич добре.Трябва да поговориш с него, да му кажеш, че да се напива всяка вечер не е начина да иска да се разсейва...Кажи му, че го обичаш и се притесняваш за него.
Да,това е решението...говорете!

alkobalko
06-14-2007, 18:33
Възможно е малкото време, което прекарвате заедно да не му влияе добре. Говори с него и му обясни, че наистина го обичаш, но такъв какъвто е бил преди, а не сега. Не знам дали е възможно, но се опитай да му отделиш малко повечко време, още половин час или просто нека е при теб, докато учиш. Какво по-приятно от това да учиш в прегръдките на любимия човек. :)