View Full Version : Какво му става!?
Хмм,мисля,че всичко започна,когато спрях да излизам от нас(готвя се за изпити, все пак)Приятелят ми(днес правим 11 месеца)го прие много тежко,не искаше да кандидатствам,не искаше да уча,искаше само да съм с него.Но се примири.Всичко изглеждаше нормално,аз учех,оправях оценки,решавах тестове,той се разхождаше наляво-надясно с компанията,виждахме се за по половин-един час на ден...Но от може би седмица насам,той стана напълно различен човек.Всяка вечер идва в нас към 10,мирише от 5 метра на бира...разказва ми с кой се бил сбил,кой искал да бие,страшно нервен е.Тъй като учи задочно(т.е.-ходи на работа и се явавя само на изпити) през май се оказа,че е имал изпит,но майка му не го предупредила и сега смята като се върне в петък(жената работи извън града)да и се разкрещи,да се изнесе от тях на квартира...Решил е да си дупчи веждата,да си прави татус на гърба и иска да си купува кубинки(в същност аз винаги съм се кефила изключително много на пиърси,татуировки и кубинки,но се кефя на кора,които ги имат,защото наистина ги искат,а не просто заради някакъв си бунт)Глупаво е,държи се страшно зле със всички(не разбирам защо трябва да се прави на лош,на бияч,а в същност е един много добър и чувствителен човек,но като такъв го знам само аз.Другите като го видят и се разтреперват)Вчера много деликатно му намекнах,че не ми харесва промяната в него.Помолих го да дойде в 8 и 30,той дойде в 10 и 30...Човека бил на кафе(той никога не ходи на кафе по свое желание.Трябва да му мрънкам страашно дълго време, за да идем на кафе) и го черпили биричка(от всичко най-много мрази някой да го черпи), и не си чувал телефона.Звънях му над 5 пъти и през главата ми минаха какви ли не мисли-че пак се бие с някой,че най-накрая си е намерил майстора и в момента лежи пребит някъде...такива неща.Най-накрая ми се яви,както винаги вонящ на бира и се държеше доста зле.Обичам го и ми пука за него,не искам да се проваля и да се прави на нещо,което не е.
В същност, не съм съвсем сигурна какъв съвет можете да ми дадете,но просто исках да се оплача на някого. :smt010
kofti_nick
06-14-2007, 11:12
Нещо не е на Кеф човека .. де да знам :-k :-k
cherinka
06-14-2007, 11:13
Ами, смятам, че първо трябва да разбереш причината за промяната му каква е.
Предполагам, че това ще стане само с разговори.
Не знам защо ме навя на мисълта, че ти си причината. Вярно е, че учението и образованието трябва да се слага пред гаджето, но мисля, че ти е било грешка, че си му отделяла по час-два да се виждате, защото ти явно си искала хем да учиш и хем да не си разваляш отношенията с него, ноо.. нещата са се объркали.
Може да се чувства наранен от пренебрежението ти към него. Явно си му липсвала и той е решил да се отърси с алкохол, боища и все някакви такива луди неща.
Попринцип, човек, който е наранен и дълбоко притеснен и страда по нещо, започва с такива работи.
а в същност е един много добър и чувствителен човек
Това рано или късно изчезва в един човек и после е много трудно да си възвърне тези качества.
Както ти казах, опитай се да разбереш каква е причината и му помогни да преодолеете кризата заедно (ако може криза да се нарече).
Може би чрез алкохола се опитва да се разсее, да не мисли за теб и да се чувства добре. Говори с него, кажи му сериозно, че не искаш да прави такива глупости, че просто сега имаш много за учене, иначе го обичаш и ще се постараеш да се виждате за по - дълго. Дано се усети навреме и не се промени още...
човек прави така когато има няквкви проблеми. Незнам дали проблемите са свързани с теб или с някой друг но има проблеми. Помогни му да ги реши. Обръщаи му повече внимание. Когато човек има проблеми ако няма кой да му помогне се чувства изоставен и почва да върши такива работи. Да си избива комплексите.
BeBencEto
06-14-2007, 12:01
просто го хвани и му кажи абсолютно всичко,което написа.. може би ще се осъзнае като се види отстрани,на какво е заприличал..
Може би наистина това да не те вижда, не му се отразява хич добре.Трябва да поговориш с него, да му кажеш, че да се напива всяка вечер не е начина да иска да се разсейва...Кажи му, че го обичаш и се притесняваш за него.
Може би наистина това да не те вижда, не му се отразява хич добре.Трябва да поговориш с него, да му кажеш, че да се напива всяка вечер не е начина да иска да се разсейва...Кажи му, че го обичаш и се притесняваш за него.
Да,това е решението...говорете!
alkobalko
06-14-2007, 18:33
Възможно е малкото време, което прекарвате заедно да не му влияе добре. Говори с него и му обясни, че наистина го обичаш, но такъв какъвто е бил преди, а не сега. Не знам дали е възможно, но се опитай да му отделиш малко повечко време, още половин час или просто нека е при теб, докато учиш. Какво по-приятно от това да учиш в прегръдките на любимия човек. :)