View Full Version : kak da go vpe4atlq
haresala sam si edno mom4e koeto e po golqmo ot men no mi kazaha 4e ne bi se zanimaval s po-malko momi4e. vsa6tnost razlikata ne e mn golqma, no...iskam nqkaksi da se zapoznaq s nego i da go vpe4atlq. daite nqkakvi idei kak da mu promenq mnenieto
BeBencEto
06-14-2007, 12:18
как очакваш да го впечатлиш след като не го познаваш!?първо отиди и се запознай с него...а после бъди себе си..
cherinka
06-14-2007, 12:41
Ти: Здрасти, :lol: може ли да се запознаеме? *подаваш си ръката* (като си я подадеш и той тряя да си я подаде) (казваш си името)
Той: (казва си името)
(ти се усмихваш)и казваш "Приятно ми е"
Ти: Ми, реших да се запознаеме, защото от доста време съм те забелязала (и казваш там където ходи, че си го забелязала)
и той през това време ще те гледа -> :shock:
и после го питаш "ти иначе как си" и тъй завързвате някакъв разговор.
блаа :smt016
Ти: Здрасти, :lol: може ли да се запознаеме? *подаваш си ръката* (като си я подадеш и той тряя да си я подаде) (казваш си името)
Той: (казва си името)
(ти се усмихваш)и казваш "Приятно ми е"
Ти: Ми, реших да се запознаеме, защото от доста време съм те забелязала (и казваш там където ходи, че си го забелязала)
и той през това време ще те гледа -> :shock:
и после го питаш "ти иначе как си" и тъй завързвате някакъв разговор.
блаа :smt016
ти ако така завързваш разговор сигурно имаш безкрайни успехи, но важен е принципът
Uptown_soldier
06-14-2007, 15:15
haresala sam si edno mom4e koeto e po golqmo ot men no mi kazaha 4e ne bi se zanimaval s po-malko momi4e. vsa6tnost razlikata ne e mn golqma, no...iskam nqkaksi da se zapoznaq s nego i da go vpe4atlq. daite nqkakvi idei kak da mu promenq mnenieto
Съблечи се пред него, но да има и публика. Така дори да не успееш да го впечатлиш, може някой друг да те хареса. :-D
Отиди да се запознаеш с него първо.
Запознайте се и разбери какви интереси има и му покажи че и ти имаш подобни за да му направиш впечатление.
nelkalee
06-14-2007, 18:08
Еми първо се запознайте(иначе няма как да го впечатлиш) И после биди себе си ако те хареса - добре, ако не ... той губи Няма смисъл да се правиш на нещо което не си само за да впечатлиш едно момче :wink:
Phenomenon
06-14-2007, 18:12
Няма смисъл да се правиш на нещо което не си само за да впечатлиш едно момче :wink:
Да бе....а мислите ли че ние обичаме рози,плюшени мечета,залези,бели коне и делфини...пф ?
Ние искаме бира и ебане ама не се оплакваме...така че...не бъди себе си и агонизирай... ;)
Метай му погледчета.Но не эалагай на това!Эа да го впечетлиш найстина,първо трябва да се эапоэнаете...
SpOrTs_GiRl
06-14-2007, 21:09
Съблечи се пред него, но да има и публика. Така дори да не успееш да го впечатлиш, може някой друг да те хареса. :-D[/quote]
rulzzz ! :-D :smt005
Vladokaaa
06-14-2007, 21:26
Eми запознай се опознай го иначе как може да го изненадаш!!
devoikata
06-15-2007, 18:32
От опит знам че тези дето викат че не хлатват по зайки или дори по малки най много се вразват накрая..тва са си лично мои наблюдения..но в твоя случай аз също като теб бях заложила на погледи и нищо не стана по добре намеери начин да се запознаете колкото и невъзможоно да е от гледна точка на срам и т.н. :roll:
mechtaq_za_teb
06-15-2007, 18:57
1-vo se zapoznai s nego :-D Sled tova se sblijete malko,smisal kato go vidish gledai da go zagovarqsh.Vinagi mu se usmihvai!Pokaji 4e imash nqkakav interes kam nego.
От опит знам че тези дето викат че не хлатват по зайки или дори по малки най много се вразват накрая..тва са си лично мои наблюдения..но в твоя случай аз също като теб бях заложила на погледи и нищо не стана по добре намеери начин да се запознаете колкото и невъзможоно да е от гледна точка на срам и т.н. :roll:
gadnoto e 4e nqma koi da ni zapoznae imame nqkoi ob6ti poznati, ama poznati ne priqteli s koito az ne sym tolkova blizka i ne mmoga da izlqza s tqh da me zapoznaqt
zna4i tr dahodq sama da se zapoznavam i ....