Влез

View Full Version : kak da go vpe4atlq

06-14-2007, 12:13
haresala sam si edno mom4e koeto e po golqmo ot men no mi kazaha 4e ne bi se zanimaval s po-malko momi4e. vsa6tnost razlikata ne e mn golqma, no...iskam nqkaksi da se zapoznaq s nego i da go vpe4atlq. daite nqkakvi idei kak da mu promenq mnenieto

BeBencEto
06-14-2007, 12:18
как очакваш да го впечатлиш след като не го познаваш!?първо отиди и се запознай с него...а после бъди себе си..

cherinka
06-14-2007, 12:41
Ти: Здрасти, :lol: може ли да се запознаеме? *подаваш си ръката* (като си я подадеш и той тряя да си я подаде) (казваш си името)
Той: (казва си името)
(ти се усмихваш)и казваш "Приятно ми е"
Ти: Ми, реших да се запознаеме, защото от доста време съм те забелязала (и казваш там където ходи, че си го забелязала)

и той през това време ще те гледа -> :shock:
и после го питаш "ти иначе как си" и тъй завързвате някакъв разговор.

блаа :smt016

06-14-2007, 12:51
Ти: Здрасти, :lol: може ли да се запознаеме? *подаваш си ръката* (като си я подадеш и той тряя да си я подаде) (казваш си името)
Той: (казва си името)
(ти се усмихваш)и казваш "Приятно ми е"
Ти: Ми, реших да се запознаеме, защото от доста време съм те забелязала (и казваш там където ходи, че си го забелязала)

и той през това време ще те гледа -> :shock:
и после го питаш "ти иначе как си" и тъй завързвате някакъв разговор.

блаа :smt016
ти ако така завързваш разговор сигурно имаш безкрайни успехи, но важен е принципът

Uptown_soldier
06-14-2007, 15:15
haresala sam si edno mom4e koeto e po golqmo ot men no mi kazaha 4e ne bi se zanimaval s po-malko momi4e. vsa6tnost razlikata ne e mn golqma, no...iskam nqkaksi da se zapoznaq s nego i da go vpe4atlq. daite nqkakvi idei kak da mu promenq mnenieto

Съблечи се пред него, но да има и публика. Така дори да не успееш да го впечатлиш, може някой друг да те хареса. :-D

vvs_go
06-14-2007, 17:00
po dobre ne se zanimavai

koalka
06-14-2007, 17:59
Отиди да се запознаеш с него първо.

Th3MaN
06-14-2007, 18:03
Запознайте се и разбери какви интереси има и му покажи че и ти имаш подобни за да му направиш впечатление.

nelkalee
06-14-2007, 18:08
Еми първо се запознайте(иначе няма как да го впечатлиш) И после биди себе си ако те хареса - добре, ако не ... той губи Няма смисъл да се правиш на нещо което не си само за да впечатлиш едно момче :wink:

Phenomenon
06-14-2007, 18:12
Няма смисъл да се правиш на нещо което не си само за да впечатлиш едно момче :wink:
Да бе....а мислите ли че ние обичаме рози,плюшени мечета,залези,бели коне и делфини...пф ?
Ние искаме бира и ебане ама не се оплакваме...така че...не бъди себе си и агонизирай... ;)

Presley
06-14-2007, 18:13
Метай му погледчета.Но не эалагай на това!Эа да го впечетлиш найстина,първо трябва да се эапоэнаете...

SpOrTs_GiRl
06-14-2007, 21:09
Съблечи се пред него, но да има и публика. Така дори да не успееш да го впечатлиш, може някой друг да те хареса. :-D[/quote]

rulzzz ! :-D :smt005

Vladokaaa
06-14-2007, 21:26
Eми запознай се опознай го иначе как може да го изненадаш!!

devoikata
06-15-2007, 18:32
От опит знам че тези дето викат че не хлатват по зайки или дори по малки най много се вразват накрая..тва са си лично мои наблюдения..но в твоя случай аз също като теб бях заложила на погледи и нищо не стана по добре намеери начин да се запознаете колкото и невъзможоно да е от гледна точка на срам и т.н. :roll:

mechtaq_za_teb
06-15-2007, 18:57
1-vo se zapoznai s nego :-D Sled tova se sblijete malko,smisal kato go vidish gledai da go zagovarqsh.Vinagi mu se usmihvai!Pokaji 4e imash nqkakav interes kam nego.

06-16-2007, 05:12
От опит знам че тези дето викат че не хлатват по зайки или дори по малки най много се вразват накрая..тва са си лично мои наблюдения..но в твоя случай аз също като теб бях заложила на погледи и нищо не стана по добре намеери начин да се запознаете колкото и невъзможоно да е от гледна точка на срам и т.н. :roll:
gadnoto e 4e nqma koi da ni zapoznae imame nqkoi ob6ti poznati, ama poznati ne priqteli s koito az ne sym tolkova blizka i ne mmoga da izlqza s tqh da me zapoznaqt
zna4i tr dahodq sama da se zapoznavam i ....