PDA

View Full Version : Gafff

06-14-2007, 16:00
Hora Dnes pravih Sex s priatelkata az si izvadih penisa ot tam i na varha na penisa vidqh nekvo bescvetno sluzesto ot tova neshto moje li da se zabremene ?? pliz pishete

shadow4e
06-14-2007, 16:06
Вероятността е малка. Но ми е чудно защо го правите без презерватив, при положение, че не знаете какво е това.

Uptown_soldier
06-14-2007, 16:07
Hora Dnes pravih Sex s priatelkata az si izvadih penisa ot tam i na varha na penisa vidqh nekvo bescvetno sluzesto ot tova neshto moje li da se zabremene ?? pliz pishete

От слузестото ли? Помисли логично, ти детето от пениса ли, ще си го раждаш? ](*,)

Sh@d0w
06-14-2007, 16:13

:smt005 :smt005 :smt005 тоя ми звучи като некой десет годишен...братле много си тъп къде си тръгнал па ти да се ебеш като не можеш сам да си помогнеш..пък да не говоря за ниската ти култура относно безопасния секс...обаче секса не е само да си направиш кефа..също поемаш и отговорност и сега ако приятелката ти е бременна ще си я носиш :!:

shadow4e
06-14-2007, 16:17
Въпросът е, че няма да може да я поеме...

Leksi23
06-14-2007, 16:32
xaxax maleee neznam kak da komentiram tova #-o :smt005 v1iii zemi se obrazovai malko pi4 :smt006

cacegka_3a_cekc
06-14-2007, 16:42

moje i da e ot priqtelkata ti...moje i da e ot teb...no veroqtnosta e mn malka da stane gafa spox :wink:

m1t3
06-15-2007, 06:40
Въпросът е, че няма да може да я поеме...Тогава да го смачка негов проблем

06-15-2007, 06:53

И кво, да не би да си мислиш 4е женските генитали не отделят и те разни безцветни слузести вещества??

Би трябвало ти най-добре да си знаеш дали си свършил или не.

п.с. сега е новолуние и поне едно 9 десети от жените по света им идва мензиса, така 4е спокс, недей да се пуа6и6

koalka
06-15-2007, 07:25
Следващият път- с презерватив!!!

RzaRekta
06-15-2007, 08:09

От слузестото ли? Помисли логично, ти детето от пениса ли, ще си го раждаш? ](*,)

Много си зле мааааааааааа овцоооооооооооооооооо, хахахахах, човека та пита приятелката му дали може да забременее, ебати малоумниците тука в тоя форум, честно ви каааааааааааам.
А относно пича, това е смазващ секрет отделян от надбъбречните жлези и съдържа малко количество сперматозоиди и принципно има някакъв шанс за забременяване, макар и малък.