View Full Version : Moderated:Има ли опасност от забременяване?
mi_ena_tam
06-14-2007, 18:20
mn e tapo znam ma da pitam...priqtelq mi svar6i v prezervativa i posle kato mu go smenih vednaga kato svar6i po prastite mi ostana malko sperma mai i vednaga mu slojih noviq prezervativ i vleze v men vazmojno li e da sam bremenna?dnes sutrinta si pravih test i v banqta o gledah ot vsi4ki strani ot blizo i ima6e edna liniq i mi se privijda6e vtora ma nqma6e a posle sled okolo polvin 4as kato go vidqh pak testa toq pat po otdale4e ima6e mn bleda vtora liniq kajete sega testa polojitelen ili otricatelen e i v toq slu4ai deto raskazah moje li da sam bremenna?
Moderated by krem4et0
7т.от Правилника!
Според мен не си бременна.
Колко време след акта си правила тест.
По твоя разказ...не виждам причина да се притесняваш. :-)
mi_ena_tam
06-14-2007, 18:25
okolo dve sedmici sled sexa to mi i doide ma mi be6e po slabo i po malko i po svetlo ama ne oskadno parvite dni si be6e 4erveno makar i po svetlo i na tretiq ima6e na 4etvartiq pak malko i na petiq po4ti ni6to samo capa6e dneska nqma ni6to i parvite dva dni mi be6e po slabo to znam 4e v slu4aq malko trudno se zabremenqva ama vse pak daite o6te mneniq
alkobalko
06-14-2007, 18:26
Колко време след акта направи теста. Ако е след около седмица бъди сигурна, че няма защо да се притесняваш. Не знам какъв тест си ползвала, но при повечето тестове резултат след 10 мин е невалиден, т.е. втората черта е била по-късно и няма причина за притеснение. От това, което си написала смятам, че няма причини за притеснение.
experiment_m
06-14-2007, 18:45
Ако беше прочела опътването към теста, в момента нямаше да се притесняваш. Още не си бременна. Ще трябва да се поомажеш повече. :-D
mi6enceto
06-14-2007, 19:30
Според мен не си бременна.
PoLiToOo
06-14-2007, 21:58
направи си още един тест бе..амаа прочети опътването..за да го направиш като хората и да си на 100% сигурна \:D/ \:D/
marina star
06-15-2007, 08:04
v kislorodna sreda spermatozoidite umirat
silver_angel
06-15-2007, 08:40
Колко време след акта си правила тест.
По твоя разказ...не виждам причина да се притесняваш. :-)
:smt023
russianmafiaboss
06-15-2007, 17:20
не си бременна
то ако ставаше толкова лесно, до сега цял полк войници да съм създал :roll: спокойно не си бременна, просто си неусведомена...чети повечко и няма да имаш проблеми :wink:
Ne si bremenna, spokoino. Shtom testa e bil 2 sedmici sled akta, nqma kak da ne ot4ete pravilno, a vtorata 4erta se e poqvila sled 10-tata minuta, te pove4eto testove sa takiva. Otiracetelns i ti e testa, soht epove4e sled kato ti e doshlo, nishto 4e e bilo po-oskydno... kysmet zanapred, mila :)