View Full Version : Moderated: Какво да правя?
ilina_vasileva@abv.bg
06-14-2007, 20:02
Imam vupros!Na 14-ti fevruari podarih valentinka na edno mom4e,koeto haresvam!Toi pogledna valentinkata,pogledna men i kaza:"Dobre."Ne znam,moje bi se pritesni...Minaha dva meseca,a toi dori ne me pozdravqvashe i reshih da mu dam edno list4e s vsi4ko,koeto 4uvstvam.Toi otnovo ne mi progovori!Naistina haresvam tova mom4e!Razbiram,4e se pritesnqva,no az se izmu4vam i boli!V4era se razminahme v u4ilishte i edva ne go pregazih,napravih go naro4no!Dobre,ne beshe nai-pravilnoto neshto,no iskah da se po4uvstvam po-dobre,da mu pokaja,4e ne mi puka,a na kraq mai izlugah sebe si.Kakvo da pravq?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
kindergarden
06-14-2007, 20:08
mi moje bi mn se pritisniava i za tova ti triabva da deistva6 v smisal da go psre6 i da pogovorite da zavurje6 razgovor i da mu kaje6 kakvo izpitva6 direktno a ne 4rez list4eta
viki_beb4ety
06-14-2007, 20:17
Emi i az mislq 4e trqa da go zagovori6 i mu kaji kfo 4uvstfa6 be izob6to vsi4ko v o4ite......6tot nz no spored men ima 4uvstfa no ne gi pokazva.....
Знаеш ли защо примерно не го хванеш да сте сами де.
Вземи поговори с него и най - добре му покажи наистина какво чувстваш , може да се притеснява ама все пак когато сте сами всичко ще се изясни знам ли нужно е да се пробва :wink:
cherinka
06-14-2007, 20:35
Ами, като бях в твоята ситуация, подарих да на момчето подарък с валентинка за 14ти февруари нали, той продължи да си ме поздравява и мина близо месец и реших, че щом не е предприел нищо към мен през този месец, че явно си му оставам само и единствено симпатична и нищо друго.
Тва явно ме засегна, и до ден днешен като се разминаваме аз съм с високо дигната глава и не знам от къде, но някак си съм изпълнена със злоба към него. Вярно е, че понякога в междучасията го търся с поглед, но това е само за да видя грозната му и тъпа физиономия.
Мисълта ми е, че ако поне и капка съм го привличала, той щеше да ми го каже/покаже това, но не, той не направи нищо.
Надявам се, разбираш на къде бия -> ако те харесва/или ако те е харесвал/, не мислиш ли, че 4 месеца са бая време и той е могъл по някакъв начин да ти демонстрира какво изпитва към теб.
Явно на човека не му пука.
П.П а ти направила ли си си труда да разбереш дали няма някоя друга в живота му....
SpOrTs_GiRl
06-14-2007, 20:50
mi moje bi mn se pritisniava i za tova ti triabva da deistva6 v smisal da go psre6 i da pogovorite da zavurje6 razgovor i da mu kaje6 kakvo izpitva6 direktno a ne 4rez list4eta
;)
Shadow_Walker
06-14-2007, 21:00
Imam vupros!Na 14-ti fevruari podarih valentinka na edno mom4e,koeto haresvam!Toi pogledna valentinkata,pogledna men i kaza:"Dobre."Ne znam,moje bi se pritesni...Minaha dva meseca,a toi dori ne me pozdravqvashe i reshih da mu dam edno list4e s vsi4ko,koeto 4uvstvam.Toi otnovo ne mi progovori!Naistina haresvam tova mom4e!Razbiram,4e se pritesnqva,no az se izmu4vam i boli!V4era se razminahme v u4ilishte i edva ne go pregazih,napravih go naro4no!Dobre,ne beshe nai-pravilnoto neshto,no iskah da se po4uvstvam po-dobre,da mu pokaja,4e ne mi puka,a na kraq mai izlugah sebe si.Kakvo da pravq?Замисляла ли си се над вариянта, че той не те харесва?!
alkobalko
06-15-2007, 04:08
Може би това момче не изпитва същото към теб. Няма какво друго да направиш, освен да се опиташ да го забравиш.
Black_Devil
06-15-2007, 06:04
i az mislq, 4e trqbva da go zabravi6-ne moje ti da mu podarqva6 karti4ka, da mu se obqsnqva6 v liubov, a toi da te otbqgva, da se pravi, 4e ne te poznava. emi tegli mu edna maina, zabravi go i mu pokaje, 4e ne te interesuva :-({|=
Най-вероятно не споделя чувствата ти, щом една дума не ти е казал.Според мен не е само срамежливостта.
BebeTooOoo
06-15-2007, 07:01
Еми явно чувствата ви на са взаимни и единственото разумно решние е да се опиташ да го забравиш.Може би ще ти е трудно , но по - добре е така.Щом не ти говори...явно не е само от това , че се срамува.
ilina_vasileva
06-17-2007, 18:01
Razbira se,4e iskah da govorq s nego,a ne da mu prashtam list4eta i.t.n,no toi e mnogo sramejliv,osven tova e zodiq telec (ne,4e tova e reshavashto),no telcite govorqt svobodno samo pred poznati, ne mislete,4e ne znam,kolko sladnikavo zvu4i tazi istoriq,samata az se 4uvstvam glupavo,samo deto mai se vliubih,tova e loshoto...ne znam,kakvi sa mu 4uvstvata,a i toi ne mi dava da razbera.Mnogo hora na moe mqsto biha kazali:"Tozi e egati neshtastniq gei i ne mi puka za nego!",oba4e kogato si zodiq rak i vsi4ko okolo teb e 4uvstva e mnogo trudno da preudoleesh podoben problem.Iskam da govorq s nego,no ne znam,dali vuobshte ima smisul,toi nikoga nqma da govori s men svobodno,nqma da mi vqrva i nqma da me ima kato priqtelka,a i da mu kaja,4e vsushtnost ne iskam nishto ot nego za da go predrazpoloja da govori spokoino, shte go izluja,ne moga prosto taka da zagurbq vsi4ko i da zapo4na otna4alo!A ako mu kaja v prav tekst,kakvo 4uvstvam,toi pak shte iztursi:"dobre" ili shte izbqga,a i toi ve4e go znae,ne iskam da sum dosadna!