View Full Version : Вредата от противозачатачните?
Каква е вредата...какво предизвиква?
еми те се предписват,за да нямаш ефекти,аз обаче нямам никави странични ефекти,нито съм надебеляла,нито се е променило нещо, вземи си нискодозирани -те всичките са такива вече,аз пия Ясим и съм си доволна,без ефекти
Няма вреда!!!Живеем в 21 век!Малко прочети и после питай!
SmurkamDoZori
06-14-2007, 20:39
пита,за да прочете .....
Е това е тъпо!Човек,като се интересува си купува книжка или най-ленсо отива на лекар,а не пита тийнове по форуми!
Да наистина има си специални книжки,кво питаш тука...някаква лекция ли трябва да ти изнасяме?!
malkoto_oligofren4e
06-14-2007, 21:36
i sa kato sam bremenna moga li da piq tiq hap4eta i posle da izpikaq bebeto? :-k
`Death`Whore``
06-15-2007, 04:53
Ще дам жокерче - тези неща потискат най-естественото нещо в женския организъм, без което когато жената навлезе в Критическата, започва да губи женските си хормони, състарява се много бързо и се прегърбва. Това нещо е узряването на яйеклетка.
gangbang
06-15-2007, 04:59
Хубаво е да се информирате, за да не се заблуждавате :arrow: http://ladypill.com/
krem4et0
06-15-2007, 09:20
Ще дам жокерче - тези неща потискат най-естественото нещо в женския организъм, без което когато жената навлезе в Критическата, започва да губи женските си хормони, състарява се много бързо и се прегърбва. Това нещо е узряването на яйеклетка.
След 4 години на противозачатъчни нямам бръчки, младея за преклонната си възраст, не съм прегърбена! Между противозачатъчните и менопаузата има разлика, защото пиейки хапчетажената си набавя въпросните хормони. Организмът се лъже, че има достатъчно хормони и те не се произвеждат. При менопаузата просто нивото на "женските" хормони спада.
`Death`Whore``
06-15-2007, 09:40
Говоря принципно.