View Full Version : SPE6NO! 6te izlizam s mom4e a mn se pritesnqvam
zna4i mn mn sam hlatnala po edno mom4e i sled 2 3 dena 6te izlizame i nz az kato go vidq iii nz sarceto mi se ka4va nz kade.. i stra6no se spi4am i nemoga da kaja ne6o umno i 6e si kaje taq puk kva e zadrastena :D a po pr ne e taka :( iii nz kajete mi kak da se otpusna mn se pritesnqvam osobeno ako izlezem nz nqma da moga da izdarja .. KaJETe mi Kak da se otpusna ili ne6o takova :S :smt017 molqqqqq mn [-o<
SpOrTs_GiRl
06-14-2007, 20:39
ne se pritesnqvai.. nqma ot kakvo :) misli si 4e vsi4ko 6e mine mn hubavo i 6e si prekarate super :) vse pak ti sigurno mn si iskala da se sre6tenete i sega tva kato 6e stane.. napravi vsi4ko koeto si iskala da naprai6 na sre6ta s nego ina4e posle 6e sujalqva6 4e ne si go napraila :) iii budi sebe si :-) stiskam palci ! ;)
Vladokaaa
06-14-2007, 21:31
Дръж се нормално спокойно говорете си и всичко ще е 6+ кво др....
OtherDimension
06-14-2007, 21:38
пийни една малка водка за отскок ? :::
Като се научиш да слагаш в края на изречението точка ще ти кажа как да постъпиш. :shock: (За екстри като запетайки-няма да споменавам дори.)
Е, какво да ти кажа друго, освен да не се притесняваш?Ти друго решение имаш ли за спичането?
mechtaq_za_teb
06-15-2007, 09:25
Ne se pritesnqvai!Nqma ot kakvo!Povtarqi si 4e vsi4ko 6te mine normalno i tova naistina shte stane.Govorete si za neshto,koeto e interesno i za dvamata i shte se otpusnesh. ;)
Predstavqi si go gol,dokato si govorite. Tova dava efekt :D