View Full Version : Hapche..
Mmm..iskam da vi popitam...ako sluchaino e stanal gaf po vreme na sex..ima li nqkakvi medikamenti,koito biha predotvratili eventualna...bremennost....? No neka utochnq,che stava vupros za period ot 1 sedmica..znam che ima hapcheta,koito deistvat do 3 dni sled akta,no ima li takiva,koito mogat da svurshat rabota sled 5-6 dni naprimer..?
Sexapilna_kukla
06-14-2007, 21:31
Не, няма такива. Както сам/а написа, до 3 дни се пият, но не и по-късно.
malkoto_oligofren4e
06-14-2007, 21:32
Oleeee mi sega kato sam bremenna?
Oleeee mi sega kato sam bremenna?
Vij kvo malka neshtasna kuchko,ne sum pisala tuka,za da cheta maloumnite dumichki na takia kat teb! i ako ne si osuznala staa vupros za neshto seriozno,za tva ako obichash (i ako ne obichash-pak) da ne sum vidqla poiche takia izcepki shot v momenta mi e samo do oligofreni kat tvoita osoba!!! :smt013
PoLiToOo
06-14-2007, 21:50
има...чувала съм..те се дават от гинеколога...незнам дали ги има по аптеките....тъй че отий на гиноколог...
Sexapilna_kukla
06-14-2007, 21:56
има...чувала съм..те се дават от гинеколога...незнам дали ги има по аптеките....тъй че отий на гиноколог...
То и аз по принцип съм чувала, ама знам, че не са много препоръчителни, защото може да не се изхвърли целия плод и после- тежко ти и горко ти... :roll:
alkobalko
06-15-2007, 03:53
Няма такива хапчета.