View Full Version : maluk problem
pritesnen
06-14-2007, 21:42
eto go i moqt maluk problem, s priqtelkata mi se natiskahme v4era v nas, nqma6e seks za6tot tq o6te ne e gotova i e devstvena, samo si igraeh s prusti i t.n. uj bqh vnimatelen samo 4e kato si izvadih prustite i otkrih kruv po tqh (2 prusta) ne q bole6e po vreme na tva, sled tva su6to neq e bolqlo, no o6te i te4e malko kruv, ta iskah da pitam ot kakvo moje da e tova, ne mi se vqrva da sum i skusal cipata 6tot do kolkoto znam ne stava samo s prusti, drugata mi ideq e dali ne sum i spukal kapilqr, samo 4e ako e tova o6te kolko vreme 6te kurvi nqkoi ima li nqkva ideq?
eto go i moqt maluk problem, s priqtelkata mi se natiskahme v4era v nas, nqma6e seks za6tot tq o6te ne e gotova i e devstvena, samo si igraeh s prusti i t.n. uj bqh vnimatelen samo 4e kato si izvadih prustite i otkrih kruv po tqh (2 prusta) ne q bole6e po vreme na tva, sled tva su6to neq e bolqlo, no o6te i te4e malko kruv, ta iskah da pitam ot kakvo moje da e tova, ne mi se vqrva da sum i skusal cipata 6tot do kolkoto znam ne stava samo s prusti, drugata mi ideq e dali ne sum i spukal kapilqr, samo 4e ako e tova o6te kolko vreme 6te kurvi nqkoi ima li nqkva ideq?
ami ako e vreme da i idva?
pritesnen
06-14-2007, 21:44
ne e tva, svur6i i predi nqkolko dena, moje i kum sedmica da e ve4e
ne e tva, svur6i i predi nqkolko dena, moje i kum sedmica da e ve4e
emi prosto si q zak4il leki4ko i e stanala nqkva miniaturna rani4ka i leko e prokurvqla spoko ni6to i nqma ;)
pritesnen
06-14-2007, 21:55
taka i predpoloji, no iskah da 4uq i mnenieto na nqkoi drug
taka i predpoloji, no iskah da 4uq i mnenieto na nqkoi drug
spokoino ni6to nqma ne se trevoji i ne si habi zdraveto taka :)
pritesnen
06-14-2007, 21:59
ne si haba zdraveto, i znam 4e ne e ni6to seriozno, prosto iskah da 4uq i mnenieto na drug, 10x :)
alkobalko
06-15-2007, 03:51
Раз ранил си я лекичко. Не се притеснявай, до 1-2 дни ще и мине.
v_an4eto
06-15-2007, 21:19
ami i az bqh na neinoto mqsto smoq pr samo s prasti i posle mi te4e6e malko krav i taaka nqkade 2naimn 4 sedm da e taka 6a se opravi oba4e pak 6a i dodie 6tot na men togava mi doide 7 dena poo rano ni6to i nqma