Влез

View Full Version : Кое в поведението може да ви изкара от равновесие?

mrysnika
06-15-2007, 09:12
Тъй,по мое лично мнение,сексуалните желания се зараждат в нас поради много причини-разбира се главна роля играе химията,така да се каже,взаимното привличане,но тук идва и въпросът КОЕ точно в ПОВЕДЕНИЕТО на един мъж/жена ви кара да откачите? Да оставим настрана външният вид,за него е ясно,но всеки има разлини предпочитания. Ще ми е интересно да кажете кое в държанието на отсрещния буди сексуалните ви желания,дали начинът,по който говори дори,жестикулациите,като цяло езика на тялото. Нещо,което да ви изкарва извън равновесие? Тука ви карам да обясните кое ви действа,така да се каже,подсъзнателно на фантазийката.

flrt
06-15-2007, 09:17
Ебаси яката тема,заклевам се!!! :P
Оле ами те са толкова много неща: начинът,по който ме гледа,по който ми говори,поведението му цялостно:до колко е освободен,как приема света и как отразява своите качества,походката даже. Аве,всичко е от значение,но определено като си харесам някого,не се замислям,то е на подсъзнателно ниво. Един човек или ме привлича сексуално,или не. Ако има чар,излъчване и най-важното-дух,шансовете му значително се увеличават :P

06-15-2007, 09:18
ami kusite polichki, prilepnalite klincheta golemite dekolteta :) tova me izkarva izvun kontrol :oops:

silver_angel
06-15-2007, 09:18
pri vseki e razli4no ..

flrt
06-15-2007, 09:19
pri vseki e razli4no ..
Не е ли ясно това? :roll: И все пак няма ли да споделиш? :D

Sexapilna_kukla
06-15-2007, 09:52
Само един по-мръснишки поглед би ме накрал да откача и да ми се приискат много неща... :twisted:
Но, ако трябва да обобщя, може би поведението му като цяло...

`Death`Whore``
06-15-2007, 09:55
Гласът може да бъде много сексуален.

mi6enceto
06-15-2007, 10:10
Темата наистина е супер...Мен ме изкарват извън равновесие мом4етата които си дигат косата и са с стегнато тяло..и като почнат да хвърлят едни погледи..и се разтапям :P

silver_angel
06-15-2007, 10:13
mi zavisi ot nastroenieto ..
razni ancuzi, skriti nameci, sqkakvi sexyalni metafori, razni vlajni pogledi .. ponqkoga dori samo edna perverzna usmivka :oops:

A_JoLiE
06-15-2007, 10:28
Само един по-мръснишки поглед би ме накрал да откача и да ми се приискат много неща... :twisted:

I az sam taka ... :oops:

krem4et0
06-15-2007, 10:38
Колкото и банално и тривиално да звучи-гаджето ми. Той целия. В мига, в който го видя, независимо от външния му вид, гласа или поведението му искам да го просна на земята.

Scandalous_lady
06-15-2007, 16:37
1-во много добра тема отдавна не бях срещала нещо толкова интригуващо тук =D>

Та това което ме привлича най-много е да ми покаже ясно че ме иска с езика на тялото с говора си,за мен изражението на лицето е много важно.Също така да отваря една вратичка поглеждайки ме сякаш ми казва "Пробвай,няма да съжаляваш".Да ми показва че иска да ми доставя удоволствие и да ме прави щастлева.Нямам особенни изисквания за тялото,но бих се зарадвала на оформена физика(естествено да не е отпуснат :smt017 ).Да е веселяк да ме забавлява така че времето да лети.Да разбира какво аз му казвам с езика на тялото,да знае кога да е мил и разбиращ и кога да е лош и ненаситен ;-)

sinful`girl
06-15-2007, 17:16
Мн голямо влияние ми оказва гласът,а пък ако ми метне и някой по-закачлив и мръсен поглед...полудяяявааааммм :smt007 :smt007

beautiful.soul
06-15-2007, 17:32
Гласът, устните, походката, погледите,... дълбокия поглед с многоо чувство, особено момчетата със зелени очи адски ме възбуждат...

sinful`girl
06-15-2007, 17:39
особено момчетата със зелени очи адски ме възбуждат...

ООоооо и мене,адски много :smt006 Такива синеоки и зеленоки просто ми пълнят душичката от кеф :-D

Leksi23
06-15-2007, 17:44

I az sam taka ... :oops:
az s16to se pris1edinqvam :wink: