View Full Version : Kak rajdat kotkite???
malko mace
06-15-2007, 11:59
Ne znaeh kade da si pusna temata i rechih,che vse pak tuk e nay-podhodiachtiat razdel!
Niakoy znae li kak rajdat kotkite-neobhodima li im e pomocht ili se spraviat sami,bez chujda namesa?Znam,che temata e stranna,no molia,bez bazik! [-o< Nadiavam se na adekvatni otgovori ot zapoznati po temata hora!!! :!: :!: :!: 10x predvaritelno!!! :-)
preda7or_kris
06-15-2007, 19:02
zna4i az predi 2 godini imah kotka i ne mojah da q opazq ot kotaracite :-D Ta kato zabremenq gledah da q hranq pove4ko i da q gledam. oba4e kato doide denqt , kotkata po4ti sama se spravi , tq si rodi 3 kotenca i te bqha uviti v placenta , koqto posle kotkata izqde. oba4e da znae6 4e malkite kotenca sa slqpi i trqbva maika im da e do tqh , te mn mqykat kato sa gladni i tq trqq gi hrani dobre.
Tva e , ostavi kotkata sama 6te se spravi !
devoikata
06-15-2007, 19:44
Хехехе котката ми роди преди няколко седмици..аз нищо не съм правила ама мама ми каза че сама се оправила с всичко и нямала нужда..все пак раждаше за 2 път... :D
malko mace
06-16-2007, 15:07
Mnooogo vi blagodaria,hora!!!Zlatni ste!!! :smt007 :smt007 :smt007 :smt008
TigerRulZ
06-16-2007, 23:01
ако имаш некви въпроси свързани с котките ме питай,аз съм по тея работи :D :D :D гледам котки от края на '98
Котката сама ще си се оправи, а и да и готвиш кашон или скривалище - тя където си избеер, там ще роди. На моята котка направихме чуден кашон, но тя роди в гардероба при пижамите :mrgreen: След години и дъщеря и роди там. Само гледай близо до котилото да има прясна вода, не в котилото, а близо до него. И не е желателно да ги питаш, защото майката не ги разпознава по миризмата после, че са нейни. Има и изключения, но не рискувай. И като имаш потомство - пиши!
TigerRulZ
06-17-2007, 19:52
Котката сама ще си се оправи, а и да и готвиш кашон или скривалище - тя където си избеер, там ще роди. На моята котка направихме чуден кашон, но тя роди в гардероба при пижамите :mrgreen: След години и дъщеря и роди там. Само гледай близо до котилото да има прясна вода, не в котилото, а близо до него. И не е желателно да ги пиПаш, защото майката не ги разпознава по миризмата после, че са нейни. Има и изключения, но не рискувай. И като имаш потомство - пиши!
Да не се объркаш кат го прочетеш,че аз се обърках :) та това е най-важното стой далече от котката