View Full Version : Имате ли някакви идеи?
iNl0Ve_wItX_liFe
06-15-2007, 12:25
Тази година наще ме оставиха сама да избера къде ще ходим на почивка. Разбрахме се да отидем 10 -14 дена на море в Кранево , и 5 дни на планина, но нямамникаква идея къде... Можете ли да ми препоръчате някое хубаво местенце, къето не е особено скъпо ?
10х на отговорилите;)
miloto_girl_4e
06-15-2007, 12:25
На мен Рибарица ми е любимото местенце :wink:
Къмпинг Арапя!Най-страхотното място!Купона е на 6 винагииии! :-D
leko_otkachena
06-15-2007, 15:00
Къмпинг Арапя! da naistina tam e mnogo hubavo,a as neznam kakvo da ti predloja..
Рила, Пирин и особено горещо препоръчвам Родопите.
Там е вълшебно, изключелно красиво. Курорти-Девин, Пампорово може и в Смолян да отседнете, Стойките, Широка Лъка...
На мен Рибарица ми е любимото местенце :wink:
Да,наистина :-)
Също и Елешница
Рила, Пирин и особено горещо препоръчвам Родопите.
Там е вълшебно, изключелно красиво. Курорти-Девин, Пампорово може и в Смолян да отседнете, Стойките, Широка Лъка...
:arrow: Доспат ми е любимото място, страхотно е... на язовира има къмпинг за палатки, а в самия град има много евтини квартири /преди година бяхме там през август и нощувка в частен дом беше към 6 лева на човек, никак не е много, но сега може и да са увеличени цените, нямам представа/
:arrow: Триград- това е хипер яко място /само дето е отдалечено от цивилизацията/, подходящо за любителите на пещери и скали, има скално катерене за начинаещи- абсолютно всеки може да се запише срещу 10 лева- няколко часа драпаш по скалите, спускат те в една пещера...абе много е яко... За любителите на конете- има конна база и се предлагат походи от един, три и пет дни ако се не лъжа, но за цените там нямам представа. Там е пещерата "Дяволското гърло", а на близо е Ягодинската пещера...
krisi_l@loka
06-16-2007, 18:19
Ribarica :)
Maika mi e ottam, imame vila tam i vsqka godina hodim na po4ivka, mn e krasivo navsqkude, abe vaob6te zaminavai naprao tam :)
Sorry za kirilicata