View Full Version : Имам един въпрос
Имам един въпрос към момчетата или момичета където знаят като си обескосмяваш половия орган около него космите или по точно на тестисите след това много щипе и е страшно неприятно има ли нещо като кремче ли нз което да намали неприятното осещане :)
johnnyknoxville
06-15-2007, 14:52
nepriqtnoto Oseshtane moje da se namali s kakywto i da e uspokoqwasht krem zdrawe dori
russianmafiaboss
06-15-2007, 17:07
може би бръснеш по грешен начин щото по принцип ако го правиш както трябва нищо ти няма след това (поне лично с мен си е така)
може би бръснеш по грешен начин щото по принцип ако го правиш както трябва нищо ти няма след това (поне лично с мен си е така)Е кфо искаш дами кажеш че след това като ти растат косми не ти е неприятно ли като са 1 тварди и те бодат и е страшно неприятно знам как да се брасна ама след това като почнат растат много гадно боцкат.. и щипе някво такова...
beautiful.soul
06-15-2007, 17:34
nepriqtnoto Oseshtane moje da se namali s kakywto i da e uspokoqwasht krem zdrawe dori
Не му препоръчвай крем здраве защото току виж някоя му го лапнала след час два ... мажа се с тоя крем лицето и ми е попадал случайно в устата ... няма по горчиво от тва ! отврат !