Влез

View Full Version : shte napravq golqma greshka,nali?

laDytyY{}{}{}
06-15-2007, 17:11
Predi blizo edna godina si padah po edno mom4e.I toi imashe interesn kam men,oba4e sme takiva 4e neprekysnato se karahme.Dori ne trygnahme.Nakraq vsi4ko prikolu4i s karanici,zakani i kakvo li oshte ne.Napravo ne iskah da go vijdam.
Sega sled tolkova vreme po4nahme pak da 4atim,da si govorim.Otna4alo ne iskah da govorq s nego,oba4e sqkash malko se e promenil.I pak qvno ima nqkaf interes.Iska da izlezem... :shock: I se 4udq kakvo da pravq.Zashtoto e ot tezi,koito kazvat na momi4etata Obicham te! ei taka.Samo 4e veche me tormozi ot sedmici..meseci..i neznam ama interesa mi kam nego se vryshta.
Pyk i skoro prejivqh edna ujasna vryzka i se opitvam da zabravq mom4eto :smt010 No neznam dali tozi drugiq e pravilniq 4ovek..dali posle nqma pak da si blyskam glavata 4e sam po4nala otnovo da se zanimavam s nego?Kak mislite da opitam li?Greshka e ,nali? :smt010

LiloTa
06-15-2007, 18:08
ами момиче ти сама каза че той е от тея които казват ей така "Обичам те"...замисли се?Ами ако той след кат те види ти каже че те обича и?..и ти ще му повярваш и..после...не ми се мисли..мисля че не той е човека чрез когото ще забравиш миналия си :smt018

Black_Devil
06-15-2007, 18:20
bila sum v podobna situaziq. ne se podvejdai, pak 6te stane su6toto-nqma smisul da strada6 ti, samo za6toto toi e iskal da se zabavlqva [-X [-X [-X

sladkoto_mime_
06-15-2007, 18:25
ако е от тези който ти казват без да е имало нещо "обичам те" не .. но ако наистина излезете и представи си че се е променил и че именно той е човека,който ще те накара да забравиш предишния ти? за това според мен .. помисли си дубре .. дай си сметка кое е хубавото в него и кое лошото .. дали можеш да си с такав човек и дали искаш :)

koalka
06-15-2007, 18:34
Не мисля, че е добра идея да излизаш с него, но ти си решаваш.Това, че казва "обичам те" просто ей така, не е добре за теб, защото така само ще ти дава напразни надежди и после няма да ги оправдава.

Th3MaN
06-15-2007, 19:07
Ако изпитваш чувста излезте да видите кво ще се получи. Ако след това имаш някакви съмнения се откажи няма смисал

Octofunk
06-15-2007, 19:54
Сама си си отговорила на въпроса, какво ни питаш нас? Въпреки че сигурно няма да му устоиш и после наистина ще си блъскаш главата.

die_die_my_darling_
06-15-2007, 19:56
ми пробвай с него...нищо не губиш...

MoHuTo
06-15-2007, 20:06
Ти сама казваш, че той казва лесно "ОБИЧАМ ТЕ", а това изобщо не говори добре за него.Няма смисъл да се занимаваш с него, пак ще хлътнеш и той ще се подиграе с теб..Е в крайнa сметка ти си решаваш, но според мен не тряабва да се занимаваш пак с него [-( [-X

LaDytyY{}{}{}
06-16-2007, 05:11
Mersi na vsi4ki,koito otgovoriha.Qsno e-NQMA DA SE ZANIMAVAM S NEGO!
Vchera se zamislih za prejivqnoto predi 1 god...ne iskam pak da go izjivqvam,ai sega nqmam 4uvstva kam nego i shte mi e mnogo lesno da kaja NE.

white_chik
06-16-2007, 18:04
Еми ,ко не опиташ,никога няма да разбереш.

sladko_f
06-16-2007, 18:09
ми пробвай с него...нищо не губиш...

TonyCo
06-16-2007, 18:42
Ехххххххххххххххххххххх тази дума "Обичам те " постоянно се казва и то закфо след като не изпитва чуства кам теб какво значи думата ОБИЧАМ ТЕ ?за теб та това е просто 1 фраза от 8 букви след като не е казана с истинско чуство каква стоиност има - нулева