Влез

View Full Version : Moderated:Наистина ли първият път е толкова болезнен?

06-15-2007, 19:16
Ami momicheta az sym devstvena i imam seriozen priqtel,koito e dokazval mn pyti che me obicha i che ne e s men zaradi sex-a.Ne sme pravili sex shtoto prosto men me e strah.Ne sym sigurna dali ot bolkata me e strah ili ot samiq fakt che shte pravq sex.Moi priqtelki sa mi razkazvali kolko mnogo gi e bolqlo i kak mojelo da ne stane ot pyrviq pyt.Shte mi dadete li nqkakyv syvet s kakva naglasa da byde i da mi razkajete(ako moje) pri vas kak e bilo pyrviq pyt.

Mersi predvaritelno [-o<
Moderated by krem4et0

гринго
06-15-2007, 19:19
Ami momicheta az sym devstvena i imam seriozen priqtel,koito e dokazval mn pyti che me obicha i che ne e s men zaradi sex-a.Ne sme pravili sex shtoto prosto men me e strah.Ne sym sigurna dali ot bolkata me e strah ili ot samiq fakt che shte pravq sex.Moi priqtelki sa mi razkazvali kolko mnogo gi e bolqlo i kak mojelo da ne stane ot pyrviq pyt.Shte mi dadete li nqkakyv syvet s kakva naglasa da byde i da mi razkajete(ako moje) pri vas kak e bilo pyrviq pyt.

Mersi predvaritelno [-o<
отиваш в някоя градинка, изравяш 10 - 15 червея и ги мелиш в миксера. След това пиеш половината червиьова смес, а с другата си мажеш здравао путката! щЕ ТИ ВЛЕЗЕ МНОГО МАЗНО И НЯМА ДА ТЕ БОЛИ!
Moderated by krem4et0
т.2 от Правилника!

koalka
06-16-2007, 05:46
Нормално е да има притеснение, но не трябва да те е страх.Трябва да си напълно готова.Например при мен болка имаше, беше много силна, направо едвам се издържаше, но при теб най-вероятно няма да е така.Въпроса е до организъм.

alkobalko
06-16-2007, 05:50
Не всички момичета ги боли. Не трябва да се страхуваш. Това да правиш секс е нещо напълно естественои няма защо да се притесняваш.
Ако решиш да го направиш трябва да се отпуснеш и да забрави за нагласата, че ще те боли. Отпусни се, наслади се на момента. Предполагам, че приятелят ти знае, че си девствена и ще бъде нежен с теб. Може да има болка, но не е чак толкова силна и непоносима.

ninsy
06-16-2007, 06:55
не всички ги боли..мен например не ме боля нито имаше кръв..

PoLiToOo
06-16-2007, 16:00
не всички ги боли..мен например не ме боля нито имаше кръв..

и при мен беше такам.. :smt006 най-важното за първия път е да се отпуснеш ии да не мислиш за болки..кръв и тн....

ThePainIsReaL
06-16-2007, 17:08
мен например не ме боля нито имаше кръв..

и мен, и мен O:) :mrgreen:

alkobalko
06-16-2007, 17:23
мен например не ме боля нито имаше кръв..

и мен, и мен O:) :mrgreen:

И мен.

vesuuu
06-16-2007, 17:31
то зависи дали ще те боли
-от нагласата
-от организма
-и наи вече от нас :D

MoHuTo
06-16-2007, 17:40
Ами то при всеки е различно.Важното е да се отпуснеш и да не мислиш за болката и кръвта, просто се наслади на момента.При мен кръв нямаше, но имаше кратка, но доста силна болка.При теб ще е различно.. :wink:

mi66al4e
06-16-2007, 19:00
zavisi ot mnogo ne6ta ot tva dali toi 6te e nejen dali si tqsna ili 6iroka dali si pritesnena ili otpusnata po -dobre e da se otpusne6 i da ne se vprqga6

Insatiable
06-16-2007, 19:54
Индивидуално е. Мен също не ме боля първия път, нито имаше кръв :)

krem4et0
06-16-2007, 19:54
Не зависи само от нагласата! Аз го исках, бях на 6, ама си боля. Зависи от влагалището и химена!