View Full Version : da tragna li s neq
edno momi4e mi prizna naskoro 4e me obi4a az sa6to imam 4uvstva kam neq
no az mislq 4e sam malak za gadjeta az sam na 15 tq sa6to e na tolkova
dali da tragna s neq ili da iz4akam o6te vreme ?
dali da tragna s neq ili da iz4akam o6te vreme ?
Ми тръгни пък каквото стане. То сичко се учи с опит. По добре тръгни пък ако не стане ще скъсате.
dali da tragna s neq ili da iz4akam o6te vreme ? Не си малък :)
Ами не си толкова малък.Естествено не си и голям,но мисля че е добре да тръгнете.Все пак и двамата имате чувства-това е голям плюс!А и е по-добре сега да эапочнеш с връэките ,эащото на таэи въэраст повечето са кратки и нетраини,эа съжаление и с болеэнен край.Но това от една страна е добре,эащото ще те подготви эа по0сериоэните връэки в по-эряла въэраст.
mechtaq_za_teb
06-15-2007, 19:32
Opitaite pyk kakvoto stane.Vse pak se haresvate :)
Shadow_Walker
06-15-2007, 19:33
Еми като се харесвата-тръгнете.Какво лошо има?
ХОрата на по 12 са с гаджета :lol:
На 15 си е напълно нормално :)
Изобщо не си малък. Аз на 12 вече имах гадже. Тръгвайте щом и двамата се аресвате :wink: . Мн да се бичкате!!!
Ice_Queen_
06-15-2007, 19:52
Еми като се харесвата-тръгнете.Какво лошо има?
ХОрата на по 12 са с гаджета :lol:
На 15 си е напълно нормално :)
хората на по 12 свирки правят,камо ли гаджета..споко!опитай :)
Maluk ne si az za pruv put na 14 imah gadje i oshte produljava tazi vruzka a sega sum na 17
Не си малък, на 15 си е нормално да си имаш гадже :wink: Опитайте и дано се получи :P
gangbang
06-15-2007, 20:17
Тръгвай, нема кво да чекаш :D
TORBALAN
06-15-2007, 20:17
кво си малък бе .. са ти е времето go on :)
ебал съм та у газа кот искаш твапраи
ужас......много ви се чудя на акъла...сериозно...
"тръгна" - ъъъъ, к'во?Накъде ще вървиш?:))
Какъв е смисъла да се сближаваш до край с човек, към когото не изпитваш нещо истинско?Хммм..., никога няма да го проумея...
"Аз също имам чувства към нея..." - ако е така щеше ли да задаваш подобни въпроси...
Лично аз не одобрявам подобен тип отношения, но явно тийнейджърите така убиват време...
Не си малък, възрастта ти е достатъчна, за да имаш връзки.Ако имате чувства един към друг-тръгнете.Несъмнено ще си прекарвате добре, ако нещата вървят по вода. :wink:
alkobalko
06-16-2007, 06:30
Не си чак толкова малък, за да нямаш връзка. Ако и двамата имате чувства един към друг няма лошо да се пробвате.
Soy_tu_mujer
06-16-2007, 07:36
Mm ne si malak i to vuobshte. Az sum na 15 i imam priqtel ot godina i polovina... Ama mi e stranno da ti e kazala 4e te OBICHA.Predpolagam, 4e silno te haresva, no obi4ta si idva naistina s vremeto:)
Ako naistina imash 4uvstva kum tova momi4e i ako vijdash smisal vav vrazkata vi - trugni. Ni6to ne gubish. A i ne si vuobshte malak :)
Uspeh, dano izberesh pravilnoto reshenie za teb :)
cherinka
06-16-2007, 10:16
Какъв е смисъла да се сближаваш до край с човек, към когото не изпитваш нещо истинско?
Хахахах.
Изказването ти не беше много подходящо.
Какво истинско те гони на възраст от 10г до 18г...
Прост народ. Всички се правите на философи, а всъщност допускате едни и същи грешки.
dam saglasna sas si4ki hi4 ne si malak obi4kaite se be hora <3 O:)
Какъв е смисъла да се сближаваш до край с човек, към когото не изпитваш нещо истинско?
Хахахах.
Изказването ти не беше много подходящо.
Какво истинско те гони на възраст от 10г до 18г...
Прост народ. Всички се правите на философи, а всъщност допускате едни и същи грешки. Абсолютно съм съгласна с теб! :wink: