View Full Version : Lesbiiski naklonnosti ili prosto vremenen trepet..?!
p==o==l==l==y
06-15-2007, 21:03
Iskam purvo da vi predupredq,4e temata ne e shega,kakto istanalite po-gore-tam onq deto razpravq6e za pedalskite si naklonnosit,az sum suvsem seriozna,za razlika ot tqh i prosto iskam mnenie. Ami dnes se zapoznah s edno momi4e,sedqhme edna do druga i na men mi minaha stranni misli prez glavata,nqkak si dosta me privle4e,a tq daje ne be6e hubava-no mi be6e ineresna,nqkak si,izpitah uvle4enie kum neq,i parfuma i be6e neveroqten :smt055 Iska6e mi se napravo da q nagrabq :oops: Kakvo mislite,4e mi ima...?
RunawayLove
06-15-2007, 21:20
ami neznam kakvo mislq 4e ti ima za6toto i na men mi se e slu4valo i to ne vednuj i az nemoga da si obqsnq kakvo to4no stava...spored men e trepet ( Eto naprimer az kato vidq nqkoe momi4e q gledam neznam dali za6toto mi haresva,dali za6toto ima ne6to koeto az nqmam neznam kakvo e ) zasega 6tom e samo tova moje6 da bude6 spokoina :wink:
kupi si vibrator i se pompete :smt007 ili s prusti \:D/ a moje i s cqla ruka =; xaxaxaxa davai momi4e :arrow: :arrow: :arrow:
Bazoveca
06-15-2007, 21:47
кво ти пука.Вси4ки харесват лезбийките :idea:
Made_of_Pain
06-15-2007, 21:51
Аз не..... :?
Ako q iska6,neka e tvoq :D :D
mi probai i s momi4e ni6to nqma da se promeni kvo tolko ako ti haresa budi pove4ko vr s momi4eta :wink:
+1 :-D
По темата:ъъъъ браво браво така се започва =D> като ти харесва некоя-награбваш я :wink:
alkobalko
06-16-2007, 05:22
Може би е било нещо моментно.
dunapren
06-16-2007, 05:23
ееее стига да превърнахте още 1 момичче в лезбийка.Стига и аз трябва да е*а.
Ако знаех какво ми е на мен може би щях да мога да помогна и на теб ,но.... :roll: и аз съм така ама не съм се запознала днес....
`Death`Whore``
06-16-2007, 09:33
Ебе ти се, това е. Щом казваш, че не е била хубава, а просто ти се е искало да я награбиш, работата е ясна.
Ъъъъ....Ами щом ти харесва излизай още с нея и виж как ще се развият нещата.
пише се лесбийка, тъпанари неграмотни!
Хм...ами какво да ти кажа - чувал съм, че човек може да изпита възбуда от човек от същия пол и без да е хомо/би. Може би наистина е било нещо моментно....преди случвало ли ти се е?
Nadelina
06-16-2007, 13:44
Sluchvalo mi se e..
А как си с момчетата ? Заглеждаш ли се? :wink:
p==o==l==l==y
06-16-2007, 14:08
Zdr pak sum az,ami da ,zaglejdam se v mom4etata,razbira se,poprincip sum si normalna i zatova tova tolkova me u4udi,ama mai e bilo samo poriv..makar 4e i dnes 6te q vidq i ve4e nz :oops: da ne otka4a :oops: ama death whore su6to e prava sig e za6toto mi se .... :))) to kakvo li ne pravqt s nas hormonite :P :P :P
Оххх не знам вече ти поне не я познаваш добре,а аз съм така с най-добрата ми приятелка....ще се самоубия ](*,) ](*,) ](*,)
mrysnika
06-16-2007, 14:29
Ama spored men prosto ima6 nujda ot sex, i za find_m3 se otnasq...:) Inache s udovolstvie 6te vi se radvam,lisbiikite sa mi slabost(normalno) :D
gabrielka@a
06-16-2007, 16:04
На мен не ми се е случвало(и Слава Богу) но мисля,че нещо времено.Все пак на тая възраст хормоните ни пощуряват и не можеш да си обясниш всички неща,който си мислиш......
fire_magic
06-16-2007, 16:28
hodi na psiholog ili doktor,no tova ne moje da prodaljava taka........ :smt018 :smt018 :smt018
FelisDirus
06-16-2007, 16:42
Оххх не знам вече ти поне не я познаваш добре,а аз съм така с най-добрата ми приятелка....ще се самоубия ](*,) ](*,) ](*,)
И аз...
И аз...
:smt017 ако най-добрата ми приятелка ми каже че ме харесва, ще гледам като изкопана 1 седмица. НЕ БЪРКАЙТЕ ПРИЯТЕЛСТВОТО С ЛЮБОВТА(харесването) :smt018 Двете са коренно различни неща, направете си равносметка. Примерно ако кажете на приятелките си може да се отдалечат от вас, кое е по важно да задоволите един каприз или да запазите добра приятелка? :roll:
И аз пусках такава тема между другото повечето сигурно са я видяли.Та аз съм сигурна ,че ще се отдалечи ,ако й кажа за това и не правя нищо по въпроса.Пък и не знам в момента какво се случва с хормоните ми и дали ще отмине.Иначе не бъркам приятелството с любовта..... [-X :oops:
Дамяна^89
06-16-2007, 20:13
няма нищо лошо в това,разбира се :) според мен трябва да пробвате малко по далече двете.Излижете се на МАКС и ще разбереш дали е само временно увлечение :)
Deni4ka93
06-16-2007, 20:54
ХОРМОНИ,миличка! :smt006
f1s714e70
06-16-2007, 23:19
emi i na men mi se e slu4valo te momi4etata sa po prevlekatelni ot mom4etata za tva ve4e momi4etata poznaxa da se privli4at pove4e . .xaxa
По новините преди време казах, че при жените има такъв хормон, при който без да са лесбийки те се привличат по някакъв начин :) Споко, не си лезбо, ама и не е голяма загуба :P
няма нищо лошо в това,разбира се :) според мен трябва да пробвате малко по далече двете.Излижете се на МАКС и ще разбереш дали е само временно увлечение :)
Абе не е така.Да ме целуне момиче по врата да видим дали няма да светна като крушка :idea: ако ти доставя удоволствие независимо дали е момче или момиче не значи ,че си обратна щом ти харесва...поне аз така си мисля ама пак казвам и аз съм така и не съм много компетентна по скоро съм пристрастна :roll: :oops:
veseli4ka
02-11-2009, 15:11
виждам че тази тема е леко забравена и се чудя защо :-D какво лошо има да те привлича човек от същия пол...не е толкова лошо ...интересно ти е в началото и няма да мирясаш докато не пробваш....аз съм бисексуална е се гордея с това...и да ви кажа че жените могат да ви задоволят много повече от мъжете ...във всяко отношение ;)
hahavteen
02-11-2009, 16:53
veseli4ka темата е стара. Ако искаш да зададеш въпрос или нещо друго направи нова тема.
:)