Влез

View Full Version : Бихте ли зарязали човека до себе си ако....

Koliu
06-15-2007, 22:10
Бихте ли зарязали гаджето си ако му е малък и не ви харесва ,че е малък?Проблем ли е за момичетата? Не бихте ли искали да му е по-голям и няма ли да се чувствате по-добре с момче на който му е голям.

RunawayLove
06-15-2007, 22:14
e sa tva zavisi ot teb si ako si go obi4a6 ne mislq 4e 6te ti puka mn mn za tova no ako durji6 na razmera e drug vupros...

PoLiToOo
06-15-2007, 22:26
ако може да върши работата задоволително.....нема раздяла :smt006

Koliu
06-15-2007, 22:31
Е,добре де толкова ли е ваьно колко му е голям...явно да А? :)

die
06-15-2007, 22:41
mi za nqkoi e problem za nqkoi ne nqkoi turpqt drugi ne ti si precenqva6 no ako go obi4a6 istinski ne e pri4ina [-X

BuBi008
06-16-2007, 05:09
Vapreki che mnogo go otrichat sexyt igrae edna golqma ( e ne ogromna de) rolq v edna stabilna vryzka. No vse pak zavisi ot choveka nqkoi shte kajat abe mainata mu obicham koi toi e tozi edin myj v jivota mi kadeto sreshtam samo vednyj taiche ... no pak drugi oje da reshat ee ebati ne sym reshila da se imyjvam za negu mainata mu ... shte si namerq dryg tolkova jivot ima pred men.

alkobalko
06-16-2007, 05:26
Не мисля, че това ще е голям проблем. Все пак има разлика дали не си доволна само от размера или и от това, което прави. Защото, ако успява да те задоволява не мисля, че размерът е такъв проблем.

melito_94
06-16-2007, 05:32
daaaaaaaaaaaaa

koalka
06-16-2007, 05:42
Наистина е важно как действа, а не колко му е голям.На жената всъщност май не й трябва много.

`Death`Whore``
06-16-2007, 06:24
Затова правя секс в началото на връзката - все още няма чувства, които да са пречка да се разделим, ако не си допадаме в секса. Не че съм попадала на мъж с малък пенис или съвсем незадоволителен в леглото, но се случва. И най-вероятно ще опитам още няколко пъти и ако не усетя удоволствие...край.

gazarka
06-16-2007, 09:07
da bih go zarqzala.za6toto seksa e mnogo vajna 4ast ot vrazkata i ako toi ne varvi,az priemam vrazkata za nepulnocenna

ThePainIsReaL
06-16-2007, 11:05
Не .. има и други начини да ме задоволи. Голяма пишка не значи много талант.

shadow4e
06-16-2007, 11:38
По принцип много двойки се разделят поради проблеми със секса. Но много рядко това е заради размера на члена. Момичето не прави секс с члена на партньора си, така че е важно всичко, а това е само един елемнет, който би могъл много леснода бъде компенсиран, стига да има желание момчето. Ако то няма и не дава всичко от себе си, момичето ще остава незадоволено и постепенно момчето ще почне да се комплексира. Двамата вече нямада се чувстват добре заедно и връзката ще се разпадне.

тайно^чоече
06-16-2007, 12:16
то тогава дай и ние да зарязваме жените щот има малки цици.Те как ли ще се почувстват тогава? Ще им кажа ,че с тез цицори не ме възбуждаt и кво? Aз като обичам ,обичам истински а не заради секса.Тез които могат да зарежат приятеля си заради секса са К**ви с извинение .айййййййй

melito_94
06-16-2007, 12:20
то тогава дай и ние да зарязваме жените щот има малки цици.Те как ли ще се почувстват тогава? Ще им кажа ,че с тез цицори не ме възбуждаt и кво? Aз като обичам ,обичам истински а не заради секса.Тез които могат да зарежат приятеля си заради секса са К**ви с извинение .айййййййй mi to jenata ne polzva cicite si da sa ebe a put*ata

тайно^чоече
06-16-2007, 12:33
Аз мога да кажа ,че тва е предпоставката да не ме възбужда дадена жена и т.н. така ,че не бъдете недоволни ,когато си направите цицоните по-големи тогава ходете да съдете момчетата с малки пениси.Не се видите повечето имате ц*ц* като пет стотинки под балатум ама иначе все сте недоволни.

Sevt
06-16-2007, 13:03
то тогава дай и ние да зарязваме жените щот има малки цици.Те как ли ще се почувстват тогава? Ще им кажа ,че с тез цицори не ме възбуждаt и кво? Aз като обичам ,обичам истински а не заради секса.Тез които могат да зарежат приятеля си заради секса са К**ви с извинение .айййййййй

Има доза истина тука ;)

krem4et0
06-16-2007, 14:37
Хм, аз бих зарязала, ако е много голям. Честно -това значи да не правим изобщо секс, защото съм твърде тясна.
Размерът не е важен. и 8см стигат. Виж, ако не ме желае и пренебрагва като жена-да, това е причина за раздяла. Ако е егоист-също, но не и 5 см повече или по-малко!

MoHuTo
06-16-2007, 15:07
Ако ме задоволява и ми е хубаво с него, защо да го зарязвам.Размера не е най-важен, а това дали ме задоволява :wink:

Josefinne
06-16-2007, 15:19
Аве, кофти е да е твърде малък, то все едно не правиш секс... Аз не знам, мисля, че не бих могла да издържа. може и да не го зарежа, но не гарантирам, че ще успея да съм му вярна... К'во да ви кажа : размерът няма значение, важното е да ти е голям, хахаха :P :smt008

LoLiPoP4o
06-16-2007, 17:01
Ae to trqbva da si ebati typata jenska che da zarejesh chovek koito si obichala dokuto nesi razbrala razmera na penisa mu... kyt iska golqm hui da si sloji 1 tabelka tyrsq golqm hui i shte se kefi :)

kindergarden
06-16-2007, 17:08
Размерът не е важен. и 8см стигат. Виж, ако не ме желае и пренебрагва като жена-да, това е причина за раздяла. Ако е егоист-също, но не и 5 см повече или по-малко!

podkrepiam

4OHUL4ETO BOKO
06-16-2007, 17:28
и к'во излиза в крайна сметка? Че голямата част от жените ги вълнува повече секса от колкото мъжа? Е то така като станете стари чанти дали няма да съжалявате ако мъжа с голем чеп до сега ви е блъскал кат парцали и вие сте виели от кеф и след време почва да ви малтритира...но поне ще сте задоволени нали ?То т'ва е най-важното кекекее смЕшни са ми такива момиченца ама вий си знаете най-добре.

vesuuu
06-16-2007, 17:36
ми то тва не е основателна причина за раздяла ама аз да те питам нещо.... хууууууу де като му е малък и го зарежеш заради тва от къде е си сигурна че ще намериш мъж с голям..... или ще спиш с всички наред докато не намериш мъж с голам ... ц ц еи така стават курвичките .... :smt011 ...... :-&

the^one
06-16-2007, 18:17
Aко въпреки големината на пениса му правим хубав секс ,няма да го зарежа .

сексоложка
06-16-2007, 20:08
есте,зарязвай го и си намери някой с голяма паламарка :)
тоз къде е тръгнал с малко пишленце по жени ](*,)

06-16-2007, 20:10
не не бих преценявала човека до себе си по това колко му е голям.има много по-важни неща от това които да ценя у него

krem4et0
06-16-2007, 20:13
и к'во излиза в крайна сметка? Че голямата част от жените ги вълнува повече секса от колкото мъжа? Е то така като станете стари чанти дали няма да съжалявате ако мъжа с голем чеп до сега ви е блъскал кат парцали и вие сте виели от кеф и след време почва да ви малтритира...но поне ще сте задоволени нали ?То т'ва е най-важното кекекее смЕшни са ми такива момиченца ама вий си знаете най-добре.
Хм, 1 умна жена може да измисли чудеса и с малко материал. В крайна сметка го повтарям за 10000000-ден път:най-чувствителни са външните полови органи и първита 3-4 см от влагалището!

06-17-2007, 00:09
krem4et0 ти явно си от малкото останали момияета които мислят така за което се радвам.Явно съотношението между разумно мислещи и ония другите (да не ги обиждам) е 1:1000000 .

f1s714e70
06-17-2007, 00:15
mm ako go obi4am nqma tva sa prostottii

`Death`Whore``
06-17-2007, 05:53
Хайде стига глупости. Не става въпрос за големината, а за уменията. Ако е някакво дърво и след 10 опита не се освести поне малко, какво ще го правя? Пораснете и осъзнайте, че любовта е прекрасно нещо, но ако другият съвсем не става в леглото, няма да се получи нищо. неслучайно сексът се включва в любовта.

И престанете с романтичните мечти, в които сексът не участва.

VerryBerry
06-17-2007, 07:45
ako po penisqa gi izbirah.....
ne e tva nai-vajnoto [-X

iLoveChocolate
06-17-2007, 07:54
Ами ако връзката се основава само на секса, нормално е момичето да зареже момчето заради такова нещо. Но ако обичаш момчето и всичко не опира само до секса мн ясно,че размера няма да е от голямо значение.

изгонена__от__рая
06-17-2007, 08:09
то тогава дай и ние да зарязваме жените щот има малки цици.Те как ли ще се почувстват тогава? Ще им кажа ,че с тез цицори не ме възбуждаt и кво? Aз като обичам ,обичам истински а не заради секса.Тез които могат да зарежат приятеля си заради секса са К**ви с извинение .айййййййй mi to jenata ne polzva cicite si da sa ebe a put*ata

Аз пък напълно подкрепям мнението на тайно^чоече!!!Има значение размера,но той не е всичко :smt006

06-17-2007, 18:11
К**ветини !!! В това се превърнахте всички

vvs_go
06-17-2007, 18:26
poslednata mi priqtelka ne mi e vijdala penisa no me zarqza tyi 4e vinagi ima dr slu4ai

love_girls
06-17-2007, 18:36
Според мене не става въпрос за това, че му е малък!!!
Става въпрос за това , че ти си прекалено некадърна за да можеш да му го вдигнеш :twisted:
Няма мъж който да не може да го вдигне има жена , която да не може да си играе с него =;
А и е казано , че на вас жените ви е достатъчно 8 - 12 см останалото е от лакомия ;)
:-$

tedinkata_
06-17-2007, 20:56
nikoga ne bix zarqzala momcheto do men samo shtoto mu e maluk..... :smt018 :evil: !!!!

sexy_dizzy
06-17-2007, 21:22
Може би .Сексът не е на първо място за мен.Но е от значение.Все пак не съм попадала в такава ситуация, затова не мога да кажа.

A_Loving_Girl
06-17-2007, 21:23
Бихте ли зарязали гаджето си ако му е малък и не ви харесва ,че е малък?Проблем ли е за момичетата? Не бихте ли искали да му е по-голям и няма ли да се чувствате по-добре с момче на който му е голям.

Не бих зарязала някой заради това!!!!!!