Влез

View Full Version : незнам как да посъпя

06-16-2007, 08:26
Здравейте,съжалявам за поредната се повтаряща тема,но имам не толкова проблем,колкото въпрос. От два месеца ходя с едно уникално момче,обича ме,прави всичко за мен, но преди това година и половина харесвах едно момче,с което нещата свършиха след една зарибявка на един лагер... та това същото момче го видях,когато бях на басейн,а бях почнала да го забравям чрез приятеля си,и от както го видях вече нищо не е същото с приятеля ми. Той се влюбва все повече и повече, а аз се отдаечавам... а не съм безразлична към него и ме е яд че го изпускам заради човек на който не му пука... та въпросът ми е -какво бихте направили в тази ситуация?

cherinka
06-16-2007, 08:30
Нене, това е било само моментно примоняне на 'старите' времена с онзи, дето си го видяла на басейна.
Всичко ще отмине до 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16 дена, месец-два.. може би..

Помни - миналото не е важно! На настоящето и бъдещето обръщай повече внимание!!

какво бихте направили в тази ситуация?
ЕМи, страдам по бившия, ама както казах - след време отминава и всичко е постарому. :D

06-16-2007, 08:33
Не виж,аз тва момче не съм го забравила от момента когато го видях преди година и половина,и от тогава съм ходила с 3 или 4 момчета и с всичките скъсах защото започвам да мисля за него.Повярвай ми не е моментно, но не искам да лъжа приятеля си,държа на него и знам че незаслужава

BebeTooOoo
06-16-2007, 08:49
Не мога да те разбера.Ти искаш ли да бъдеш с приятеля си или искаш да си губиш времето по момче , което не изпитва нищо към тебе?Какво като си го видяла?Да не би старите ти чувства да са се върнали?Тогава какво правиш с приятеля си?Просто ей така го разиграваш или...?Като се отделечаваш...има ли смисъл да сте заедно?Ако сметнеш за добре просто сложи край , пък ти си губи там времето за ония и така...самичка ще си останеш.Много добре си помисли какво ще правиш , защото ако направиш грешка...повярвай ми - после дълбоко ще съжеляваш.Питаш ме ако бях в такава ситуация , какво бих направила? Еми бих останала с приятля си и бих се опитала да не обръщам чак такова внимание на онова момче , което всъщност не заслужава.Бих се опитала да го забрава , дори и да ми е трудно.И не бих лъгала по този начин приятля ми , защото все пак сме заедно и трябва да си споделяме , а не да крия от него.Ако е свестен - ще ме разбере.Ти сама реши кое е по - доброто за теб.И още нещо да ти кажа - недей да гледаш в миналото.Живота е пред теб , а той не е много дълъг и недей да си попиляваш хубавите и весели мигове.Айде помисли си добре и успех :wink:

honda^
06-16-2007, 09:51
Не виж,аз тва момче не съм го забравила от момента когато го видях преди година и половина,и от тогава съм ходила с 3 или 4 момчета и с всичките скъсах защото започвам да мисля за него.Повярвай ми не е моментно, но не искам да лъжа приятеля си,държа на него и знам че незаслужава
След като си толкова сигурна, 4е не е моментно и не иска666 да лъже666 приятеля си, къса666 с него и това е :smt013 !
Ти хем не иска666 да се задълбо4ава666, отново, в старата си любов, оба4е, когато някой ти каже, 4е едва ли 666те е за дълго, еднага казва666, 4е 666те е!!! Еме дай си сама 666анс да не е!

MomoCA
06-16-2007, 09:51
Tova e vsichko v glavata ti, momichetata sa taka che sled kato skusat s nqkoi go namirat po interesen i po hubav. Ako pochnete da izlizate pak pak sushtoto shte stane, shte skusate i shte te e qd che si skusala s segashnoto gadge. Zabravi za stariq i se radvai na noviq koito te obicha.