Влез

View Full Version : момчетата да кажат!!

06-16-2007, 10:28
значи искам да попитам момчетата дали са имали някое момиче с което са спали и примерно тя е била широка или просто не са си паснали и за това не им е било хубаво?аз си имам приятел и отскоро спим заедно (той ми бе6е и първия) но някак си имам чувство че му е малък и не мога да разбера в кой е проблема дали аз съм широка или на него му е малък , а не мога да преценя щото ми е първия и с други не съм била ... и така основно питам момчетата дали са ббили с некво моми4е което да им се е сторила и широка....... :?: :?: #-o

SkyZzZ
06-16-2007, 10:30
Споко на гаджето ти е мъничак :wink:

TigerRulZ
06-16-2007, 10:59
И аз съм на тва мнение...иначе колко пъти си го правила?Ако можеш дай и параметрите на члена му

mrysnika
06-16-2007, 11:28
Kat ne si go praila mnogo e po-malka veroqtnostta ti da si 6iroka. A kakav e problema,ne se 4uvstva6 zapalnena li? :-D

06-16-2007, 14:09
Kat ne si go praila mnogo e po-malka veroqtnostta ti da si 6iroka. A kakav e problema,ne se 4uvstva6 zapalnena li? :-D zna4i pravila sam seks super malko puti sigyrno kam 10 nqkude ., za tova kolko my e golqm ne moa da kaja to4ny 4estno kazano ne mislq 4e my e maluk po skoro mislq 4e ne my e dostatyno debel koeto i mi se vijda i mnogo po vajno ot dyljinata!!! nz ne moga da precenq !ako nqkoe mom4e dade mnenie nqma da e zle/////

mrysnika
06-16-2007, 14:26
Kat ne si go praila mnogo e po-malka veroqtnostta ti da si 6iroka. A kakav e problema,ne se 4uvstva6 zapalnena li? :-D zna4i pravila sam seks super malko puti sigyrno kam 10 nqkude ., za tova kolko my e golqm ne moa da kaja to4ny 4estno kazano ne mislq 4e my e maluk po skoro mislq 4e ne my e dostatyno debel koeto i mi se vijda i mnogo po vajno ot dyljinata!!! nz ne moga da precenq !ako nqkoe mom4e dade mnenie nqma da e zle/////
To 4e debelinata e po-vajna,po-vajna e,nqma jena,koqto da go e otrekla. Ami znam li,probvaite drug vid zadovolqvane,sled vreme moje da ti haresa i tradicionnoto sex-ane :mrgreen:

06-16-2007, 20:12
drygi mnenie,pls !! nz kak moje da se pi6at tolkoz mn temi za obrynati otdolu otlqvo otdqsnoo .a na ne6ty po seriozno nikoi da ne otg :? :?: :?:

vvs_go
06-16-2007, 20:32
izvinqqi ama kat si zatvori6 krakata i stava dupka golqma moje i v teb da e problema

TigerRulZ
06-17-2007, 20:05
drygi mnenie,pls !! nz kak moje da se pi6at tolkoz mn temi za obrynati otdolu otlqvo otdqsnoo .a na ne6ty po seriozno nikoi da ne otg :? :?: :?:

След тва мнение оставам безмълвен...щом нарече "никой" толкоз мноо хора редом с мен,извинявай но се обуй и ходи да се ебеш (както казваше един любим рапър) :-D Има мноо по-важни теми от твоята на които тамън никой не отговаря а ти си тръгнала да се правиш на мноо остроъгълна с твоята...що не пуснеш реклама по бнт-то да ти пишат в темата (аа сетих се що не си пуснала...щото бнт-то никой не го гледа :smt011 ми пусни по бтв,стискам ти палци да успееш).А за да си по-спокойна направи това
1)купи си тест за бременност
2)купи си пистолет
3)купи си сокче от 10ст "киви"
4)прибери се у вас и се каширай някъде
5)изпий сокчето
6)зареди пистолета
7)приготви теста
8)хвърляй ези-тура с монета,ако се падне ези се самоубий ако се падне тура пробвай теста и ако е положителен пак се самоубий...и при двата случая след тва няма да ти пука дали си бременна
9)разпредели страните на монетата така "ези-ще се гръмна""тура-ще реша теста"...давам ти го за по-лесно,че една фр си беше напрайла "ези-ще се гръмна""тура-ще се застрелям"...не прави кат нея,остави си некъв шанс поне
10)пиши у форума ко е станало...ако не пишеш начи вече не си сред нас
УСПЕХ!

06-18-2007, 05:43

След тва мнение оставам безмълвен...щом нарече "никой" толкоз мноо хора редом с мен,извинявай но се обуй и ходи да се ебеш (както казваше един любим рапър) :-D Има мноо по-важни теми от твоята на които тамън никой не отговаря а ти си тръгнала да се правиш на мноо остроъгълна с твоята...що не пуснеш реклама по бнт-то да ти пишат в темата (аа сетих се що не си пуснала...щото бнт-то никой не го гледа :smt011 ми пусни по бтв,стискам ти палци да успееш).А за да си по-спокойна направи това
1)купи си тест за бременност
2)купи си пистолет
3)купи си сокче от 10ст "киви" 4ESTNO DA TI KAJA NZ DORI 6TO NAPISAX TEMATA!4ELA S1M DOSTA FORUMA !OPREDELENO S1M RAZBRALA VSI4KI KAKVI STE MNOGOZNAIKOVCI TUKA(NO QVNO SAM SE NADQVALA NA NE6TO.. VUPREKI TOVA,, STRANNO) NO NQMA ZNA4ENIE ,, EDNO MOGA DA KAJA OSVEN DA SE PRAITE NA OBOROTNI I DA DAVATE TAPI SYVETI S CEL DA IZGLEJDATE ZABAVNI I DORI LEKO INETRESNI NE POSTIGATE NI6TO DRYGO OSVEN DA SE IZLAGATE I QKO TRYPATE MNENIQQ ,,,NO VIE SE PRECENQTA :) :)
4)прибери се у вас и се каширай някъде
5)изпий сокчето
6)зареди пистолета
7)приготви теста
8)хвърляй ези-тура с монета,ако се падне ези се самоубий ако се падне тура пробвай теста и ако е положителен пак се самоубий...и при двата случая след тва няма да ти пука дали си бременна
9)разпредели страните на монетата така "ези-ще се гръмна""тура-ще реша теста"...давам ти го за по-лесно,че една фр си беше напрайла "ези-ще се гръмна""тура-ще се застрелям"...не прави кат нея,остави си некъв шанс поне
10)пиши у форума ко е станало...ако не пишеш начи вече не си сред нас
УСПЕХ!

06-18-2007, 05:46
ми, то е хубаво да си по-широка, щото, ако ти дойде някой по-"дебел" батко - трябва да има какво да му предложиш,.....ми, да, по-универсална си.
по-добре е , щото има има и такива с много тясни и проблемът при тях е верно сериозен.
а аз пък не знам такива вече колко могат и дали въобще могат да се разработят...

johnnyknoxville
06-18-2007, 05:59
problema e w teb ako si se razshirqwala sled purwia put :lol: ako ne si w bubata e problema

bulgarche
06-18-2007, 08:06
А защо мислиш че има проблем? Просто не си се научила да се наслаждаваш на самия секс. А може би имаш по-големи очаквания, не знаете какво да правите...