Влез

View Full Version : едно момиче .. :С

06-16-2007, 13:07
значи хора .... има едно момиче, което супер супер мн харесвам . :smt007 . познаваме се отдавна .. но не знам дали тя ме харесва в такъв смисъл .. като си чатим .. се смеем зарибяваме .. сякви неща .. но като стане дума за това че я харесвам и тя сменя темата... дори когато си ляга ми праща (hug) или :* .. а на живо не защото .. с нея ще се видим лятото .. :roll: кажете кво да правя .. :smt017

аз до колкото мисля ..и тя ме харесва .. но не знам .. не съм 100% сигурен .. може да греша :С :smt010 аиде чао .. :smt006

cherinka
06-16-2007, 13:14
Ти нещо по-сериозно ли искаш от нея или само секс?

Nadelina
06-16-2007, 13:17
Da.. i az govorq na 1 milion myje kolko mnogo gi haresvam.. i im butam fitili .. e taka shtoto mi e zabavno.. ama ne mi puka za tqh... ili moje bi mi puka no ne e dostatachno... spored men ne te haresva.. vnushavash si.. i tylkuvash vsqka neina duma i deistvie shtoto ti se iska da e taka.. Syjalqvam ako bqh malko gruba...

06-16-2007, 13:18
еми ... по-сериозно .. в такъв смисъл.. мен не ме ебе за секса .. в такъв смисл че не гледам това ... (то е последно ... ) пк нея наистина я харесвам ..

Th3MaN
06-16-2007, 13:21
Е така е сложно да се каже. Аз по чата на сички момичета пращам :* (hug) и такива пък не ги харесва. Не може по чата да се каже. Трябва на живо.

MomoCA
06-16-2007, 15:24
Prosto q pitai, nqma drug nachin. Nie ne q znaem taka che nqama kak da znem kakvo si misli. Nishto ne gubish ako pitash, dori shte i pokage che si smel ako q pitash.

SaYoNaRa
06-16-2007, 15:38
Da.. i az govorq na 1 milion myje kolko mnogo gi haresvam.. i im butam fitili .. e taka shtoto mi e zabavno.. ama ne mi puka za tqh... ili moje bi mi puka no ne e dostatachno... spored men ne te haresva.. vnushavash si.. i tylkuvash vsqka neina duma i deistvie shtoto ti se iska da e taka.. Syjalqvam ako bqh malko gruba...

Еми ти си курва и интригантка

Just_say_no
06-16-2007, 16:02
Следващея път просто я попитай какви са намарениятя й към теб и настоявай за отговор.Трябва да поговорите друг начин едва ли ще помогне.

Nadelina
06-18-2007, 18:06

Ne beshe nujno da me pravish kurva i intrigantka predi da me poznavash.. No sym v prekaleno dobro nastroenie za da sporq sys sashtestva det se izkazvat nepodgotveni prosto shtoto iskat da napishat neshto kato mnenie..

06-18-2007, 18:10

Ne beshe nujno da me pravish k***a i intrigantka predi da me poznavash.. No sym v prekaleno dobro nastroenie za da sporq sys sashtestva det se izkazvat nepodgotveni prosto shtoto iskat da napishat neshto kato mnenie..
Тя е умна!

Nadelina
06-18-2007, 18:12
Nima ?

06-18-2007, 18:14
Nima ?
Горкото момиче, приема се насериозно! :-D :) :D

Nadelina
06-18-2007, 18:27
Nima ?
Горкото момиче, приема се насериозно! :-D :) :D

Uspq da me razveselish :-D :-D :-D

NightSky
06-18-2007, 18:29
Питай я дали те харесва, тя може с всеки да се държи по този начин.

neverand
06-18-2007, 18:34
опитай да поговорите на тази тема

SpOrTs_GiRl
06-18-2007, 18:59
дам трябва да поговорите открито и да я питаш какво чувства тя към теб все пак :-) Успех !

jane_17
06-18-2007, 19:18
Moje da ne e sigurno momi4eto kakvo izpitva kum teb...Moje da ima nqkoi dr...moje...1000 ne6ta moje da sa pri4ina!
Tr da pogovorite i estestveno da si pogovorite lice v lice

TuZAra
06-18-2007, 21:47
. но не знам дали тя ме харесва в такъв смисъл ..Абе аз да не сам баба Ванга че да ти кажа дали те харесва

GaNgStAz
06-18-2007, 22:56
еми то и аз пращам (hug) :* , но само на момчета където ме кефат, а не.. ей така просто.. като некфа ае да не каам кфа :D нормално.. но все пак поговорете на живо за тфа, а не по скайп.. шото ти сам го каза - "сменя темата".. щом я харесфаш се бори за нея :) може да се прави на недостъпна ;) ти си я познааш - ти си преценяй все пак :P успех

mademoiselle_de_Soleil
06-19-2007, 06:43
tr da pogovorite seriozno za otno6eniqta vi realno, a ne v skype, 6tot tva 4e ti pra6ta (hug) ili :*, povqrvai mi ni6to ne ozna4ava, az gi pra6tam na absoliutno si4kite si priqteli, osobeno mom4eta, i to ne za6tot imam nqkfo po-specialno otno6enie kum tqx, a prosto 6ot se zabavlqvam taka ;)
you need to talk to each other seriously :) good luck!