View Full Version : Нямам приятелка :(
Момичета кажете ми с какво ви впечатлява едно момче?Защото аз съм на 17 обличам се добре,хода на фитнес и въобще се подържам а си нямам приятелка :cry:
Ами, мене ме впечатляват момчета с големи мускули, но мама и тате ми казаха, че това е не всичко в живота и че момчето трябва да има и ум в главата си. Кажи ми това вярно ли е?
Поздрав за всички с Перник Парадайс :-({|=
cherinka
06-16-2007, 22:29
Ами, трябва да излизаш! - Не само от вас до фитнеса и обратно!
Защото каквото и да си говорим, всички хора обичат купонджиите и т.н!
От забавленията ПЪРВО се завързват ПРИЯТЕЛСТВА, и след това нещо повече!
Моля те, темата е сериозна!
cherinka, подписа ти е много готин :D
SaYoNaRa
06-16-2007, 23:04
Ми и аз нямам, капиш?
Ми и аз нямам, капиш?
не се казва "капиш", а "капиши", тъй като тва е във второ лице... като кажеш "капиш" излиза, че питаш буквално "ти разбирам ли ме", което няма смисъл... а когато кажеш "капиши" се получава "Разбираш ли? :lol:
SaYoNaRa
06-16-2007, 23:08
Ми и аз нямам, капиш?
не се казва "капиш", а "капиши", тъй като тва е във второ лице... като кажеш "капиш" излиза, че питаш буквално "ти разбирам ли ме", което няма смисъл... а когато кажеш "капиши" се получава "Разбираш ли? :lol:
Туше!
Аз изразявам лично мнение! Толкова ли е трудно да го повярва човек?!?
SaYoNaRa
06-16-2007, 23:10
Аз също изразих лично мнение, капишИ
Уау, ти изрази лично мнение! Много е готино, нали?
SaYoNaRa
06-16-2007, 23:22
Направо невероятно, все едно съм си набил чикия!
Спокойно, някой ден и секс ше правиш... :roll:
SaYoNaRa
06-16-2007, 23:27
Дам сега сабирам пари за ваучер да званна на такси да ме закара до магистаралата да си поръчам курва...
SaYoNaRa
06-16-2007, 23:29
Оф ае стига съм се занимавал лягам си.
Тамън ми стана интересно и си легнахте дева :> Само така, само така продължавайте в същия дух.
Колкото до пича и аз неам и кфо, да не съм решил да се гърмя братко :> хаха ... сичко с времето си , капишИ :РРР
Кой си е легнал? Тука съм, но за съжелние съм заета вече :oops:
уф... айде стига де! Не сте оргенални.
абе да зема и аз да постна една темичка че си нямам гадже :-& па...може и да си намеря. Все пак скайпа ми е la4ezara1
beautiful.soul
06-17-2007, 04:38
Виж малко по надолу има една тема "нямам си гадже" едно самотно момиче което също страда заради тва :) ма потърсете се може да излезе нещо :)
Soy_tu_mujer
06-17-2007, 18:13
Ami to ne se gleda samo vunshniq vid. Sega moje edno mom4e da e perfeten po vunshnost, da umirat po nego vsi4ki momi4eta, da se obli4a dobre, no da ne znae kak da se durji s momi4etata ili da gi nagrubqva...
Zatova kakto se staraesh za vunshniq si vid se starai da pravi dobro vpe4atlenie i haraktera ti. I ne se pritesnqvai, zashtoto za vseki vlak si imat putnici.
Uspeh :)
Ами, трябва да излизаш! - Не само от вас до фитнеса и обратно!
Защото каквото и да си говорим, всички хора обичат купонджиите и т.н!
От забавленията ПЪРВО се завързват ПРИЯТЕЛСТВА, и след това нещо повече!
Зависи какво имаш предвид под купонджия. Всеки харесва купонджии на купон, но никой не харесва луди, които пеят и танцуват където не трябва - в рейса или на улицата например. Това не е клип на Бритни Спиърс, това е истинския живот. За всичко си има място.