View Full Version : kak da go t1lkuvam?
mi6lenceto9
06-17-2007, 07:55
az s1m na 16 godini i si imam gadje ot 3-4 meseca no sme v razli4ni gradove i mn rqdko se vijdame,no naistina se obi4ame mnogo.az mu kazah 4e s1m devstvena i 4e zamalko ne s1m go bila napravila s edno dr mom4e predi.kazah mu s16to 4e izob6to ne s1jalqvam 4e do sega ne s1m go pravila i 4e iskam s nego da mi e p1rviq p1t.i toi mi kaza:"4esno kazano po dobre 6te6e da e ako si go napravila s oniq".az kato go 4uh kvi mi gi govori i naistina ostanah bez dumi.i toi razbra 4e s1m se zasegnala i mi obqsni 4e obiknoveno p1rviq p1t e mn gadno i e bilo po dobre da go napravi6 s nqkoi na koito ne d1rji6,6toto posle 6te si spomnq6 kvo e bilo gadno.i sega nz kvo da mislq.s teq dumi malko me razubedi da mu pusna.i sega mai ve4e me e malko sram ot nego nz za6to.molq vi kajete mi kvo da napravq ili kvo da mu kaja 4e ve4e neznam :(
iLoveChocolate
06-17-2007, 08:01
за всички момичета е важно първия път да е вълшебен и т.н.,а той ти вика по-добре да си го напраила с некой, на който не държиш. това са пълни глупости. първият път точно трябва да е с някой на, който адски мн държиш и му имаш доверие. тоя тип не заслужава да ти откъсне цветенцето :smt011 :smt011 :smt011 :smt011
преди да му пуснеш помисли си мн добре,защото първия път не се повтаря.
johnnyknoxville
06-17-2007, 08:21
ne mi wzemai mnenieto na wutre,no toq e glupaw
MakeMeLaugh
06-17-2007, 08:21
Тоя иска само да те изчука ама не му се цапа...
Зарежи го!
Тоя иска само да те изчука ама не му се цапа...
Зарежи го!
И на мен така ми се струва... :-k
mi6lenceto9
06-17-2007, 08:30
emi na az ne mislq 4e iska samo da me iz4uka 6toto nie hodime ot 3 meseca i pove4e a toi ot na4aloto izob6to ne iska6e da govorime za sex,6toto az mu kazah 4e spored men vs mom4eta na taq v1zrast iskat samo sex.i toi mi kaza 4e kogato mu doide vremeto togava 6te govorime i kogato az s1m gotova.no tova koeto go kaza....me ubi.i ot na4aloto dori mi kaza 4e ne iska da go pravime 6tom ne s1m gotova.no nqkaksi sega kato se zamislq moje bi nqkoi mom4eta kazvat "kogato ti si gotova"samo za da momi4eto im pusne po rano.i tova moje bi e podhod na nqkoi.ne mislite li taka?
Много тъпо. :-s
Може да се притеснява от твоя първи път. Не вярвам да е огромно удоволствие да правиш секс докато момичето примерно се гърчи от болка или тече кръв (въпреки че изобщо не е задължително да има болка и кръв).
Освен това си е отговорност - първия път е особено обвързващ, камо ли след като си му казала, че искаш точно той да ти е първия...
И все пак, каквито и да са причините, ти го е казал много идиотски. Мъжка му работа... :-s
vax vax,,, mn gadnoo !! az mn bix se qdosala ako nqkoi mi kaje tyi!! 4estno ti kazvam zarqzvai go vyzmozno nai byrzo .. toq nito te zasluzava nito ni6to!!! :? :? az nz kak moje da sy6testvyvav mom4e koeto taka 6t kaje,, lele tiq myje opredeleno ne razbirat kolko vajno e pyrviq pyt za edna momi4e i vmesto toi da se opita da e prekrasen edva li ne ti kazva da se naebe6 s nqkoi dryg i posle ve4e dvamata... samo se zamisli kolko dyrji na tebe
?????
Боже господиииииииииии в каква сапунка си се вкарала само заради 1 тъп секс ! парви пат непърви пат копелето просто иска да намаже девственица ... сори че така говора но някои момчета са много долни
i moq ne be6e mnogo vuodu6even kogato mu kazah 4e 6te mi e parviq(e vse pak en mi e kazal 6to ne sum go napravila s drug)no posle kato spahme mnogo mu haresa da e parviq.sega mn si se kefi 4e sum si samo negova,no stana i mn po revniv nz za6to.taka 4e i tvoq moje posle da po4ne da se kefi.vuzmojno e i toi kato moq da ne e bil predi s destvena i da ne znae kolko e qko.
повярвай ми заради тази проклета ревност в момента сам с разведени родители само защото баща ми е супер ревнив ...... До нущо хубаво не води ревноста по добре се опитай да направиш така че да не те ревнува иначе ще береш ядове просто . успех :)
a moje i predi da e bil s devstveno momi4e, da e super zle v legloto i da se e predstavil mn zle. i sega ne iska da se povtarq vsi4ko tova. hah zvu4i naludni4avo ni e vazmojno
Koi vi izlaga, 4e ne dyrji na momi4eto?!Prosto na mom4e qvno dosega ne mu se e slu4valo da e s devstvenica!Ima mom4eta koito se panirat i ujasqvat pri misylta, 4e 6te nakarat liubimiq 4ovek da "strada", da izpitva bolka!Ako do sega ne e bil s devstvenica predpolagam, 4e seksa za nego e bilo udovolstvie i za dvamata i v momenta se 4uvstva "upla6en", tai kato tova si e otgovornost i vaob6te ne6to mn po-vajno!Vaob6te ne se o4udvai, ako mn te boli pyrviq pyt i sprete i toi otkaje za izvestno vreme da probvate pak!Imagi vsqkvi..tova ne zna4i 4e ne dyrji na teb! uspeh..
alkobalko
06-17-2007, 11:20
Много тъпо. :-s
Може да се притеснява от твоя първи път. Не вярвам да е огромно удоволствие да правиш секс докато момичето примерно се гърчи от болка или тече кръв (въпреки че изобщо не е задължително да има болка и кръв).
Освен това си е отговорност - първия път е особено обвързващ, камо ли след като си му казала, че искаш точно той да ти е първия...
И все пак, каквито и да са причините, ти го е казал много идиотски. Мъжка му работа... :-s
Напълно съгласна. Ако моят приятел ми беше казал нещо такова, щях да му ударя няколко шамара, пък после, ако ще да съжалява. в крайа сметка трябва да е щастлив,к че не си била с друг преди него. А той е изръсил такава глупост.
Glezanka
06-17-2007, 11:21
Ne e zaduljitelno purwiq put da e pridrujden s oritcatelni emocii ... nai-dobre e da go naprawish s chowek na kogoto durjish i uwajawash,ne e zaduljitelno da e golqmata ti lubow,wajnoto e da mu imash pone mynichko dowerie i da znaesh che si se ostawila w sigurni ryce ...
A_Loving_Girl
06-17-2007, 11:52
az s1m na 16 godini i si imam gadje ot 3-4 meseca no sme v razli4ni gradove i mn rqdko se vijdame,no naistina se obi4ame mnogo.az mu kazah 4e s1m devstvena i 4e zamalko ne s1m go bila napravila s edno dr mom4e predi.kazah mu s16to 4e izob6to ne s1jalqvam 4e do sega ne s1m go pravila i 4e iskam s nego da mi e p1rviq p1t.i toi mi kaza:"4esno kazano po dobre 6te6e da e ako si go napravila s oniq".az kato go 4uh kvi mi gi govori i naistina ostanah bez dumi.i toi razbra 4e s1m se zasegnala i mi obqsni 4e obiknoveno p1rviq p1t e mn gadno i e bilo po dobre da go napravi6 s nqkoi na koito ne d1rji6,6toto posle 6te si spomnq6 kvo e bilo gadno.i sega nz kvo da mislq.s teq dumi malko me razubedi da mu pusna.i sega mai ve4e me e malko sram ot nego nz za6to.molq vi kajete mi kvo da napravq ili kvo da mu kaja 4e ve4e neznam :(
Според мен е най-добре първия път да е с някой който му имаш голямо доверие...
vij kakvo sladurche,tvoq chovek osuznava che tova e golqma otgovornost i ne iska da q poeme!!!
Sisilota
06-17-2007, 14:03
А той на колко е години?
Оправданието му е много гадно според мен, ако моя приятел ми беше казал подобно нещо щях да се замисля колко всъщност държи на мен..
Може да го попиташ защо не иска да ти е първия... До сега не бях чувала за момче/мъж който да не се кефи че ще е 1-я на някое момиче...
mi6lenceto9
06-17-2007, 15:00
toi s16to e na 16 godini no az mu imam doverie i sega kogato govorihme po tela mi obqsni 4e ne e iskal da kaje tova i 4e mn me obi4a i 4e nqma zna4enie 4e s1m bila devstvena.ama se seti da go kaje 4ak kogato mu kazah 4e s1m se zasegnala ot dumite mu. :(
Djobno_Gadje_
06-17-2007, 15:56
Ti kvo o4akva6 ot edno 16 godi6no mom4e?Mn qsno 4e 6e po4ne da ti govori taka,da se izvinqva i da ti se podmazva za da sled tova mu pusne6...Mn qsno 4e 6te ti kaje 4e ne e iskal da kaje tva nali e vidql 4e ti si se qdosala.....I tva e mn ama mn t1po ot negova strana
Josefinne
06-17-2007, 16:05
Не мисля, че трябва да го зарязваш, заради изказването му. Ако хората се зарязваха само заради някое тъпо изказване... Не се е изказал особено ласкаво, но пък трябва да вникнеш и в енговата гледна точка. Първият път наистина не е много яко. Повечето момичета ги боли, може би не желеае да ти го причинява , а иска от него да получиш само удоволствието. Но и той не е влезнал в твоето положение, че искаш да го направиш специален по този начин. Обясни му го. И в никакъв случай не го зарязвай само заради това! Просто ще ти е най-тъпата постъпка... [-X
malkoto_sladur4e
06-17-2007, 17:15
ОМГ!Е нали в другата си тема каза,че не си била девствена бе? #-o Чесно да ти кажа,твоя приятел е глупак!На мен лично първия ми път беше с момчето което обичам повече от всичко друго на този свят,момчето с което искам да споделя целия си живот,и първия ми път беше страхотен мога да ти кажа!!!И завинаги ще ми остане един страхотен спомен за първия път (предизвикан най-вече от това,че беше с момчето което обичам страшно мн!) =D> =D> =D> =D> =D>
за всички момичета е важно първия път да е вълшебен и т.н.,а той ти вика по-добре да си го напраила с некой, на който не държиш. това са пълни глупости. първият път точно трябва да е с някой на, който адски мн държиш и му имаш доверие. тоя тип не заслужава да ти откъсне цветенцето :smt011 :smt011 :smt011 :smt011
преди да му пуснеш помисли си мн добре,защото първия път не се повтаря.
Spored mene purvite 5-10 puti trqbva da sa s nqkoi naistina opiten za da te nauchi i za da ti e priqtno a ne s nqkoi detstven "koito go obichash" ili podobno zashtoto kolkoto i da go obichash pak shte ima bolka i nqma da e osobeno priqtno .. :smt015
Мога само едно да кажа-зарежи го,не се унижаваи с такива пумиари...не си заслужава.Иска само да те изчука и да те зареже.Затова го е страх да го правите за пръв път.Намери си момче,което да е гордо,че ще ти е първият. :wink:
Не очаквай много-много от момче да мисли, че е най-добре да го направи с някоя, на която държи. :wink:
Иначе сигурно ти го е казал това, защото се притеснява дали ще се справи добре.И все пак му кажи, че това не ти е харесало и го питай какво има предвид.