View Full Version : moje li da poznae?
mi6lenceto9
06-17-2007, 16:27
mom4eto moje li da poznae 4e edno momi4e ne e devstveno.naprimer ako az s1m go pravila 1 p1t i s1m kazala na mom4eto 4e s1m devstvena toi 6te poznae li 4e s1m go pravila.za6toto s1m 4uvala 4e 2-viq p1t e po4ti kato 1-viq.tova vqrno li e?
Schnitzer
06-17-2007, 16:30
Ако е девствен и после му кажеш сигурно ще ти е много ядосан. :wink: Пък ако не е сигурно през оная му работа,само дет си го излъгала. :-D Според мен бъди честна. :wink:
`Death`Whore``
06-17-2007, 16:32
Ако си го правила веднъж, два или три пъти, няма да разбере, че си девствена.
sasha_90
06-17-2007, 16:35
ПП Защо си казала че си девствена? :-D
Schnitzer
06-17-2007, 16:36
Ако си го правила веднъж, два или три пъти, няма да разбере, че си девствена.Ти да не си станала прасеманка ветеринар? :)
`Death`Whore``
06-17-2007, 16:40
Ако имаш нещо против прасетата, ще се караме много сериозно. :)
mi6lenceto9
06-17-2007, 16:42
EMI AZ MU KAZAH 4E S1M DEVSTVENA I TOI MI KAZA 4E E PO DOBRE DA S1M GO PRAVILA S DRUG P1RVIQ P1T I SEGA EDNO DR MOM4E ISKA DA GO NAPRAVIME I AZ NZ KVO DA PRAVQ.P1K I S MOITO GADJE(NE TOZI DETO MI PREDLAGA SEX)ISKAM DA NE ME BOLI TOLKOVA I DA NE MI TE4E KR1V I ZATOVA MISLQ 4E PRI VTORIQ P1T S NEGO 6TE E PO DOBRE DA GO NAPRAVQ A P1RVIQ P1T S DRUGOTO MOM4E
Josefinne
06-17-2007, 16:43
М не , не мисля, че ще разбере. Направете го, пък после , ако те попита, може да кажеш, че сте опитали с онзи, с когото сте го направили, но не е станало и затова не го броиш ;). После му подчертай,ч е за теб той си ти е първият, омай го и ще забрави :twisted:
EMI AZ MU KAZAH 4E S1M DEVSTVENA I TOI MI KAZA 4E E PO DOBRE DA S1M GO PRAVILA S DRUG P1RVIQ P1T I SEGA EDNO DR MOM4E ISKA DA GO NAPRAVIME I AZ NZ KVO DA PRAVQ.P1K I S MOITO GADJE(NE TOZI DETO MI PREDLAGA SEX)ISKAM DA NE ME BOLI TOLKOVA I DA NE MI TE4E KR1V I ZATOVA MISLQ 4E PRI VTORIQ P1T S NEGO 6TE E PO DOBRE DA GO NAPRAVQ A P1RVIQ P1T S DRUGOTO MOM4E
първият ти път ще е много по-хубав (и болката по-малка) ако го правиш с човек, на който наистина можеш да се довериш и ти е близък. аз бих го направила с гаджето ми и то само ако се чувствам добре и спокойна с него, а ако се замисляш да го правиш с друг това май не е случая при теб. Защо не поизчакаш малко, за да си изясниш собствените емоции и да превърнеш първия път в хубаво изживяване, а не просто дефлориране. И не забравяй кондома!!
първият ти път ще е много по-хубав (и болката по-малка) ако го правиш с човек, на който наистина можеш да се довериш и ти е близък. аз бих го направила с гаджето ми и то само ако се чувствам добре и спокойна с него, а ако се замисляш да го правиш с друг това май не е случая при теб. Защо не поизчакаш малко, за да си изясниш собствените емоции и да превърнеш първия път в хубаво изживяване, а не просто дефлориране. И не забравяй кондома!! ПС - на въпроса ти - при мен например нямаше кръв първия път, така че липсата на кръв не би трябвало да е показател, че не си девствена (химената може да се е разкъсала по друг повод или да е еластична, и т.н.).
Nen0RmalniK
06-17-2007, 17:10
PRESTANI S TVAA "S1M P1T P1K KR1V" BEEEEEE !!!!!!!!!!! ](*,) ](*,) ](*,) :smt021 :smt067 :smt068 :smt070 :smt071 :smt072 :smt075 :smt097
malkoto_sladur4e
06-17-2007, 17:47
Не е вярно,че 2-рия път е като първия!Ест,че ще познае!Баси за кво тр да го лъжеш?!?И по-точно за кво не си мислила като си се ебала с някъф си там първо...оф #-o
mi6lenceto9
06-17-2007, 17:53
p1rvo ne s1m se vse o6te"ebala s nqkakav si tam"a se 4udq dali da se eba s nego 6toto priqtelq mi ne iska da s1m devstvena i bez da os1znava me tikva k1m r1cete na drugoto mom4e.i nz kvo da pravq.pls pomognete mi.:(
Schnitzer
06-17-2007, 17:59
Ако имаш нещо против прасетата, ще се караме много сериозно. :)Нямам,ама кажи ква е таината. :)
Да, вярно е, защото ти си си тясна все така.Иначе само `дето кръв може да няма.
mi6lenceto9
06-18-2007, 15:59
:(
emilythestrange
06-18-2007, 17:38
добре де недей да викаш :) хора с вашите сложни взаимоотношения ме обърквате :-k
На твое място ги зарязвам и двамата и си хващам Evangelion за гадже!
Как ще те кара да бягаш при друг, щото не иска да е с девственица?! Няма свястно момче, което да каже, дори да МИСЛИ подобно нещо. Този е някакъв шибан путковец бройкаджия педал малокурен! Не, наистина, добре си помисли дали човек, който не иска "да му кървиш и пищиш" си заслужава..
mi6lenceto9
06-18-2007, 18:14
4esno kazano toi ne znae 4e ima drug s koito e vazmojno da go napravq no mislq 4e za nego,i za men sa6to 6te e po dobre da go napravq s oniq drugiq.moje posle da sajalqvam,no sega mislq 4e tova e pravilno.i az ako bqh na va6e mqsto 6tqh da posavetvam da go zareja no...
Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи. Помни това. Лично доста честичко си го казвам.