PDA

View Full Version : vqrvate li??

nobody13
06-17-2007, 17:05
vqrvate li v istinskata lubov
ili trqbva vinagi ediniqt da e presledvan :-s
a su6testvuvali lubov ot pruv pogled :smt017
iskajete mnenieto si za lubovta :?
4akam... :D

w0sh
06-17-2007, 17:12
Такова животно любов нема. Да не говоря за останалите видове любов.
Аз обичам само мама тате и мене си.

Nobody
06-17-2007, 17:28
Наивен съм и вярвам ;) Ако си любител на леко философски четива ти препоръчвам да прочетеш "Умението да обичаш" на Дон Мигел Руис ;) Невероятно много неща ме шашна в тази книга и като се замислих видях колко са вярни :P

Djobno_Gadje_
06-17-2007, 17:32
Li4no az ne vqrvam v lubovta ,no naistina mn iskam da si promenq mnenieto....ta koi ne bi iskal da ima istinska lubov i da bade obi4an....

koalka
06-17-2007, 17:35
Да, вярвам.Вярвам, защото в момента смея да твърдя, че я изпитвам.Прекрасно чувство е, какво друго мога да кажа...
А за любовта от пръв поглед- не, не вярвам.Силно привличане, харесване-да, но за рлюбовта се иска поне малко да познаваш характера на човека, а така от пръв поглед не става да опознаеш характера му.Външността лъже, така че...А това, че някой е изпитал силно привличане и в последствие са се влюбили означава, че просто е оцелил човека.

lady_bird
06-17-2007, 17:36
da,vqrvam ,4e su6testvuva! ili pone mn iskam da vqrvam...

tupac_fenka
06-17-2007, 17:37
Az i gadjeto mi sme zaedno ot 6 meseca..i naistina mnogo se obi4ame..a se vlubihme ot pruv pogled :) ta po vuprosa:).Predi ne vqrvah v lubovta.. vqrvah 4e q ima no ne i 4e shte q sreshtna i 4e shte q izpitam ..NO SEGA SUM OBEDENA 4E Q IMA...TQ IDVA KOGATO NAI-MALKO Q O4AKVASH!PRI MEN DOIDE NA NOVA GODINA :smt008

aP0kAlIpSiS
06-17-2007, 17:45
Не се задълбочавай в такива мисли, живей си живота пък може и да я срещнеш зад някой ъгъл.

Аз лично нито вярвам,нито обратното. Вярвам в приятелската обич,ама за тази голяма ЛЮБОВ,която описват в повечето филми,се съмнявам дълбоко. Вярвам в взаимното уважение и пасването на характерите,за другото,ако го изпитам ще ви споделя...

mechtaq_za_teb
06-17-2007, 18:01
Vqrvam v lubovta,no ne i v tazi ot pryv pogled.Vqrvam,4e naistina e vyzmojno da izpitash tova silno 4uvstvo kam nqkogo,no tova idva s vremeto.

malkoto_sladur4e
06-17-2007, 19:04
Има истинска,чиста любоя от пръв поглед каквато е нашата на мен и на моя приятел! :D

iskam_malko _lubov
06-17-2007, 19:07
ima istinska lubov,no vseki q otkriva ili kasno i ne moje da e s lubimiqt 4ovek(po razli4ni pri4ini) ili prosto nikoga ne q otkriva,za6toto ne q tarsil!ne se ot4aivai,kakvoto i da ti se slu4i,a prodaljavai samo i vinagi napred...

Котарана
06-17-2007, 19:17
Да вярвам в истинската любов! Но в любов от пръв поглед не.Може да има някакво привличане на пръв поглед , но чак пък любов несмятам че има.Немога да кажа, че съм влюбена в някои без да го познавам поне малко.

BebeTooOoo
06-17-2007, 21:01
Еми вярвам да...защото в момента я изпитвам.Неповторимо чувство.Просто неможе да се опише с думи.А за любовта от пръв поглед - не , не вярвам и никога не съм вярвала.Това по скоро е привличане или харесване , но за любов неможе да се говори.Това е прекалено силна дума и няма нищо общо с това да видиш човек и вече да знаеш , че го обичаш.За истинската любов се изисква време , да опознаеш човека и т.н. , а от пръв поглед - това неможе да се случи.

_[LiFe-StiLe]_F
06-17-2007, 22:46
дали има любов?! ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ДА :D

BAYO
06-17-2007, 23:47
Има истинска любов - да ... и е само една. Кфо стаа кат я изгубиш ? Не знам. А дали вярвам в тая истинска любов - да ... а защо? Не знам.

nobody13
06-18-2007, 12:09
Nobody Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 8:28 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Наивен съм и вярвам Ако си любител на леко философски четива ти препоръчвам да прочетеш "Умението да обичаш" на Дон Мигел Руис Невероятно много неща ме шашна в тази книга и като се замислих видях колко са вярни

6te q pro4eta :D

aP0kAlIpSiS Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 8:45 pm Заглавие

Не се задълбочавай в такива мисли, живей си живота пък може и да я срещнеш зад някой ъгъл

prav si :smt016

BAYO Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 2:47 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Има истинска любов - да ... и е само една. Кфо стаа кат я изгубиш ? Не знам. А дали вярвам в тая истинска любов - да ... а защо? Не знам.

ahhahha napravo me razubedi :-D

nejnoto mace
06-18-2007, 12:33
Аз вярвам в истинската любов както и в любовта от пръв поглед.Вярвам, че е възможно двама души да се обичат цял живот и никога да не им бъде скъчно един с друг.Истинската любов е силна и много рядко срещана, но аз знам, че я има.Любовта от пръв поглед може да е реална и да се случи навсякъде по всяко време.

Пожелавам на всички вас една истинска любов, а защо пък да не е от пръв поглед. :wink: :smt008

cosmo__girl`
06-18-2007, 12:59
Ммм..според мене съществува истинската любов и наистина вярвам в нея...в любовта от пръв поглед същто вярвам но според мене тя е е мн страстна но нетрайна.. :)

Nobody
06-19-2007, 14:40
@`W`T`F` Чети, чети :P После да споделиш мнение :)

nobody13
06-19-2007, 15:31
Nobody ti si s predimstvo :lol:

Любовта е за слабите
06-19-2007, 15:55
Естествено че НЕ вярвам. Такова нещо като "любоф" не съществува. Всички сте заблудени. Аз не вярвам в нещо, което не може да бъде измерено или претеглено.
п.п. Любовта е измислена от юдео-масоните за да контролират масите! :twisted: :twisted: :twisted:

sashoTo
06-19-2007, 16:09
vqrvate li v istinskata lubov
ili trqbva vinagi ediniqt da e presledvan :-s
a su6testvuvali lubov ot pruv pogled :smt017
iskajete mnenieto si za lubovta :?
4akam... :D

lubov ot pruv pogled ima !! shto da nema za da q ima trqbva da si sam i choveka s koito e pogleda da e sam da ne ste se vijdali chuvali predi i da nqmate nishto obshto i prosto kato se poglednete da q pochustvate :) sluchvalo mi se e 1-2 pati [-o<

kobrichka
06-19-2007, 16:16
Истинска любов :-k ми да може би съществува,силно се надявам да съществува.
За любовта от пръв поглед е имало мн теми,но не за мен не съществува,не може да видиш напълно непознат човек на улицата и да се влюбиш,привличане да,но любов не.Привличането и любовта имат мн голяма разлика.
Мнението ми за любовта :-k ми чувство,което си струва да преживееш.

SpOrTs_GiRl
06-19-2007, 17:13
Любовта е най-хубавото чувство.. ако не го изпиташ, значи не си живял пълноценно.. :smt049 :smt050

nobody13
06-19-2007, 18:20
Любовта е за слабите, kakvo pravi6 togava v tozi razdel?

beb4ety
06-20-2007, 13:04
:smt012 Mi..na momenti q ima na momenti q nqma :!:

INLOVE_f
06-20-2007, 13:09
Естествено че НЕ вярвам. Такова нещо като "любоф" не съществува. Всички сте заблудени. Аз не вярвам в нещо, което не може да бъде измерено или претеглено.
п.п. Любовта е измислена от юдео-масоните за да контролират масите! :twisted: :twisted: :twisted:

Абе вярваш/не вярваш и ти ще си намериш майсторкта някой ден!!! :twisted: :-D