Влез

View Full Version : Съвет...

16_f
06-17-2007, 18:30
Искам да разбера мнението ви:
С приятеля ми сме заедно вече година и 5 месеца. Но в последно време постоянно си мисля, че малко по малко чувствата ни започват да отслабват. В никакъв случай не мога да кажа че не го обичам. Обичам го и то много, но просто имам чувството, че бавно любовта започва да се сменя с привързаност - почва да се губи тръпката. И в последно време все по-често започвам да се мисля за това и вече направо не знам какво да правя...
Но от вчера насам вече направо не знам какво да мисля... Снощи с приятля ми се скарахме за една глупост. След това си говорихм около 2 часа и на мен на няколко пъти ми идваше да му кажа, че мож би е врем да се разделим а малко, но просто не можах. Но изведнъж той ми каза, че ако щ продължаваме така е по-добре да се разделим. След кото говорихме още към 40 минути и осъзна, че не аз съм виновна, за това за което се скарахме и ми се извини и аза, че няма да се повтори. Но сме се карали още хиляди пъти за същото и вече ми бше писнало. И тогава му казах, че прекалено много пъти съм чувала това извинявай и че наистина ми писнало от всичко това и ако ще продългавам в същия дух е по-добре да се разделим... Говорихме още към 20 минути и в крайна сметка се сдобрихме...
Целия ден си мисля за това което стана снощи и за всичко, което си наговорихме и все още н знам какво да правя... Но искам да ви попитам след като явно и двамата мислим за раздяла може ли изобщо тази връзка да има бъдеще... И... не знам - просто дайте някакви съвети, мнения...
Благодаря предварително!

malkoto_sladur4e
06-17-2007, 18:40
Ох,... :roll: Това все едно съм го писала аз в някоя от критичните и безпомощни ситуации в които съм изпадала аз,и той,и връзката ни! :smt010 Като се сетя направо..... :smt010 На толкова много пъти можеше да се затрие такава перфектна и чиста любов,толкова насъбрани хубави моменти,толкова обич....о Господи,как може да сме имали такива кризисни периоди.. :smt010 :smt010 :smt010 През нещата през които съм минала аз сигурно никой не е...ама си заслужава заради всичко хубаво което следва след това!
Към авторката:Мила незнам...нали ти казвам все едно аз съм го писала това точно когато с моя ходехме година и 5 месеца.....мн ми е било трудно,много рядко момиче ще истърпи това което аз съм търпяла,но ако мислиш,че ще успееш давай напред....този период ще отмине!!!

Nobody
06-17-2007, 18:43
За всекиго е индивидуално... Аз прекратих доста по-кратка връзка от вашата, но нещата изглеждат доста сходни и досега не знам дали е правилното решение и доста съм се тормозил... Нормално е да е трудно като знам през какво минах не мога да ти дам съвет да зарежеш всичко, но също и виждам колко по-добре се чувствам сега, след време. Трябва да си поговорите много сериозно, да си дадете сметка защо сте заедно, дали още има чувства между вас, дали има тръпка във връзката ви. Дали се виждате прекалено рядко или прекалено често... И ако решите да прекратите връзката си трябва да го направите наистина окончателно, защото другото носи само болка. И като за последно аз смятам, че не трябва да пиша по сериозните раздели(не знам защо го правя), така че моето мнение специално, не го приемай мн при сърце ;)

iskam_malko _lubov
06-17-2007, 19:04
pri men i gadjeto mi ne6tata stoqt po sa6tiq na4in,no sme zaedno ve4e 4 godini.taka,4e spoko-tezi,koito se karat se obi4at...

krem4et0
06-18-2007, 08:33
Ох,... :roll: Това все едно съм го писала аз в някоя от критичните и безпомощни ситуации в които съм изпадала аз,и той,и връзката ни! :smt010 Като се сетя направо..... :smt010 На толкова много пъти можеше да се затрие такава перфектна и чиста любов,толкова насъбрани хубави моменти,толкова обич....о Господи,как може да сме имали такива кризисни периоди.. :smt010 :smt010 :smt010 През нещата през които съм минала аз сигурно никой не е...ама си заслужава заради всичко хубаво което следва след това!
Към авторката:Мила незнам...нали ти казвам все едно аз съм го писала това точно когато с моя ходехме година и 5 месеца.....мн ми е било трудно,много рядко момиче ще истърпи това което аз съм търпяла,но ако мислиш,че ще успееш давай напред....този период ще отмине!!!
не си мисли, че ти си страдала най-много на света. Всяка връзка има спадове, караници, раздори. Мислиш ли, че на 13 проблеминте ти са повече от моите? Аз съм на 22 и кавгите ни са за наистина сериозни неща свързани със съвместно бъдеще, образование, мястото на връзката в живота ни, приоритети от рода семейство-любим, раздели и прочие............. Не само при мене е така-всички двойки се карат. Особено през прехда аз и ти да ние. Неизбежно е. Винаги в такава ситуация си задавам въпроса какво аз губя и печеля от тази връзка, какво значи той за мен, какво знача аз за него. След като сме устояли на много предизвикателства и сме заедно близо 3 години значи има смисъл, значи има защо да сме заедно. Така съветвам и авторката да направи. 1 раздяла би била много полезна. 1 седмица без да си звъните, без да се виждате, без никаква комуникация. След това ще видите как са нещата. ще цитирам любимата ми мисъл:"Раздялата за любовта е както вятърът за огъня-силната разгаря по-бурно, а слабата угасва!"

_[LiFe-StiLe]_F
06-18-2007, 08:36
може би настина е време да се замислите за раздяла. когато нещата започнат да се рушат колкото и бавно да става, то все ще дойде краял а за теб е по-добре колкото по-скоро толкова по-добре

koalka
06-18-2007, 08:38
Е, добре-как така става, че чувствата ти отслабват, обаче ти го обичаш много?Наистина мисля, че първо трябва да ти стане ясно какво изпитваш към него и тогава решете какво ще правите.Но ако чувствата ти отслабват и не е същото, както преди-по-добре се разделете.