View Full Version : Приятелят ми не е особено надарен :(
irin4eto+
06-17-2007, 19:05
той винаги се е праскал, че му е голям, но вчера като си го извади ми се видя доста малък - около 16 - 17 сантиметра дълъг и дебел, колкото шпеков салам ( средна работа)! Дали да му го кажа утре в очите, че му е къс или да си замълча и да преглътна огорчението ми?
ti seriozno li se oplakwa6? :shock: :lol: nz az mislq 4e mu e dostatu4en da ne bi trqbwalo da se hvali no w nikakuw slu4ai ne mu natqkwai 4e mu e maluk za6toto 6te mu ubie6 samo4uwstwieto i togawa i towa nqma da ima6 taka 4e trai si, pone za sega a ako useti6 4e to4niqt moment e do6ul ...ti si re6awa6 dali da mu kaje6. Towa si e li4no moe mnenie :wink: ;-)
shadow4e
06-17-2007, 19:17
Направо го скъсай :lol:
CraZy_K1LlErR
06-17-2007, 19:18
той винаги се е праскал, че му е голям, но вчера като си го извади ми се видя доста малък - около 16 - 17 сантиметра дълъг и дебел, колкото шпеков салам ( средна работа)! Дали да му го кажа утре в очите, че му е къс или да си замълча и да преглътна огорчението ми?
аххахахах стииига ти се извъди че си ебаси лакомото същество е малко ли са 17 сантима (вярно не са кой знаа колко но се пак са си 17 сантима) и дебел колко шпеков салам еее попринцип знам 4е шпека си е дебел ама ти се се изясни от кои водове 4е има вярно някои по малко ама нема зна4е.
Олелелеле майкооооо ТИ СИ ИЗКЛ ТЪПА ЗНАЕШ ЛИ?! КАК МОЖЕ ДА КАЖЕШ 4Е 16-17 СМ СА МАЛКО МА КУРВО ТА *** В.. НЕНОРМАЛНИЦА ТИ КВО ИСКАШ?40-50 СМ ЕМИ..SORRY АМА НЕМА ТАКИА... :smt068
Престанете с тея теми вече!
т.11