Влез

View Full Version : 1 4ovek, koito nikoga ne zabravih....

jane_17
06-17-2007, 22:14
Zdraveite hora :) Imam problem i imam nujda da pogovorq s nqkoi..Nadqvam se 6te mojete da mi pomognete!
Ima 1 mom4e, koeto mn me haresva6e..za men oba4e toi be6e prosto 1 ot nai-dobrite mi priqteli i..ne mu obru6tah osobeno vnimanie! S nego mojeh da si govorq za vsi4ko i..ne sled dulgo i az hlutnah. Za sujalenie..vse popadahme v sistema ot nedorazumeniq i taka i ne mojahme da budem zaedno. Tukmo ne6tata zapo4naha da potrugvat, kogato nenadeino razbrah, 4e toi 6te zaminava da jivee v Anglq. Ne mi go kaza toi, a 1 na6 ob6t poznat. Kogato razbrah za tova se raztroih mn! Durjah se ujasno s nego. Trugnah si bez da mu pozvolq da mi obqsni.V posledstvie(toi ve4e zamina)mu napisah 4e prez cqloto tova vreme sum imala 4uvstva kum nego.Otg ne polu4ih. Ne sled dulgo pak se prestra6ih i mu pisah. Toi mn mi se zaradva i mi poiska dom.tel,za da mi se obadi. Ne go napravi.Sega ve4e imam net i si pi6em v icq.1viq ni razgovor be6e super.Razbrah 4e 6te si idva za lqtoto. V posledstvie oba4e toi zapo4na da se durji zle:da mi razkazva za biv6eto si gadje i za tova kolko e sexy 1 ot priqtelkite mi!Kaza,4e nikoga ne e imal seriozni 4uvstva kum nikogo i edva li tova 6te mu se slu4i skoro.Ne moga da razbera kakvo stana!Kak da se durja s nego sega? Znam 4e e glupavo, za6toto esenta toi pak 6te zamine, no..iskam toi da bude moi pone za tova lqto!!!Vuzmojno li e vs koeto e izpitval kum men da se e izparilo? I za6to togava produljava da me tursi?
Molq vi pomognete!!!!! :(

_[LiFe-StiLe]_F
06-17-2007, 22:19
той направо те реже, а ти му се хвърляш в краката дори така :-s я стига глупости! вдигни си погледа и се огледай - хората около теб имат самочувствие, а ти си останала дори без това - без едничкото достойнство! спри да му пишеш! има толкова момчета - сигурна съм, че ще намериш скоро този, който ще заслужи усмивката ти ;)

BAYO
06-18-2007, 00:03
Аве я стига глупости ...... ма не се ли научихте вече, че НЕ значи НЕЕЕЕЕЕ ::: ае Мир Вам [-o<

BebeTooOoo
06-18-2007, 05:44
Както каза и _[LiFe-StiLe]_F с това негово поведение ... той те реже.Все едно да ти каже "тука съм си по - добре , има много готини и секси момичета.Ти пред тях си нищо." , но просто го прави по "по - миличкия" начин.Не се занимавай с него , защото след лятото ситуацията ще е същата.Не го мисли.По - добре го забрави , колкото и да е ттрудно.Има толкова много момчета , а ти си губиш времето по такъв , който няма чувства към теб.

johnnyknoxville
06-18-2007, 05:56
Както каза и _[LiFe-StiLe]_F с това негово поведение ... той те реже.Все едно да ти каже "тука съм си по - добре , има много готини и секси момичета.Ти пред тях си нищо." , но просто го прави по "по - миличкия" начин.Не се занимавай с него , защото след лятото ситуацията ще е същата.Не го мисли.По - добре го забрави , колкото и да е ттрудно.Има толкова много момчета , а ти си губиш времето по такъв , който няма чувства към теб.
i az taka mislq.. wnushila si si neshto koeto e bezsmileno

BWald0rf
06-18-2007, 06:30
Като ти е казал "Не" сигурна бъди че точно това е мислел.Няма смисъл да се мъчиш с него.Намери си друг.Не е нито най-хубавото нито пък последното момче на земята ;)

sasha_90
06-18-2007, 06:56
Дръж се безразлично:не го търси,не му пиши!

hahavteen
06-18-2007, 07:11
Sestra mi e v podobna sityacia i se
mu4a da ia nakaram da razbere 4e ne si zaslyjava da se zanimava s mom4eto sled kato i e kazalo "Ne". Kakto ti kazaha i drygite prosto se opitai da go zabravi6.Ne moje6 da my promeni6 mnenieto sled kato ti e kazal tvurdo i iasno 4e niama interes :roll:

koalka
06-18-2007, 08:42
Както казаха-прекрати всякакви контакти с него, щом така се държи и си гледай живота.

hoseto_
06-18-2007, 08:54
мъжете сме по сложно устоени от жените. Това че ти го искаш за лятото за него може да бъде цяло мъчение след това, особено ако наистина е изпитвал чувства към теб. По-добре остави нещата така както са (да сте просто приятели които си пишат по icq)

jane_17
06-18-2007, 16:27
Mnogo vi blagodarq 4e se opitvate da mi pomognete! Naistina go ocenqvam! Mislq oba4e, 4e ne sum mogla da predam slu4va6toto se dostatu4no dobre..Za tova 6te opitam otnovo :) Problemut sus zaqjdaneto i vs ostanalo nastupi, kogato re6ih da go popitam dali e bil vluben. Toi otg 4e mai ne e i..me popita za6to se interesuvam. Az kazah, 4e ne e vuzmojno nikoga da ne e bil vluben i..pri poredniq mu vupros"za6to" az otg 4e postoqnno sum vlubena. Izglejda tova mn go izdrazni( po reakciqta mu sudq) i.. nagovori vs onezi ujasni ne6ta za koito spomenah predi. No nikoga ne mi e kazval, 4e nqma interes kum men ili ne6to ot sorta. Moje bi tr da provedem 1 seriozen razgovor , za da si izqsnim otno6eniqta 1 za vinagi! Ne znaq..adski trudno mi e! Za 1vi put izpitvam ne6to podobno kum nqkogo i sum adski oburkana!!! Ne znaq kak da se durja s nego sega i..to4no za tova mi e neobhodim suveta vi!
Btw: mn blagodarq na hoseto :) Naistina imah nujda ot 1 seriozno mujko mnenie!!!!

NightSky
06-18-2007, 17:21
Както казаха-прекрати всякакви контакти с него, щом така се държи и си гледай живота.
Съгласна. Няма смисъл да продължаваш да опитваш, щом ти е отказал.

06-18-2007, 21:18
_F]той направо те реже, а ти му се хвърляш в краката дори така :-s я стига глупости! вдигни си погледа и се огледай - хората около теб имат самочувствие, а ти си останала дори без това - без едничкото достойнство! спри да му пишеш! има толкова момчета - сигурна съм, че ще намериш скоро този, който ще заслужи усмивката ти ;)
Abe mila, stiga si se zaqjdala s vs hora, koito imat problemi!!!!Tova 4e na teb ti e zle za ne6to ne ni pravi dlujni da ti 4etem prostotiite!!!!!
Kolkoto do jane_17 Ne se vruzvai!!Az sum sigurna 4e tova mom4e o6te ima 4uvstva kum teb i go e kazal tva samo za6toto se e po4uvstval zle!! Puk i ako ne e osobeno siguren v 4uvstvata ti moje po-tozi n-n da se opitva da te proveri! Gore glavata!! Budi sebe si i..pogovorete! Vs 6te e nared
100% ;)

hahavteen
06-19-2007, 08:21
Ne znaq kak da se durja s nego sega i..to4no za tova mi e neobhodim suveta vi!
Btw: mn blagodarq na hoseto :) Naistina imah nujda ot 1 seriozno mujko mnenie!!!!

Druj se normalno vse edno ni6to ne se e sly4ilo.To vsu6tnost spored men naistina ni6to 4ak tolkova seriozno ne e stanalo 4e da triabva da vnimava6 kak se durji6. Ysmixvai se,opitvai se da zavurje6 niakakuv razgovor..Ako ima interes 6te po4ne da ti obru6ta pove4e vnimanie i 6te zabravi za6to izob6to se e zaiajdal s tebe.. Az pone taka bih napravila na tvoe miasto 8)